Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

WELKOM THUIS IN HET HART VAN OERLE

Droom je van een energiezuinig thuis waar comfort en gemak samenkomen? Ben je een starter of een jong gezin, op zoek naar die ene plek waar je toekomst vorm krijgt? Ontdek dan dit moderne woonhuis in Tilburg, waar duurzaamheid en woongenot hand in hand gaan. Gelegen in de gewilde wijk Oerle, vlakbij het bruisende centrum, biedt deze woning met drie ruime slaapkamers en een zonnige tuin op het zuiden alles wat je hartje begeert. Welkom in jouw nieuwe begin!

HIGHLIGHTS VAN JOUW TOEKOMSTIGE THUIS

- Energielabel A++: Een duurzame keuze voor nu en de toekomst.
- Locatie: Perfect gepositioneerd in de gewilde wijk Oerle, nabij het centrum van Tilburg.
- Ruimte: Drie ruime slaapkamers voor rust, ontspanning en creativiteit.
- Zonovergoten: Geniet van de zonnige tuin op het zuiden, jouw eigen stukje paradijs.
- Moderniteit: Een modern woonhuis dat klaar is voor jouw persoonlijke touch.

EEN THUIS WAAR ELKE DAG EEN BELEVING IS

Stap binnen in een wereld waar elke dag een nieuw avontuur is. Dit moderne woonhuis in de Afrikaanderbuurt West van Oerle, Tilburg, is een canvas voor jouw leven. De ruime entree verwelkomt je met open armen en leidt je naar de lichte woonkamer waar de zon door de grote ramen danst. De open keuken, het kloppende hart van het huis, nodigt uit tot gezellige etentjes en lange gesprekken.

De drie slaapkamers zijn jouw persoonlijke retreats. Elke kamer ademt rust uit en biedt genoeg ruimte voor een kingsize bed, een werkplek of een speelparadijs voor de kinderen. De moderne badkamer, met zijn strakke lijnen en hoogwaardige afwerking, is de plek waar je de dag fris begint of ontspannen afsluit.

De tuin op het zuiden is een verlengstuk van je woonplezier. Hier geniet je van de eerste koffie in de ochtendzon, organiseer je zomerse barbecues of zie je de kinderen hun eigen avonturen beleven. Het is een groene oase waar je de seizoenen intens beleeft.

Voel je de kriebels al? Zie je jezelf al zitten in die zonovergoten tuin, of genieten van de ruimte en het comfort van je nieuwe slaapkamer? Wacht dan niet langer. Dit is jouw kans om een leven te starten in een huis dat niet alleen een thuis is, maar ook een slimme investering in de toekomst. Neem contact op voor een bezichtiging en zet de eerste stap naar jouw nieuwe begin in Tilburg. Jouw droomhuis in Oerle wacht op je!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2014
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2014
Woon oppervlakte 104
Inhoud woonhuis 367

Overige

Perceel oppervlakte 92
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2014
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2014
Woon oppervlakte 104
Inhoud woonhuis 367

Overige

Perceel oppervlakte 92
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg