Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

We hebben een bijzondere woning voor u in de aanbieding: een ruime eengezinswoning gelegen in een rustige buurt, op slechts een steenworp afstand van een prachtig bosgebied en diverse voorzieningen.

Deze woning biedt een unieke kans om uw droomhuis te creëren, aangezien de gehele woning naar eigen wens gemoderniseerd en afgewerkt kan worden. Bent u op zoek naar een ruime eengezinswoning met veel potentie en gelegen in een prachtige, rustige omgeving?

Aarzel dan niet en neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. Dit is uw kans om de perfecte woning voor uw gezin te vinden.

Indeling

Woonkamer
Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een hal met de meterkast, een gastentoilet en een trap die leidt naar de bovenverdieping. Vanuit hier betreden we de ruime woonkamer, gekenmerkt door een lichte afwerking en grote raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde. Dit zorgt voor een overvloed aan natuurlijk licht in de ruimte. U vindt hier een knusse zithoek voor gezellige avonden voor de tv, evenals voldoende ruimte voor een eethoek waar u samen met uw gezin kunt tafelen.

Keuken
De keuken is gesloten en bereikbaar vanuit de hal. Deze keuken is momenteel in een wandopstelling geplaatst, maar biedt de mogelijkheid om naar eigen wens gemoderniseerd te worden. Bovendien bestaat de optie om de muur tussen de woonkamer en de keuken te verwijderen en een open woonkeuken te creëren.

Bovenverdieping
Op de eerste verdieping vindt u drie ruime slaapkamers en een badkamer. Iedere kamer biedt een blanco canvas om uw droomruimte te creëren. Vanuit de grootste slaapkamer heeft u toegang tot een knus balkon, waar u onder het genot van een kopje koffie de dag rustig kunt opstarten of afsluiten.

De badkamer biedt een oase van rust met zijn witte betegeling en heeft eveneens de potentie om gemoderniseerd te worden naar uw persoonlijke smaak.

De tweede verdieping herbergt nog een extra ruime slaapkamer, voorzien van een dakkapel, en een jackpot aan opslagruimte in de berging.

Tuin
De achtertuin is gelegen op het noordoosten en is aangelegd met betegeling, waardoor u genoeg ruimte heeft voor een comfortabele loungebank, ideaal voor ontspanning en gezellige bijeenkomsten in de buitenlucht.

Omgeving
Op een super locatie in de wijk " Wandelbos-zuid" op steenworp afstand van bosgebied "Warande" en "Wandelbos" gelegen zeer ruim en goed onderhouden woning met 4 slaapkamers. Ook heeft de woning een vrije ligging aan de achterzijde met veel parkeergelegenheid en een perfecte bereikbaarheid. Verder is deze woning gunstig gelegen ten aanzien van winkels, winkelcentra, Westermarkt en Heyhoef, station West, supermarkt(en) en scholen.

De woning heeft een definitief energielabel, te weten C. Dit verloopt op 23-10-2033.

Bijzonderheden
De notariskeuze voor de levering is bij dit project door verkoper bepaald;
In de koopovereenkomst wordt een niet zelfbewoningsclausule opgenomen;
Er wordt geen vragenlijst meegeleverd.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 135
Inhoud woonhuis 486

Overige

Perceel oppervlakte 137
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 135
Inhoud woonhuis 486

Overige

Perceel oppervlakte 137
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg