Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

WELKOM THUIS IN DE SCHRIJVERSBUURT

Ben je een starter op de woningmarkt, verliefd op het bruisende stadsleven, of zoek je de perfecte mix van stedelijke voorzieningen en huiselijke warmte? Dan is deze woning in de geliefde Schrijversbuurt jouw droom die uitkomt. Hier vind je een harmonieuze balans tussen de energie van de stad en de rust van een kindvriendelijke wijk. Dit huis biedt niet alleen een plek om te wonen, maar een canvas om jouw leven op te schilderen.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN

Licht en Ruimte: De uitgebouwde woonkamer baadt in natuurlijk licht en biedt ruimte voor zowel ontspanning als levendige avonden met vrienden en familie.
Ruimte voor Groei: Een royale vierde slaapkamer op de tweede verdieping met inloopkast, ideaal voor tieners, gasten of als luxe master bedroom.
Een Tuin die Inspireert: Zuidwestelijk gelegen, perfect voor zonliefhebbers en met een ruime berging die mogelijkheden biedt voor hobbyisten en buitenmensen.

EEN THUIS WAAR ELK DETAIL TELT

Stap over de drempel van deze prachtige woning en voel direct de warme sfeer die de ruime, uitgebouwde woonkamer je biedt. De grote raampartij aan de achterzijde zorgt voor een overvloed aan daglicht en een uitzicht op de tuin. De half open keuken kijkt uit over de rustige straat.

De eerste verdieping biedt toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en trapopgang naar de tweede verdieping. De badkamer, jouw persoonlijke wellness, is een toevluchtsoord waar elk bad of douche een moment van pure ontspanning is.

De tweede verdieping onthult een verrassend ruime vierde slaapkamer met een inloopkast. Hier kun je je terugtrekken voor rust of jezelf juist voorbereiden op een energieke dag.

De tuin, met een ideale ligging op het zuidwesten, vangt de zon op haar warmste momenten. De grote berging biedt ruimte voor fietsen, scooters of zelfs een lichte motor, en is een paradijs voor de doe-het-zelver of tuinier.

EEN WONING DIE MEER IS DAN EEN SOM DER DELEN

Met een energielabel B, een woonoppervlakte van 109 m² en een perceeloppervlakte van 118 m², biedt dit huis een duurzaam thuis waar je niet alleen nu, maar ook in de toekomst van kunt genieten. De vier slaapkamers geven je de vrijheid om te kiezen hoe je leeft en met wie je jouw thuis deelt.

EEN THUIS WAAR HET STADSHART KLOPT

Ben je een starter op de woningmarkt, verliefd op het bruisende stadsleven, of zoek je de perfecte balans tussen stedelijke voorzieningen en een warm thuis? Ontdek dan deze parel in de Schrijversbuurt, waar comfort, ruimte en gemak samenkomen. Hier woon je in een kindvriendelijke omgeving met alle gemakken binnen handbereik. Dit huis biedt niet alleen een zee aan licht en ruimte, maar ook een tuin op het zuidwesten waar je tot in de late uurtjes van de zon geniet. Kortom, een ideale plek voor iedereen die het maximale uit het leven wil halen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 109
Inhoud woonhuis 385

Overige

Perceel oppervlakte 118

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 109
Inhoud woonhuis 385

Overige

Perceel oppervlakte 118

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij