Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom bij dit ruime en lichte appartement in hartje Brandevoort met alle gewenste voorzieningen op loopafstand! Dit 3-kamer appartement is gelegen op de zuidzijde van een kleinschalig complex in 'De Veste' van Brandevoort. Het appartement is gelegen op de 2e verdieping en beschikt over een 2-tal slaapkamers, royale en lichte living, dichte eetkeuken, loggia en moderne badkamer. Op het afgesloten binnenterrein beschikt men over een eigen parkeerplaats.

Indeling. Entree complex met bellentableau en brievenbussen. De centrale hal geeft middels het trappenhuis of de lift toegang tot het portiek met daaraan 2 appartementen gelegen.

Entree appartement. De hal en woonkamer zijn voorzien van vloerbedekking, de wanden zijn gestuct (spachtelputz) en plafond is voorzien van spuitwerk. Vanuit de hal zijn alle vertrekken bereikbaar van het appartement.

Living voorzijde. De ruime en vooral lichte living biedt een zee aan leefruimte, de vele raampartijen op de zuidzijde zorgen voor veel lichtinval en men kijkt aan de voorzijde uit over de poort en ecozone van 'De Veste'. De living is voorzien van spachtelputz wandafwerking en spuitwerk plafond. De intercom geeft de mogelijkheid om te communiceren met de hoofdentree en op afstand de toegangsdeur te kunnen openen.

Vanuit de living is de loggia bereikbaar. Dit is de verbinding van binnen naar buiten en andersom. Vanuit de loggia is de fraaie Laan door de Veste zichtbaar. De loggia is middels een glazen schuifwand dicht en open te maken, op deze manier kan men tijdens warme en koele dagen genieten van deze ruimte.

De keuken is gelegen aan de achterzijde en is voorzien van een laminaatvloer. De keuken is verder voorzien van een wandopstelling en hoekopstelling met granieten werkblad, vaatwasser, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en vrieskast. Er is voldoende ruimte voor een eettafel en vanuit de keuken heeft men via het frans balkon zicht op het binnenterrein.

De separate toiletruimte is deels betegeld en voorzien van een staande toilet en fonteintje.

Slaapkamer 1 beschikt over een laminaatvloer, is ruim van opzet en biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een kledingkast en een 2-persoons bed. Slaapkamer 2 is eveneens voorzien van een laminaatvloer en spachtelputz wandafwerking.

De moderne badkamer is voorzien van een douchecabine, dubbele wastafel en een handdoekradiator. De badkamer is geheel in lichte tinten betegeld en beschikt over mechanische ventilatie.

De berging beschikt over de aansluitingen voor de wasapparatuur en is derhalve netjes achter een deur uit het zicht gelegen. De aparte stookruimte is voorzien van de Cv-installatie (eigendom).

Op de begane grond is een eigen berging gelegen voor het stallen van fietsen en opbergen van huisraad. De begane grond geeft tevens toegang tot het afgesloten binnenterrein waar een eigen parkeerplaats is gelegen alsmede de ondergrondse afvalcontainers.

Bijzonderheden: - Ruim 3-kamer appartement op centrale woonlocatie met alle gewenste voorzieningen zoals winkels, gezondheidscentrum, wandelpark ecozone, NS-station en sportvoorzieningen binnen handbereik; - Energielabel A; - Lift aanwezig; - Zonnige woonkamer; - Eigen parkeerplaats op het afgesloten binnenterrein (€ 12,50 per maand); - VVE bijdrage bedraagt thans € 244,- per maand; - Het appartementencomplex verkeert in een goede staat van onderhoud; - Eigen berging op begane grond; - Aanvaarding op korte termijn mogelijk; - Niet zelfbewoningsclausule van toepassing, verkopers hebben het verkochte nooit zelf bewoond en kunnen derhalve niets zeggen over object specifieke zaken welke een eigenaar wel zou kunnen; - Kortom een mooi appartement op een nog mooiere locatie in Brandevoort welke u beslist moet zien!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 101
Inhoud woonhuis 355

Overige

Perceel oppervlakte 0
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 101
Inhoud woonhuis 355

Overige

Perceel oppervlakte 0
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Focus makelaars Helmond; ERA