Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wonen in een nieuw huis, met een nieuwe deur en een nieuwe geur! Zijn jullie al tijden op zoek naar de perfecte combinatie van moderne luxe en een karakteristiek tintje? Zoek dan niet verder.

Deze prachtige half vrijstaande woning is onlangs volledig heringericht en biedt het beste van beide werelden. Gelegen op een steenworp afstand van het bruisende centrum, biedt deze woning het ultieme gemak van stadsleven gecombineerd met het comfort van een eigentijdse leefruimte.

HIGHLIGHTS
• Spullen pakken en verhuizen maar! Deze woning is volledig instap klaar, dus jullie kunnen direct jullie nieuwe (t)huis betrekken.
• De ruime open keuken is een droom voor culinaire liefhebbers. Volledig uitgerust met modern apparatuur en een strakke afwerking, biedt het de ideale omgeving voor het bereiden van heerlijke maaltijden
• Nooit meer koude voeten! De vloerverwarming op de begane grond zorgt voor een aangename temperatuur en een gezellige sfeer, zelfs op de koudste winterdagen.
• De tuinkamer is een oase van natuurlijk licht, waar jullie het hele jaar door kunnen genieten van het gevoel van buiten zitten, ongeacht het seizoen.
• De luxe badkamer is voorzien van een heerlijk ligbad waarin jullie lekker kunnen wegdromen.
• Hebben jullie auto's die veilig geparkeerd moeten worden? Geen probleem! De oprit zorgt ervoor dat jullie alle ruimte hebben om op eigen terrein te parkeren.
• Ruimte is voor jullie zoektocht van essentieel belang. Hierom bieden wij een woonoppervlakte van ca. 199 m², externe bergruimte ca. 12 m² en een inhoud van ca. 776 m³.

Bijzonderheden:
- Volledig voorzien van kunststof kozijnen met isolerende HR beglazing.
- Volledig gerevitaliseerd in 2022/2023.
- Recht van overpad om naar woning te komen.
- Buurman heeft recht om te parkeren op het perceel e.e.a. in nader overleg vast te leggen.

Jullie wonen nu in Steenbergen of misschien wel in Groot Rijnmond of omgeving Breda. Jullie willen daar niets missen, maar willen toch wat meer rust en een luxer woongenot. Dan is dit jullie nieuwe woning! Op korte afstand bevindt zich het stadscentrum, de levendige jachthaven, supermarkten, het stadspark en diverse horeca.

Steenbergen is namelijk een gezellig stadje en is rijk aan restaurants, eetcafés en andere horecagelegenheden. Tevens zijn er vele sport- en recreatieactiviteiten aanwezig en biedt Steenbergen alle winkels die jullie maar nodig hebben. Ook willen jullie een rustieke woonomgeving ervaren. De idyllische loop en fietsroutes rondom Steenbergen en richting Zeeland zorgen voor een kijkje in het prachtige West-Brabantse landschap. Steenbergen heeft een snelle verbinding met o.a. Rotterdam, Breda en Antwerpen.

INDELING
BEGANE GROND (betonnen vloer + vloerverwarming)
Jullie komen aan bij de woning, parkeren de auto en lopen de woning binnen. De entree is afgewerkt met een visgraat pvc-vloer, gestucte wanden en een gestuct plafond. De entree biedt toegang tot de tweede hal, kantoor en riante living.

De living met open keuken is afgewerkt met een visgraat pvc-vloer, gestucte wanden en een gestuct plafond met inbouwverlichting. De riante woonkamer verwelkomt overvloedig daglicht dankzij de royale raampartijen en openslaande tuindeuren, waardoor een lichte en ruime leefomgeving ontstaat. Dit is de perfecte plek om samen te komen met het gezin, vrienden en familie. De woonkamer biedt toegang tot de tuin, open keuken en 1e verdieping middels een vaste en gesloten trapopgang.

De keuken met een elegant kookeiland biedt zowel functionaliteit als stijl, waardoor koken een plezierige en sociale ervaring wordt. Beginnen jullie chef-kokshanden al te kriebelen? De open keuken is voorzien van een kastenwand met combi-oven, koelkast en vriezer. Het kookeiland is voorzien van een inductie kookplaat met afzuiging (Bora), spoelbak, vaatwasser en onder kastjes. De open keuken biedt toegang tot de tuinkamer.

De tuinkamer geeft jullie het gevoel alsof jullie buiten zitten, terwijl jullie toch comfortabel beschermd zijn tegen de elementen, waardoor het een perfecte ruimte is om het hele jaar door van de tuin te genieten. De tuinkamer is afgewerkt met een visgraat pvc-vloer, gestucte wanden en een gestuct plafond met inbouwverlichting. De tuinkamer biedt toegang tot de tuin.

De woning beschikt over een riante tuin die volledig is bestraat. Dit betekend dat jullie kunnen genieten in een onderhoudsvriendelijke buitenruimte. Of het nu gaat om gezellige buitenmaaltijden, zomerse barbecues, of gewoon ontspannen onder de zon, het is allemaal mogelijk!


1e VERDIEPING (houten vloer)
Middels de vaste trap op de begane grond bereiken jullie de ruime overloop op de eerste verdieping. De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers, badkamer, separaat toilet, washok, bergkast en technische ruimte. De technische ruimte is voorzien van de CV-Ketel (Intergas, 2022).

Slaapkamer 1 is afgewerkt met een laminaat vloer, gestucte wanden en een gestuct plafond. De slaapkamer is voorzien van een frans balkon.

Slaapkamer 2 is afgewerkt met een laminaat vloer, gestucte wanden en een gestuct plafond.

Slaapkamer 3 is afgewerkt met een laminaat vloer, gestucte wanden en een gestuct plafond.

Stap binnen in een oase van ontspanning met de luxe badkamer. De moderne badkamer beschikt over een inloopdouche, ligbad, dubbel wastafelmeubel, mechanische- en natuurlijke ventilatie en design radiator.

________________

Het lijkt ons dus overduidelijk dat deze woning zeer beslist een bezichtiging waard is!
Zien is geloven dus druk op de knop en neem contact met ons op.

Het meetwerk is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

ALGEMEEN
Bezichtiging uitsluitend via ons kantoor. Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door makelaarskantoor Buuron & Kuipers Makelaars Taxateurs B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Half vrijstaande woning
Aantal kamers 5

Woningdetails

Woon oppervlakte 199
Inhoud woonhuis 776
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Energielabel A
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 456
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 48
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2022
Vloerverwarming Ja
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Half vrijstaande woning
Aantal kamers 5

Woningdetails

Woon oppervlakte 199
Inhoud woonhuis 776
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Energielabel A
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 456
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 48
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2022
Vloerverwarming Ja
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?