Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een schitterende en gewilde locatie, direct naaste de Kleine Beerze aan de rand van het dorp gelegen vrijstaande woning die niet alleen schitterend is om te zien, uitermate comfortabel is om in te wonen en maar ook duurzaam is met maar liefst 16 zonnepanelen, energielabel A en een airco. De woning is royaal ingedeeld, ontvangt veel natuurlijk daglicht, beschikt over 4 slaapkamers, een ruime, speels ingedeelde achtertuin en een vrijstaande garage met aanpandige berging en carport.

De woning bevindt zich op een rustige en groene locatie aan de buitenrand van het Dorp en op fietsafstand van de schitterende historische Markt en het bruisende centrum van Eersel. Daarnaast is deze woning gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen en op korte afstand van de snelweg (A67).


Via de keurig aangelegde voortuin bereik je de overdekte entree naar de voordeur waar je de hal binnenstapt. Liever achterom? Links langs de woning loopt een oprit met afsluitbare poort naar de overdekte achterom.

Entree
Via de voordeur stap je in de royale entreehal met veel lichtinval. Deze straalt een fijn gevoel van thuiskomen uit en beschikt over een garderobe-nis en meterkast met uitgebreide inrichting. Aan de linkerzijde bevindt zich de houten trapopgang naar de eerste verdieping met prachtige vide en aan de rechterzijde de inbouwkast en een toegangsdeur naar de keuken en woonkamer. De hal is afgewerkt met een leistenen vloer, schoonmetselwerk wanden en een houten plafond.

Living
De royale L-vormige living heeft een fijne indeling en ontvangt door de grote raampartijen veel natuurlijk daglicht. De living is afgewerkt met een leistenen vloer, gedeeltelijk granol en spachtelputz wandafwerking en een prachtige balkenplafond. Door de mooie raampartijen heb je vanuit hier een mooie uitkijk over de voor- en achtertuin. De zithoek is ruim van opzet en beschikt over een schouw met gezellige gashaard en airco. Middels de loopdeur aan de achterzijde bereik je de overdekte veranda waar het heerlijk toeven is!

Keuken
Aan de achterzijde van de woning is de grotendeels betegelde eetkeuken gesitueerd. Het betreft een houten keukeninrichting met prachtig granieten aanrechtblad bestaande uit veel kast- en bergruimte, een 4-pits gaskookplaat, afzuigschouw, combimagnetron, vaatwasmachine, koelkast en een 1 1/2 spoelbak.

De keuken beschikt over voldoende ruimte voor het plaatsen van een eettafel, een vaste inbouwkast en toegangsdeur naar de woonkamer, hal en bijkeuken.

Bijkeuken
Een praktische, grotendeels betegelde bijkeuken met aansluitmogelijkheden voor de wasmachine en droger. Vanuit de bijkeuken is via een loopdeur de overdekte achterom te bereiken.

In de bijkeuken is de moderne toiletruimte met douchegedeelte gesitueerd. Deze ruimte is modern betegeld en beschikt over een hangcloset, inloopdouche, fonteintje en een vaste wandkast.



Vanuit de algemene entree geeft de vaste trap toegang tot de overloop. Deze royale overloop met speelse indeling zorgt ervoor dat je toegang krijgt tot vier slaapkamers, een badkamer en een vlizotrap naar de bergzolder.

De eerste verdieping is voorzien van een neutrale laminaatvloer, granol wandafwerking en nette schrootjes plafonds.

Slaapkamers
De master bedroom is aan de tuinzijde gelegen en straalt op het eerste gezicht rust en grootsheid uit en beschikt over een vaste inbouwkast en een
een formidabel uitzicht over de tuin.

De overige drie slaapkamers zijn variërend qua grootte maar identiek qua afwerking. De twee slaapkamers aan de voorzijde bieden ruimte voor een tweepersoonsbed en beschikken over een vaste inbouwkast. Daarnaast beschikt de grootste kamer over een vaste wastafel.

De vierde slaapkamer die gelegen is aan de achterzijde van de woning beschikt over mooie grote raampartijen.

Badkamer
In deze ruimte kom je niets te kort en door de ruime maat is deze ook nog eens prettig in gebruik. In deze geheel betegelde badkamer kun je helemaal ontspannen en tot rust komen. De badkamer is voorzien van een ruim hoekligbad, een douchecabine met thermostaatkraan, een hangcloset, een designradiator en een wastafelmeubel met vaste wastafel, spiegel, inbouwspots en kastruimte. Verder beschikt deze badkamer over mechanische afzuiging.

Middels een vlizotrap te bereiken ruime bergzolder met daglicht toetreding. De zolder op sta-hoogte is verdeeld in een overloop met aan tweezijde bergruimte.
De zolder beschikt over de opstelling van de cv-installatie (Nefit Exellent, bouwjaar +/- 2000) en de omvormer van de zonnepanelen.

Door het realiseren van een vaste trapopgang kun je hier op een eenvoudige manier nog twee extra slaapkamers met voldoende daglicht creëren.

Voortuin
De voortuin is goed onderhouden en beschikt over diverse beplanting, prachtige bomen, een groot gazon, een pad naar de overdekte entree, een stenen plantenborder vast aan de voorgevel en een ruime oprit voor het plaatsen van meerdere voertuigen.

Links naast de woning ligt een oprit met afsluitbare (elektrische) poort. De oprit geeft je toegang naar de overdekte achterom, garage en carport.

Achtertuin
De fraai aangelegde, geheel privacy biedende achtertuin is ruim van opzet en speels ingedeeld met een niveauverschil.
De prachtige tuin kenmerkt zicht door vaste planten, een gazon in het eerste gedeelte van de tuin, een niveauverschil met gazon, terras en een duivenhok.

Meteen aan het huis vast is een groot terras met fraaie glazen/aluminium overkapping met elektrisch zonneluifel waar het heerlijk toeven is! Achter de garage bevindt zich nog een overkapte ruimte en een terras met grind. Het geheel wordt gedeeltelijk omheind door houten schuttingdelen en is voorzien van beregening.

Vrijstaande garage met berging
De royale vrijstaande garage is vanuit de oprit en achtertuin te bereiken. Deze ruimte bestaat uit een berging en garagegedeelte met kanteldeur. Middels een vaste trap is vanuit de garage de bergzolder op sta-hoogte te bereiken. Verder beschikken de ruimtes over een tegelvloer en elektra.

Wil jij je eigen hobbyruimte of werkruimte aan huis? Dan ben je hier op het juiste adres!

Links naast de garage is de afsluitbare carport voor het stallen van bijvoorbeeld een aanhangwagen of eventueel als opslagruimte van de nodige tuingereedschap.


- Bouwjaar 1973
- 144 m² gebruiksoppervlakte
- Een royaal perceel van 875 m²
- Energielabel A
- De woning beschikt over 16 zonnepanelen
- Airco in de woonkamer
- Het woonhuis is voorzien van spouw- en dakisolatie
- Gedeeltelijk voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing en deels houten kozijnen met isolerende beglazing (m.u.v. voordeur en bijkeuken)
- Privacy biedende achtertuin midden in het groen
- Rustige locatie aan de rand van het dorp
- Gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen en op korte afstand van de snelweg (A67)
- Duizel is gelegen in de gemeente Eersel en behoord tot één van de Acht Zaligheden
- Bij het onherroepelijk worden van de koopovereenkomst dient 10% van de koopsom bij de notaris gestort te worden.

Zie jij jezelf hier wel wonen? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 144
Inhoud woonhuis 609
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Garage opp 17.47
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 875
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Garage carport Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Garage vliering Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 4
Show with reservation -1
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 144
Inhoud woonhuis 609
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Garage opp 17.47
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 875
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Garage carport Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Garage vliering Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 4
Show with reservation -1
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Revast Makelaardij