Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Leven als een god in Kruisland! Dit prachtige landhuis laat niks te wensen over, is zeer energiezuinig en van alle gemakken voorzien. Relaxen in je eigen sauna of jacuzzi, borrelen op een van de heerlijke plekjes in je tuin of stap op je SUP board vanaf je eigen steiger aan de Tuimelaarskreek.

Ligging:
De woning is gelegen in de rustige buurt Kruislandse polder. Het centrum van Kruisland bereik je binnen enkele minuten fietsen. Hier bevinden zich onder andere een supermarkt, basisschool en sportvereniging. De steden Steenbergen en Roosendaal zijn te bereiken binnen enkele autominuten.

Indeling
Begane grond:
Via de zeer ruime oprit, die ruimte biedt voor ruim 8 auto’s, is de woning te bereiken. Je komt binnen via de entree met meterkast, toiletruimte met fonteintje, een vaste trap naar de 1e verdieping en de kelder en toegang tot de woonkamer en de garage. De royale woonkamer is tuingericht en geeft via diverse openslaande deuren toegang tot de tuin. Aan de voorzijde van de woning zijn de eetkamer en de keuken gelegen. De open keuken (2013) in L-opstelling is voorzien van diverse luxe inbouwapparatuur.

De begane grond is voorzien van een moderne tegelvloer met vloerverwarming.

1e verdieping:
De overloop geeft toegang tot de badkamer en 2 ruime slaapkamers. Via de vlizotrap is de bergzolder te bereiken. De volledig betegelde badkamer is voorzien een dakkapel. Daarnaast beschikt de badkamer over een wastafel met meubel, toilet, ruime inloopdouche en luxe whirlpool. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning is voorzien van inbouwspots en geeft via de openslaande deuren toegang tot het op het zuidoosten gelegen balkon.

Kelder:
In de kelder vind je de 3e slaapkamer, de relaxruimte/gym, de bijkeuken en een berging. De enorme relaxruimte is voorzien van een jacuzzi, royale sauna en inloopdouche. Via het halletje met wastafel bereik je de 3e slaapkamer, die tevens via de hal te bereiken is.

De kelder is volledig voorzien van vloerverwarming.

Tuin:
De gigantische achtertuin van maar liefst 80 meter diep is gelegen op het zuidoosten en bereikbaar via de woonkamer en de oprit. De tuin is voorzien van een royaal terras met sierbestrating, gazon en diverse beplanting waaronder een aantal fruitbomen. Er is een eveneens ruime veranda aanwezig die ook vanuit de garage te bereiken is. Daarnaast beschikt de tuin over een grote houten berging bestaande uit 3 gescheiden delen en voorzien van elektra en water en een schuur met overkapping. De achtertuin is gelegen aan het water en voorzien van een eigen steiger.

De garage is te bereiken via de garagedeur aan de oprit, de entree en via de veranda. Deze is voorzien van elektra, water en verwarming. De garage is op dit moment in gebruik als bijkeuken.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 2007;
- Perceeloppervlakte: 1560m²;
- Inhoud: 1127m³;
- Woonoppervlakte: 293m² conform NEN2580 voorwaarden gemeten;
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas;
- Deels voorzien van rolluiken;
- Luxe relaxruimte voorzien van jacuzzi en sauna;
- Eigen steiger aan het water;
- Ruime oprit voor ruim 8 auto’s;
- Verwarming middels CV-combiketel en deels vloerverwarming;
- Warm water middels CV-combiketel (Avanta 28C CW4, 2008);
- Energielabel A;
- Aanvaarding/oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2007
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 293
Aantal verdiepingen 3

Overige

Leeg Ja
Landhuis Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 1560
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2007
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 293
Aantal verdiepingen 3

Overige

Leeg Ja
Landhuis Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 1560
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Koetsenruyter Makelaardij B.V.