Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

WELKOM THUIS IN HET HART VAN 'S-HERTOGENBOSCH
Aan het water gelegen nabij het Westerpark, sfeervol 3-kamerappartement (85m2) met eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage. De woning beschikt over een heerlijk lichte L-vormige woonkamer met semi-open keuken v.v. diverse inbouwapparatuur, berging/wasruimte, badkamer met ligbad, separate douchecabine en een wastafel in meubel, twee fraaie slaapkamers, inpandige berging, en een zonnige loggia met een prachtig uitzicht over de omgeving.

EEN LOCATIE DIE JE LEVEN VERREIKT
Het appartement is rustig gesitueerd aan de rand van het Westerpark en op korte afstand van het centrum van ’s-Hertogenbosch. In de directe omgeving bevinden zich sportvoorzieningen, scholen en een kinderopvang. Voor de dagelijkse voorzieningen is een winkelcentrum ‘de Helftheuvelpassage’ op korte afstand gelegen met groot aantal winkels. In de directe omgeving bevind zich tevens het Jeroen Bosch ziekenhuis en recreatiegebied ‘Het Engelermeer’.

‘s-Hertogenbosch telt tal van bezienswaardigheden waaronder ‘De Binnendieze’ waar rondvaarten gegeven worden om de stad ondergronds te verkennen, de Sint-Janskathedraal, de stadswal en het recreatiegebied de ‘Zuiderplas’ waar men kan genieten van vele activiteiten zoals, fietsen, zwemmen, surfen en zelfs zeilen. De uitvalswegen richting de A59 en de A2 zijn snel te bereiken en ook de busverbinding is prima te noemen.

EEN THUIS WAAR ELKE DAG EEN BELEVENIS IS
Begane grond: centrale entree met brievenbussen en bellentableau. Vanuit hier heeft u toegang tot de lift, trapopgang en het souterrain waar zich de berging en de eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage bevindt.

Derde verdieping: entree/hal met meterkast, garderobe, toilet, bergkast met de opstelling van de HR CV-ketel en mechanische ventilatie-unit en toegang tot de badkamer, de twee slaapkamers en de woonkamer. De lichte L-vormige woonkamer is aangenaam licht dankzij de grote raampartijen en een extra zijraam (met uitzicht over de tuinen van de HAS). De zonnige loggia biedt een fraai uitzicht over de omgeving.

Aan de achterzijde is de semi-open keuken gesitueerd. De keuken in hoekopstelling beschikt over diverse inbouwapparatuur waaronder een 4-pits-gaskookplaat, vaatwasser, combimagnetron en rvs afzuigkap. Hier bevindt zich tevens een bergkast met de aansluiting ten behoeve van de wasapparatuur.

De badkamer in lichte kleurstelling beschikt over een ligbad, separate douchecabine en een wastafel in meubel. Vanuit de badkamer heeft u toegang tot de master bedroom die tevens over een doorgang beschikt tot de woonkamer. In de slaapkamer is voldoende ruimte voor een grote (kleding)kast. 

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN
Twee Royale Slaapkamers: Ruimte voor dromen en ontwaken in alle rust.
Centraal Gelegen: Het bruisende stadsleven binnen handbereik.
Overvloed aan Licht: Zonnestralen die elke hoek van je thuis verlichten.
Balkon op het Zuiden: Geniet van je eigen zonovergoten buitenruimte.
Eigen Parkeerplaats: Nooit meer zoeken naar een plekje, jouw auto staat altijd droog.
Ruime Woonkamer: Een zee van ruimte voor al je woonwensen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 85
Inhoud woonhuis 280

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 85
Inhoud woonhuis 280

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij `s-Hertogenbosch