Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom in deze sfeervolle tussenwoning uit 1914 die in de laatste jaren zorgvuldig is gemoderniseerd. Gunstig gelegen tegen het centrum van Steenbergen, biedt deze woning het beste van twee werelden: historische charme gecombineerd met moderne gemakken. Achter in de tuin staat de royale garage van maar liefst 26m2, compleet met een overkapping en handige bergzolder. Door de centrale ligging zijn alle voorzieningen zoals het gezellige centrum van Steenbergen, ontmoetingscentrum `t Cromwiel, zwembad de Meermin, sportcentum de Knotwilg, supermarkt Jumbo en basisschool Kiezelrijk op loopafstand gelegen.

Begane grond: Bij binnenkomst via de entree/hal komt u in de sfeervolle woonkamer. Een fraaie houten vloer en een karakteristiek plafond dragen bij aan de warme uitstraling van deze ruimte. De woning is op de begane grond uitgebouwd, waardoor een heerlijk ruime woonkamer is gecreëerd. Hier vindt u tevens een handige voorraadkast, geplaatst onder de trap en bereikbaar vanuit de woonkamer. De open keuken, vernieuwd in 2021, bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is voorzien van alle moderne gemakken, zoals een inductiekookplaat, design afzuigkap, oven, koel-vriescombinatie, vaatwasser en Quooker. Via de hal aan de achterzijde van de woning heeft u toegang tot het toilet en de achtertuin, waardoor het binnen en buitenleven naadloos in elkaar overlopen.

Eerste verdieping: Boven aangekomen leidt de overloop u naar drie slaapkamers en de moderne badkamer. De badkamer is in 2020 volledig gerenoveerd en uitgerust met een ruime inloopdouche, dubbel wastafelmeubel en een tweede toilet, waardoor alle comfort voorhanden is.

Slaapkamer 1: Gelegen aan de achterzijde van de woning, is voorzien van een laminaatvloer een rolluik en airconditioning voor optimaal comfort.

Slaapkamer 2: Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de tweede slaapkamer, die is voorzien van een dakkapel voor extra ruimte en lichtinval. Met een laminaatvloer, behangen muren en de toevoeging van airconditioning en een rolluik, is ook deze kamer een leuke slaapkamer.

Slaapkamer 3: Eveneens aan de voorzijde gelegen, biedt de derde slaapkamer hetzelfde comfortniveau als de andere kamers. Ook bij deze slaapkamer zorgt het dakkapel voor extra ruimte en lichtinval.

Tweede verdieping: Een vaste trap leidt u naar de tweede verdieping, waar de huidige eigenaren begonnen zijn met het moderniseren van deze ruimte. De zolderverdieping is na-geïsoleerd, reeds voorzien van 2 dakramen en een dakkapel met rolluik, wat resulteert in een overvloed aan ruimte en lichtinval. Momenteel wordt deze verdieping gebruikt als kantoor, maar met enkele eenvoudige aanpassingen is het mogelijk om hier een voorzolder en vierde slaapkamer te creëren. Deze veelzijdige ruimte biedt volop mogelijkheden om aan te passen aan uw specifieke behoeften en wensen.

Tuin: De achtertuin is zonnig gelegen op het zuid-westen, sfeervol aangelegd en voorzien van een overkapping achter in de tuin. In de achtertuin is een ruime garage van circa 26m2 met een bergzolder. De garage is voorzien van een loopdeur en een elektrische aangedreven garagedeur.

Algemeen: - De woning is gelegen nabij het centrum van Steenbergen - Recentelijk gemoderniseerd - Voorzien van airco in de woonkamer en 2 slaapkamers, hierdoor is er een zeer laag gasverbruik - Grotendeels voorzien van rolluiken - De woning heeft 3 slaapkamers en een badkamer op de 1e verdieping en de mogelijkheid tot een 4e slaapkamer op de 2e verdieping - De badkamer is in 2020 volledige gerenoveerd - De achtertuin is sfeervol aangelegd, voorzien van een overkapping achter in de tuin en zonnig gelegen op het Zuid-Westen - In de achtertuin is een garage gelegen van maar liefst 26m2 - In de NVM-koopovereenkomst zal een waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen ter grootte van 10% van de koopsom - Oplevering in onderling overleg

Bent u nieuwsgierig naar deze woning? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging en ontdek uw mogelijk toekomstige thuis!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1914
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1914
Woon oppervlakte 96
Inhoud woonhuis 364

Overige

Perceel oppervlakte 177

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1914
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1914
Woon oppervlakte 96
Inhoud woonhuis 364

Overige

Perceel oppervlakte 177

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Content+ Pieter Hommel