Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

EEN MODERN EN INSTAPKLAAR APPARTEMENT IN DE REIT: GEMAK EN COMFORT BINNEN HANDBEREIK

Zoek je als starter een betaalbare eerste woning? Of ben je alleen of met z'n tweeën en wil je gewoon een fijn appartement zonder gedoe? Of misschien wil je wel kleiner gaan wonen maar toch van alle comfort en gemakken voorzien zijn?

Dit appartement in De Reit is praktisch, licht en helemaal klaar voor de volgende bewoner. Met een ruime woonkamer, twee grote slaapkamers en een balkon met uitzicht op groen, biedt het comfort zonder poespas. Dichtbij het centrum, NS-station en "Wandelbos" en met een mooi, opvallend "groen" uitzicht, is dit een slimme keuze voor iedereen die waarde hecht aan gemak en kwaliteit.

DE PLUSPUNTEN OP EEN RIJ:

- Klaar voor de start: geen klusstress, direct wonen.
- Lichte woonkamer: 25 m² aan ruimte met uitzicht op groen.
- Twee slaapkamers: ruim en flexibel in te delen.
- Eigen buitenruimte: balkon achterzijde voor frisse lucht.
- Complete keuken en badkamer: modern en gebruiksklaar.

EEN THUIS ZONDER ZORGEN

Dit appartement verwelkomt je met een woonkamer die ruimte en licht biedt. De 25 m² is groot genoeg voor een comfortabele zit- en eethoek. De grote ramen zorgen voor een prettige lichtinval en geven je een mooi uitzicht op de omgeving.

De keuken is praktisch en voorzien van moderne apparatuur, waaronder een vaatwasser en oven, die het koken vergemakkelijken. De badkamer is modern met een inloopdouche en een badmeubel. De separate toiletruimte is ook modern uitgevoerd.

Met energielabel B is dit appartement energiezuinig. De dubbele beglazing (deels HR++) houdt de warmte binnen en de stookkosten laag. Het appartement ligt op de tweede verdieping van een goed onderhouden complex (met lift) en een actieve VvE.

De locatie in De Reit is ideaal: een groene omgeving met de stad binnen handbereik. De universiteit, winkels, bushalte, NS-station en stadspark "Wandelbos" zijn binnen enkele minuten bereikbaar. Er is een berging op de begane grond en voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Dit appartement is meer dan alleen een plek om te wonen; het is een thuis waar je zonder zorgen kunt genieten. Neem contact op voor een bezichtiging en laat je overtuigen door de praktische indeling en de fijne sfeer. Dit is je kans op een ongecompliceerd thuis in De Reit.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 74
Inhoud woonhuis 243

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 74
Inhoud woonhuis 243

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg