Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom bij deze prachtige gasloos gebouwde tweekapper met een scala aan moderne voorzieningen. Deze woning is ontworpen met duurzaamheid en comfort in gedachten, en biedt u een unieke kans om te genieten van een milieuvriendelijke en energiezuinige levensstijl. De woning beschikt over een drietal slaapkamers met de mogelijkheid voor een 4e, luxe keuken en moderne badkamer.

De ruime oprit aan de voorzijde en aangelegde voortuin met diverse beplanting geeft toegang tot de entree van de woning. Entree/hal. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een royale hal met garderobemogelijkheid, een moderne betegelde toiletruimte voorzien van een hangend closet en fonteintje. Vanuit de hal zijn de keuken aan de voorzijde en de living aan de achterzijde bereikbaar en beide zijn gescheiden door de centrale hal.

De royale en lichte woonkamer is gelegen aan de tuinzijde. Hier kunt u heerlijk ontspannen en genieten van de openslaande tuindeuren die directe toegang bieden tot de prachtig aangelegde tuin. De living is voorzien van een mooie tegelvloer welke voorzien is van vloerverwarming en vloerkoeling, kortom uitermate comfortabel dus.

De dichte leefkeuken aan de voorzijde van de woning is fraai en compleet uitgevoerd. Met een fraaie tegelvloer, vaatwasser, oven, koelkast, vrieskast, inductiekookplaat met geïntegreerde afzuigkap (recirculatie) en diverse boven- en onderkasten, is deze keuken perfect uitgerust voor al uw culinaire avonturen. Het bar gedeelte aan het eiland is ideaal om samen te genieten van een maaltijd.

1e verdieping. Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime overloop, een badkamer en drie comfortabele slaapkamers. De gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer en draai-kiepramen met triple glas, waardoor u kunt genieten van een optimale geluidsisolatie en een aangenaam binnenklimaat.

De moderne badkamer is uitgerust met een inloopdouche, een hangend toilet en een brede wastafel met meubel. Met de natuurlijke en mechanische ventilatie bent u verzekerd van een frisse en comfortabele badkameromgeving.

Slaapkamer 1 is gelegen aan de achterzijde en deze is voorzien van een laminaatvloer en triple beglazing. Slaapkamer 2 is gelegen aan de voorzijde, over de volle breedte van de woning en heeft dezelfde afwerking als de andere slaapkamer. Slaapkamer 3 is gelegen aan de achterzijde van de woning en heeft dezelfde afwerking als de overige slaapkamers.

2e verdieping. Via een vaste trap bereikt u de tweede verdieping, waar u de mogelijkheid heeft om een prachtig ruime, vierde slaapkamer te realiseren. Daarnaast vindt u hier een praktische was- en stookruimte, waar de opstelling van de warmtepomp en balansventilatie zich bevindt. Deze woning is volledig uitgerust met de nieuwste technologieën op het gebied van duurzaamheid en energie-efficiëntie zoals een aardwarmtepomp met koelfunctie, waardoor u niet alleen geniet van een comfortabele leefomgeving, maar ook bijdraagt aan een beter milieu.

Tuin. De achtertuin is met zorg aangelegd, met een prachtig gazon, borders met kleurrijke beplanting en een eigen zij-poort naar de straatzijde. Daarnaast beschikt de woning over een handige houten berging met elektra, waar u al uw tuingereedschap en fietsen kunt opbergen.

Wacht niet langer en grijp deze unieke kans om uw droomhuis te bemachtigen. Geniet van de voordelen van een gasloze woning met een aardwarmtepomp, die u niet alleen een comfortabele leefomgeving biedt, maar ook aanzienlijk bespaart op uw energierekening en bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Bijzonderheden: - Ruime, volledig gasloze tweekapper in Hazenwinkel Brandevoort; - Voorzien van aardwarmtepomp dus zeer energiezuinig; - Volledig geïsoleerd en triple beglazing; - Een drietal slaapkamers aanwezig met mogelijkheid voor een 4e slaapkamer; - Luxe en complete keuken; - Moderne badkamer; - Eigen oprit en zij-poort naar achtertuin; - Gelegen nabij diverse voorzieningen zoals, winkels, wandelgebied ecozone, NS-station, sportvoorzieningen, uitvalswegen en diverse scholen; - Kortom, Neem contact met ons op om een bezichtiging te plannen en laat u betoveren door de prachtige mogelijkheden die deze woning te bieden heeft. Welkom in uw nieuwe thuis op Ghijbenhoek 12, Helmond!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 140
Inhoud woonhuis 501

Overige

Perceel oppervlakte 225

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 140
Inhoud woonhuis 501

Overige

Perceel oppervlakte 225

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Focus makelaars Helmond; ERA