Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.
Welkom bij deze unieke kans om eigenaar te worden van een prachtige vrijstaande woning met een overvloed aan mogelijkheden. Met zijn royale perceel van 1157 m² en indrukwekkende 192 m² woonoppervlakte, biedt deze woning een schat aan comfort en ruimte voor al jouw woonwensen.
Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen en ontdek alle mogelijkheden die dit huis te bieden heeft.
Indeling
Begane grond
Bij binnenkomst word je begroet door de prachtige travertin vloer (inclusief vloerverwarming) en de met zorg afgewerkte muren, een combinatie van schoon metselwerk en stucwerk. Er is een riante woonkamer met rondom ramen aanwezig, waar je een comfortabele zithoek en een gezellige eethoek kunt plaatsen.
De gesloten woonkeuken is voorzien van een degelijke keuken in hoekopstelling, met eikenhouten fronten en de keuken is uitgerust met diverse inbouwapparatuur, waaronder een koelkast, oven en gaskookplaat.
Op de begane grond vind je ook een slaapkamer en een badkamer en suite voor extra comfort en de mogelijkheid om geheel gelijkvloers te wonen. Indien gewenst, kunnen deze ruimtes ook voor andere doeleinden gebruikt worden, zoals bijvoorbeeld een kantoor/praktijk aan huis.
Verder vind je op de begane grond nog de hal met trapopgang naar boven en een royale bijkeuken met toegang tot een handige voorraadkast, het toilet en de CV-ruimte.
Eerste verdieping
De eerste verdieping is ingedeeld met een overloop, twee slaapkamers en een vrij indeelbare ruimte. Deze verdieping biedt dankzij de ruimte diverse mogelijkheden, denk aan extra slaapkamers of een tweede badkamer. Hoe zou jij het indelen?
Tweede verdieping
De tweede verdieping biedt een vliering met verdere uitbreidingsmogelijkheden. Hier kun je jouw creativiteit de vrije loop laten.
Buitenleven
De woning heeft een tuin op het zuiden, perfect om te genieten van de zon en de buitenlucht. De tuin is netjes aangelegd met een gazon, terras en een zonnescherm, ideaal voor ontspanning en entertainment. 
Locatie
De ligging van deze woning is werkelijk fantastisch; gelegen aan een rustige straat met veel groen met alleen bestemmingsverkeer, aan de rand van het dorp en op korte afstand van belangrijke uitvalswegen zoals de Provincialeweg N284 en de autosnelweg A67. Voor werkgevers zoals ASML, Maxima Medisch Centrum en de High Tech Campus is het slechts 15-20 minuten met de auto.
Bijzonderheden:
- Het aangrenzende kleinschalige nieuwbouwproject biedt potentie voor toekomstige ontwikkelingen en waardevermeerdering;
- Energielabel C, geldig tot 02-10-2033.
- Deze woning is in collegiale verkoop met Nathalie van Gisbergen Lommers Makelaars te Reusel.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1989
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1989
Woon oppervlakte 192
Inhoud woonhuis 754

Overige

Perceel oppervlakte 1157
Vrijstaande woning Ja
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1989
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1989
Woon oppervlakte 192
Inhoud woonhuis 754

Overige

Perceel oppervlakte 1157
Vrijstaande woning Ja
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij