Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

WELKOM THUIS IN HET ZAND

Zoek je een praktisch appartement met genoeg ruimte en een slimme indeling? Deze maisonnette welke gelegen is aan een brede laan in woonwijk Het Zand te Tilburg is ideaal voor starters, één- of tweepersoonshuishoudens. Met een verrassend grote woonkamer, separate keuken, twee slaapkamers (+ bergkamer) en een nette badkamer biedt dit appartement alle ruimte die je nodig hebt. Het knusse balkon op het westen is de kers op de taart voor liefhebbers van de avondzon.

DE PLUSPUNTEN VAN DIT APPARTEMENT

- Een maisonnette met verrassend veel leefruimte.
- Een woonkamer van 27 m² met grote ramen die zorgen voor veel daglicht.
- Een aparte keuken met handige opbergkast en alle nodige inbouwapparatuur.
- Twee slaapkamers + een berg-/slaapkamer, slim verdeeld over twee verdiepingen voor privacy en rust.
- Een keurige, functionele badkamer met een douchecabine en wastafel, klaar voor gebruik.

EEN RONDLEIDING DOOR JOUW MOGELIJKE NIEUWE HUIS

Dit maisonnette-appartement (begane grond + 1e verdieping) van 79 m² is slim ingedeeld en biedt meer dan genoeg ruimte voor jouw meubels en spullen.

Via een brede galerij kom je via de 1e verdieping het appartement binnen. In de hal is een toiletruimte aanwezig.

De woonkamer is met 27 m² groot genoeg voor een zithoek en eettafel, en door de grote ramen heb je een prettig uitzicht en komt er veel licht binnen.

De keuken is apart, wat handig is als je van koken houdt en niet de hele woonkamer wilt laten meegenieten van de geuren. De inbouwapparatuur maakt het koken makkelijker en de vaste kast is perfect voor al je potten en pannen.

Met twee slaapkamers (op de begane grond) heb je genoeg keuze. De bergkamer (1e verdieping) kan eventueel ook dienst doen als 3e slaapkamer of werkkamer. Ideaal als je een kantoor aan huis wilt of een logeerkamer nodig hebt.

De badkamer (begane grond) is keurig en doeltreffend, met een douchecabine en wastafel waar je 's ochtends snel klaar bent voor de dag.

DE OMGEVING EN AFWERKING

Je woont hier aan een brede, groene laan, vlakbij het winkelcentrum Westermarkt en de uitvalswegen. Handig voor de boodschappen en als je de stad uit moet. Het appartement is bijna helemaal voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas, wat zorgt voor een stille en warme woning. De afwerking is netjes met laminaatvloeren en strak stucwerk op de muren en plafonds.

Zie je jezelf al wonen in dit lichte en ruime appartement? Met een balkon waar je 's avonds nog even van de zon geniet? Dit huis is praktisch, goed gelegen en klaar voor jou. Neem contact op voor een bezichtiging en zet de stap naar je nieuwe thuis in Het Zand.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette, Appartement
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 85
Inhoud woonhuis 281

Overige

Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette, Appartement
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 85
Inhoud woonhuis 281

Overige

Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg