Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Riant vrijstaand woonhuis met veel uitstraling, een aangebouwde praktijk- of ontspanningsruimte, indoor zwembad en sauna, nette tuin en vrijstaande garage met oprit!

Dit charmante huis, gebouwd in 1992, biedt een woonoppervlakte van ongeveer 267 m2 en een inhoud van maar liefst 1.100 m3! De garage is riant en het perceel strekt zich uit over 475 m2. De woning beschikt over hardhouten kozijnen met dubbel glas en vloer-, gevel- en dakisolatie zorgen voor een zeer gunstig energielabel B. Op de begane grond is er deels vloerverwarming onder de fraaie granieten tegelvloer.

De afwerking van de woning dateert grotendeels uit de bouwperiode en u dient rekening te houden met enig achterstallig onderhoud. De basis van deze enorm degelijk gebouwde woning blijft van bovengemiddelde kwaliteit. Dit is uw kans tot het realiseren van uw droomwoning!

Begane grond indeling:

Een ruime entree/hal met vide en een fraaie open trap naar de verdieping leidt naar een bijkeuken met toiletruimte en een achterdeur naar de oprit. De riante woonkamer heeft openslaande deuren naar de tuin en een sierhaard met gasaansluiting. De dichte keuken is voorzien van een lichte inrichting met een combi oven/magnetron, koelkast, vaatwasser, gaskookplaat, grillplaat en keramische kookplaat.

Een gang met buitendeur naar de tuin leidt naar een aangebouwde ontspanningsruimte met zwembad en sauna. Een tweede toegangsdeur vanuit de straatzijde maakt deze zijde van de woning perfect te gebruiken voor uw kantoor/beroep aan huis.

De ontspanningsruimte beschikt over een zwembad, whirlpool, douche en sauna. Hoewel het inpandige zwembad momenteel niet wordt gebruikt, kan de ruimte na wat onderhoud zo weer in gebruik worden genomen.

Eerste verdieping:

Een ruime overloop biedt toegang tot vier riante slaapkamers, liefst twee badkamers en een wasruimte. De grootste badkamer (en suite bij de ouderslaapkamer) is uitgerust met een hoekbad, douchecabine, bidet, wandcloset en een dubbele wastafel. De tweede badkamer beschikt over een inloopdouche en een wastafel. In de wasruimte zijn de aansluitingen voor het witgoed, en hier bevindt zich de Atag HR combiketel uit 2014.

De achtertuin is op het zuiden gelegen, is volledig ommuurd en fraaie leibomen zorgen voor voldoende privacy aan de achterzijde. De tuin is grotendeels verhard, met een achterom richting de oprit aan de rechterzijde. De vrijstaande garage aan dezelfde zijde is geïsoleerd, voorzien van elektra, een vliering en een elektrische deur.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de fraaie ruimtes en mogelijkheden van deze woning? Maak een afspraak voor bezichtiging via ons kantoor. Ik leid u graag eens rond!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1992
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1992
Woon oppervlakte 267
Inhoud woonhuis 1108

Overige

Perceel oppervlakte 475

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1992
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1992
Woon oppervlakte 267
Inhoud woonhuis 1108

Overige

Perceel oppervlakte 475

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Focus makelaars Eindhoven; ERA