Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Charmant vrijstaand vooroorlogs huis tegen het centrum van Geldrop. En laat je niet alleen verleiden door het plaatje van de voorkant. Het huis is aan de achterkant over de gehele breedte PLUS hoogte uitgebouwd waardoor er beneden naast de toch al ruime leefruimte een werkkamer is gerealiseerd en er boven 3 ruime slaapkamers zijn. De mooi aangelegde tuin heeft achterin een flinke hobby berging van maar liefst 39 m2. En.....opvallend in dit segment is het energie label C.

Indeling: Ruime hal met natuursteen Perlato tegelvloer (die ook in de rest van de begane grond is doorgelegd); meterkast; ruime L- woonkamer met een zithoek aan de voorkant met gezellige openhaard partij en een eethoek aan de achterzijde met houtkachel; aansluitend de afsluitbare werk- of speelkamer met openslaande deuren naar het overdekte terras; vanuit de eethoek is de woonkeuken bereikbaar. Hier is een keukeninrichting in hoekopstelling met een flink werkblad, anderhalve spoelbak onder het raam, keramische kookplaat met afzuigkap, oven, magnetron, koelkast, vaatwasser en volop kastruimte; vanuit de keuken toegang tot de bijkeuken met een wastafel, aansluitingen voor wasmachine en -droger, kastjes, luik naar bergzolder en deur naar de tuin; toilet met hangcloset.

1e Verdieping; overloop; slaapkamer 1 aan de voorzijde van het huis van circa 15 m2 vloeroppervlak inclusief een inbouw kastenwand; slaapkamer 2 aan de zijkant van het huis van circa 12 m2 vloeroppervlak inclusief een inbouw kastenwand en met een luik naar bergzolder; slaapkamer 3 aan de achterzijde van het huis van circa 17 m2 met eveneens een toegang tot de bergzolder; gemoderniseerde en complete badkamer met een wastafelmeubel met grote wastafel, lades en spiegelkast, ruime hoekdouche, ligbad en 2e toilet.

2e Verdieping; bergzolder die vanuit 2 slaapkamers toegankelijk is.

De mooi aangelegde en verzorgde tuin heeft terrassen, een gazon en borders en is ongeveer 15 meter diep tot aan de berging en 9,5 meter breed. Direct tegen de woning is een ruim overdekt terras. En achter in de tuin ligt de grote berging hobbyruimte die uit 2 delen bestaat en een normale deur PLUS openslaande deuren heeft. Doordat de berging in spouw gebouwd is, een hoog plafond heeft plus een dakvenster is het een heerlijke hobby of werkruimte.

Bijzonderheden, * Veel sfeervolle elementen zoals de raamverdeling en paneeldeuren zijn nog aanwezig. * Begane grondvloer is compleet vernieuwd, geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming (bijverwarming) * Naast de cv en vloerverwarming heeft de woonkamer een open haard PLUS een houtkachel als alternatieve verwarmingsbronnen * De uitbouw is rond 1990 gedaan en compleet geïsoleerd. * Vrijwel de gehele woning is voorzien van dubbel glas (slaapkamer achterzijde en keukendeur enkel glas), de spouwen en het dak (grotendeels) van de oorspronkelijke woning zijn na geïsoleerd. * Er zijn 12 zonnepanelen geplaatst in 2023 (opbrengst maart 2023 t/m februari 2024 4831 KwH) * Verrassend grote multi-functionele berging * zeer goede bereikbaarheid zowel per auto als met openbaar vervoer. Bushaltes en NS station op loopafstand. * Geldrop beschikt over zeer goede voorzieningen waaronder een ziekenhuis, middelbare school, mooie kasteeltuin en een horecaplein in het centrum.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1927
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1927
Woon oppervlakte 139
Inhoud woonhuis 532

Overige

Perceel oppervlakte 294
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1927
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1927
Woon oppervlakte 139
Inhoud woonhuis 532

Overige

Perceel oppervlakte 294
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Focus makelaars Eindhoven; ERA