Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Rustig wonen in een groene omgeving, maar ook centraal gelegen?

Deze royale, uitgebouwde hoekwoning op een perceel van maar liefst 314m² maakt het mogelijk! De woning staat in een kindvriendelijke wijk en achter de voordeur schuilen een sfeervolle woonkamer, royale keuken, vier slaapkamers en een ruime badkamer. Achter de woning ligt een grote tuin op het zonnige zuiden met een vrijstaande garage en stenen berging. De auto parkeer je desgewenst op de eigen oprit. Tot slot beschikt de woning over een energielabel D en over in totaal 10 zonnepanelen (huur). Dit alles maakt het tot de ideale woning die veel mogelijkheden biedt voor jonge gezinnen!

Kom je de mogelijkheden bekijken tijdens een bezichtiging? Wij leiden je graag rond!

INDELING HAL Je komt de woning binnen via de hal met de vernieuwde meterkast (8 groepen en 2 aardlekschakelaars), kastruimte onder de trap, de trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot het separaat toilet met een fonteintje. Verderop in de hal is de keuken bereikbaar.

KEUKEN De keuken is geplaatst in een hoekopstelling en voorzien van een vijf pits gas-op-glasfornuis (incl. wokpit), afzuigkap, combi-oven, vaatwasser, apothekerskast, pannencarrousel, koelkast met vriesvakje en daarnaast nog vele extra bergkasten/lades. De keuken staat in open verbinding met de woonkamer/eetkamer.

WOONKAMER / EETKAMER De uitgebouwde woonkamer is een sfeervolle ruimte door de mooie houtkachel waarbij je knus plaats kunt nemen op de bank. Of schuif gezellig bij de eettafel aan om samen te tafelen met prachtig zicht op de tuin. De benedenverdieping is afgewerkt met een prachtige plavuizenvloer en aan de achterzijde is direct tuincontact mogelijk middels de openslaande tuindeuren en separate toegangsdeur.

SLAAPKAMERS De vier slaapkamers zijn verdeeld over de bovenverdiepingen met twee ruime kamers en één kleinere kamer op de eerste verdieping én nog een zolderkamer met dakkapel. Op deze zolderverdieping is veel praktische opslagruimte en hier bevindt zich tevens de opstelplaats van de HR-Combiketel en de omvormer voor de zonnepanelen. De zonnepanelen zijn uit 2016 en worden gehuurd voor € 44,- per maand. Daarnaast dient op de zolder rekening te worden gehouden met een actieve lekkage vanuit de dakkapel. De ramen van de slaapkamers op de eerste verdieping zijn voorzien van rolluiken.

BADKAMER De royale badkamer bevindt zich gedeeltelijk in de opbouw en is op de eerste verdieping gesitueerd. Deze badkamer is geheel betegeld en voorzien van een douchecabine, wastafel met meubel, zwevend toilet en de aansluiting voor de wasapparatuur.

TUIN/GARAGE/BERGING De zonnige tuin ligt op het zuiden en is vrij gelegen. Deze buitenruimte is aangelegd met bestrating, prachtige magnoliaboom in het midden gesitueerd, een achterom, overkapping aan de woning, gazon en beplanting. Degenen met groene vingers kunnen hier leuk tuinieren, maar je kunt natuurlijk ook fijn op het terras gaan zitten en genieten van de rust waardoor je wordt omgeven. In de tuin staan een garage met een stalen kanteldeur, wateraansluiting en elektra én ook nog een berging met elektra. Op de eigen oprit is plek om de auto te parkeren.

OMGEVING De Monseigneur van Hooydonkstraat is een zijstraat van de Schoutstraat. De Schoutstraat komt uit op het Raadhuisplein. Dit plein is centraal in Rijen gelegen en hier is tevens het gemeentehuis gevestigd. Het gemeentehuis is omringd door verschillende winkels welke voorzien in de dagelijkse levensbehoefte. Winkelcentrum “Laverije” ligt op nog geen vijf minuten fietsafstand. Dit winkelcentrum heeft alles wat een dorp nodig heeft: Leuke winkels, twee supermarkten, een eetcafé en elke donderdag vindt hier de markt plaats. Ook beschikt Rijen over een eigen NS-treinstation, zodat bijvoorbeeld Tilburg en Breda binnen tien minuten bereikbaar zijn.

Toch rustig wonen in een aantrekkelijke groenrijke omgeving, maar centraal ten opzichte van de grotere plaatsen zodat alle andere voorzieningen in korte tijd ter beschikking zijn.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1963
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1963
Woon oppervlakte 108
Inhoud woonhuis 427

Overige

Perceel oppervlakte 314

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1963
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1963
Woon oppervlakte 108
Inhoud woonhuis 427

Overige

Perceel oppervlakte 314

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Breda