Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een ruim perceel vind je deze heerlijke recent uitgebouwde tussenwoning! Nieuwe badkamer, slaapkamers, uitbouw en toilet! Wat wil je nog meer? Enkel de koffers pakken en je kan direct dit huis betreden! Met als extra pluspunt de heerlijke tuin van maar liefst 25 meter diep! De woning is gelegen in een rustige straat, op loopafstand van een speelveld en het centrum van Bladel. Kortom, zoek niet verder en vraag een bezichtiging aan voor de juiste indruk!



Entree
Diepe entree voorzien van tegelvloer, gestuukte wanden-en plafond met toegang tot de meterkast (2020), modern toilet voorzien van hangcloset en trapopgang naar de eerste verdieping met daaronder een praktische kelderkast.

Woonkamer
Doordat de voormalige keuken is verplaatst naar de uitbouw van de woning tref je hier een ruime L-vormige living aan met een groot raampartij aan de voorzijde die zorgt voor natuurlijk daglicht. De voorzijde is ingedeeld als royale zithoek met genoeg ruimte voor een loungebank en/of fauteuil. De woonkamer is op fraaie wijze afgewerkt met een laminaatvloer, strakke wanden en gestuukte plafonds en loopt over in de uitbouw die in 2020 volledig nieuw is geplaatst!

Keuken
In de uitbouw van ruim 20m² is de open keuken in hoekopstelling geplaatst en is een heerlijke plek om het hele gezin optimaal te genieten. Door de enorme lichtstraat, de loopdeur en schuifpui naar de achtertuin komt hier heerlijk veel daglicht binnen. De inbouwkeuken is voorzien van een 5-pits kookplaat, vaatwasser, afzuigkap, koelkast en combi-oven. De uitbouw is volledig geïsoleerd, voorzien van een moderne grijze tegelvloer met vloerverwarming en strakke wanden en gestuukt plafond met inbouwspots.

Via een vaste trap bereik je de overloop met toegang tot de twee slaapkamers, badkamer, wasruimte, een vaste kast en trapopgang naar de tweede verdieping. De gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer, gestuukte wanden-en plafond.

Slaapkamers
Deze verdieping telde van oorsprong over drie slaapkamers maar een slaapkamer is omgetoverd tot badkamer. De masterbedroom is gelegen aan de achterzijde met uitzicht op de diepe achtertuin. Deze royale slaapkamer biedt meer dan voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en kast. De tweede slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en ook ruim van formaat.

Badkamer
De badkamer is reeds 2020 geheel vernieuwd en geeft een prachtige en luxe uitstraling! Deze ruimte is voorzien van een ligbad, een douchecabine, hangcloset, designradiator en een wastafelmeubel met extra kastruimte.

Wasruimte
Deze voormalige badkamer is omgetoverd tot de wasruimte en zit aan de voorzijde van de woning. Deze is dan ook reeds gerenoveerd met een nette afwerking. Hier zijn de aansluitingen voor het witgoed aanwezig.

Middels vaste trap bereik je de tweede verdieping welke opgedeeld is in een voor-en achterzolder. De gehele verdieping is afgewerkt met een laminaatvloer en geschilderde wanden-en plafonds. De voorzolder beschikt over een uitzetraampje en is de Intergas CV ketel uit 2022 geïnstalleerd. De achterzolder is in gebruik genomen als berging maar door het plaatsen van een groter (velux) dakraam kan hier prima een extra slaapkamer worden gerealiseerd. Kortom, een verdieping met potentie!

Voortuin
Fraaie aangelegde voortuin voorzien van bestrating, grind en looppad naar de voordeur.

Achtertuin
Loop naar buiten en laat je verrassen door de diepe achtertuin bij deze woning. De achtertuin is recent vernieuwd, beschikt over een terras aan de woningzijde, een praktisch looppad en grote graspartij met genoeg ruimte voor het hele gezin. Achterin de tuin is nog een praktische berging (deels open) geplaatst en bevindt zich nog een achterom.

- Bouwjaar 1962
- 116 m² gebruiksoppervlakte
- 237 m² perceeloppervlakte
- Uitbouw gerealiseerd in 2020
- Vanaf 2020 gerenoveerd
- Houten kozijnen
- Grotendeels geïsoleerde beglazing
- Vloerverwarming in uitbouw begane grond
- Vloer deels geïsoleerd, spouwmuur in 2023 geïsoleerd
- Intergas CV ketel 2022
- Energielabel C
- Gelegen op loopafstand van het centrum van Bladel
- De 17 m² van de 2e verdieping behoort eigenlijk niet bij het woonoppervlak doordat het raam net < 0,5m ² is
(dit is eenvoudig te wijzigen door een (groter) raam toe te voegen)

Kortom, opzoek naar een fraaie woning welke direct te betrekken is? Bel voor een bezichtiging

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 410
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 141.15
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 237
Tuin achter Ja
Tuin diepte 25.25
Tuin breedte 5.59
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2022
Aantal slaapkamers 3
Show with reservation -1
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 410
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 141.15
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 237
Tuin achter Ja
Tuin diepte 25.25
Tuin breedte 5.59
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2022
Aantal slaapkamers 3
Show with reservation -1
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Revast Makelaardij