Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Schurkend tegen het gezellige centrum van Oss bevindt zich, gelegen aan een levendige straat, op een hoekperceel van maar liefst 361m² de Hertogensingel 1. Een karakteristieke, aan de achterzijde uitgebouwde 2/1-kapwoning met garage, onderhoudsvriendelijke tuin en eigen oprit. De woning is onder andere ingericht met een ruime L-vormige woonkamer, twee keukenruimtes, serre, 3 slaapkamers, een badkamer en handige bergzolder. De Hertogensingel 1 ligt op een unieke locatie met alle voorzieningen binnen handbereik. Zo ligt het centrum van Oss met haar vele supermarkten, shopgelegenheden, restaurants en alledaagse winkels op een steenworp afstand. Het bus-en treinstation Oss centraal is eveneens binnen luttele minuten bereikbaar, evenals diverse sportverenigingen en sportcentrum de Rusheuvel. Verder bevinden er zich ook verschillende scholen in de buurt. Kortom, een fijne plek om te wonen!

De woning wordt betreden middels de hal waar zich ook de meterkast, trapopgang naar de 1ste verdieping en een handige trapkast bevinden. Via de hal is de ruime L-vormige woonkamer bereikbaar welke door de open indeling veel mogelijkheden biedt voor het inrichten van een zit- en eethoek. De woonkamer is afgewerkt met een vloertapijt, stukwerk wanden en beschikt over kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Een sfeervolle gashaard te midden van de woonkamer maakt het geheel compleet. Vanuit de hal is ook de half betegelde, met laminaatvloer afgewerkte keuken bereikbaar die is ingericht met twee keukenmeubels inclusief diverse keukenapparatuur, zoals een 4-pits gaskookplaat met afzuigkap, koelkast, combimagnetron en dubbele wasbak. De keuken beschikt naast voldoende opbergkastjes eveneens over een draai/kiepraam en biedt uitzicht op de serre/ achtertuin. Vanuit deze keuken is een uitgebouwde tweede keuken bereikbaar welke in is afgewerkt met een laminaatvloer. De tweede keuken is ingericht met een L-vormig keukenmeubel voorzien van allerhande inbouwapparatuur als een vaatwasser, oven en tweede 4-pits gaskookplaat met afzuigkap. Ook bevinden zich hier de CV-ketel (Intergas, 2011) en een separate, betegelde toiletruimte voorzien van staand toilet, fonteintje en een radiator. Vanuit de tweede keuken is de heerlijke afgesloten serre van maar liefst 19,5m² te bereiken. Deze aangebouwde serre is voorzien van radiatoren en beidt middels dubbele schuifdeuren toegang tot de achtertuin. Momenteel staat de woonkamer leeg. Om een goed beeld te geven van de mogelijkheden die de woonkamer biedt, zijn naast de twee foto’s van de woonkamer ook twee impressie-foto’s toegevoegd.

Middels een vaste trap is de 1e verdieping te betreden. Hier bevinden zich de overloop, 3 slaapkamers, de badkamer en de wasruimte. De slaapkamers beschikken over een oppervlakte van ca. 12,3m², 11,8m² en 7,6m² en zijn allen afgewerkt met een laminaatvloer, stukwerk wanden, zachtboard plafond en beschikken over kunststof kozijnen met dubbele beglazing en een radiator. De grote slaapkamer beschikt tevens ook over een ingebouwde kastruimte. De nette, volledig betegelde badkamer is voorzien van een douchecabine, (lig)bad, wastafel met meubel, duoblok toilet en radiator. Vanuit de overloop is ook de half betegelde wasruimte bereikbaar waar zich de witgoedaansluitingen bevinden en welke kan dienen voor extra bergruimte.

Middels een vlizotrap is de 2e verdieping te bereiken welke perfect dient als bergzolder.

De ruime, op het noordoosten gelegen achtertuin wordt dankzij een houten schutting van veel privacy voorzien. De onderhoudsvriendelijke achtertuin is voorzien van een sfeervolle overkapping, handige berging en een eigen achterom. Verbonden aan de berging is de vrijstaande garage voorzien van stalen kanteldeur.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 128
Inhoud woonhuis 485
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
Dak type Dwarskap
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 361
Tuin achter Ja
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 3
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin noord Ja
Onderhoud binnen redelijk Ja
Onderhoud buiten redelijk Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 128
Inhoud woonhuis 485
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
Dak type Dwarskap
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 361
Tuin achter Ja
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 3
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin noord Ja
Onderhoud binnen redelijk Ja
Onderhoud buiten redelijk Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Walboomers & Timmers woning-/bedrijfsmakelaars