Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Omschrijving
Dit leuke appartement is gelegen op de vierde verdieping van een klein appartementencomplex. Het appartement heeft twee slaapkamers en een balkon (ca. 5 m²) gelegen op het zonnige zuidwesten. Daarnaast heeft de woning een berging op de begane grond van het gebouw. Er is veel lichtinval en een fraai uitzicht. Het is omringd door veel groen en toch voldoende parkeergelegenheid. Een supermarkt ligt op loopafstand van het appartement. Het centrum van Tilburg met gezellige terrassen, uitstekende restaurants en sfeervolle cafés vindt u op fietsafstand. Tevens beschikt het centrum van Tilburg over een groot en gevarieerd winkelaanbod. In de directe omgeving van de woning vindt u scholen en sportgelegenheden. Via onder andere de Ringbaan-West bereikt u eenvoudig de snelwegen richting zowel Breda, Eindhoven, Waalwijk als 's-Hertogenbosch.
Begane grond:
De gezamenlijke entree, met de brievenbussen en het bellentableau, geeft toegang tot de fietsenstalling en de berging. Tevens heeft u vanuit hier toegang tot het trappenhuis.
Indeling appartement:
De hal geeft toegang tot alle vertrekken van het appartement.
Woonkamer:
De woonkamer (ca. 36 m²) is gelegen aan de achterzijde van het appartement. Via een deur heeft u toegang tot het balkon. Het balkon is gelegen op het zonnige zuidwesten en biedt een mooi uitzicht over de groene omgeving. In de eetkamer is meer dan voldoende ruimte voor een riante eettafel. Daarnaast vindt u hier een handige vaste kast. Ook aan de voorkant (noordzijde) is een klein balkonnetje.
Keuken:
De keuken heeft een gasfornuis met oven en een keukenblok met een koel-/vriescombinatie. Netjes afgewerkte vloeren, plafonds en muren. De keuken staat in een open verbinding met de bijkeuken.
Bijkeuken:
In de bijkeuken hangt de cv-ketel uit 2009 (Remeha avanta). Ook zit daar de aansluiting voor een wasmachine en vaatwasser.
Slaapkamers:
De slaapkamers (ca. 11 m² & ca. 8 m²) zijn aan de voorzijde van het appartement op de noordzijde en daardoor lekker koel.
Badkamer & toiletruimte:
De badkamer is deels betegeld en heeft een bad met douche en een wastafel. De toiletruimte is voorzien van een staand closet.
Berging:
Via de gezamenlijk entree is de berging bereikbaar.
Overige kenmerken:
- volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing
- energielabel D
- woz-waarde 249.000 euro
- medio 2018 dakbedekking volledig vernieuwd
- actieve VVE, o.a. bezig met verduurzamen
- de 4e verdieping is de bovenste etage, waardoor geen bovenburen.
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat, Standaard
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 82
Inhoud woonhuis 266

Overige

Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat, Standaard
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 82
Inhoud woonhuis 266

Overige

Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl