Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM THUIS IN GENOENHUIS, GELDROP

Ben je op zoek naar een ruime, gezinsvriendelijke woning waar je kinderen vrij kunnen spelen en waar je zelf kunt genieten van comfort? Dan is deze prachtige twee-onder-één kap woning in de geliefde woonwijk Genoenhuis precies wat je zoekt! Met maar liefst vijf slaapkamers, een riante woonkamer, een open keuken, en een zonnige tuin op het zuiden, is deze woning ideaal voor gezinnen met oudere kinderen die meer ruimte nodig hebben.

HET BESTE VAN GENOENHUIS
Gewilde locatie: Gelegen in de populaire wijk Genoenhuis, geniet je hier van rust, ruimte en alle voorzieningen binnen handbereik.
Ruimte en comfort: Met een royale woonkamer, open keuken en maar liefst vijf slaapkamers biedt deze woning alle ruimte die je nodig hebt.
Moderne voorzieningen: De woning is volledig geïsoleerd, heeft vloerverwarming op de begane grond en beschikt over 18 zonnepanelen voor een duurzame en energiezuinige levensstijl.
Ideale ligging: Op slechts enkele auto-minuten van Eindhoven, ASML, de High Tech Campus en prachtige natuurgebieden en bossen, geniet je hier van het beste van zowel stads- als natuurlijk leven.

BEGANE GROND:

Bij binnenkomst word je verwelkomd in de lichte hal, waar een warme sfeer heerst dankzij de stijlvolle PVC vloer en de natuurlijke lichtinval. De hal biedt een eerste glimp van de ruimte en comfort die deze woning te bieden heeft.

De riante woonkamer strekt zich uit aan de voorzijde van de woning, met een uitnodigende U-vormige opstelling en een prachtige PVC vloer met vloerverwarming. Grote ramen laten het zonlicht binnenstromen, waardoor de ruimte baadt in een zee van natuurlijk licht. Hier is genoeg ruimte voor een royale zithoek waar je kunt ontspannen na een lange dag, en een grote eettafel waar familie en vrienden samenkomen voor gezellige maaltijden en goede gesprekken.

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de keuken, een culinair paradijs waar de geuren van heerlijke gerechten zich verspreiden. De keuken is slim ontworpen in een handige hoekopstelling en voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven en koelkast. Hier heb je voldoende werkruimte om je culinaire hoogstandjes te bereiden, terwijl de bijkeuken naast de keuken praktische opbergruimte biedt voor al je keukenbenodigdheden.

Naast de bijkeuken bevindt zich de badkamer, een handige toevoeging op de begane grond, perfect voor gasten of voor het gemak van gezinsleden. En niet te vergeten, de inpandige garage met eigen oprit, een multifunctionele ruimte die niet alleen ruimte biedt voor voertuigen, maar ook mogelijkheden heeft voor een werkplaats, hobbyruimte of extra opslag.

EERSTE VERDIEPING:

Boven leidt de trap je naar de eerste verdieping, waar een overloop je verwelkomt met zijn rustige charme. Hier vind je drie comfortabele slaapkamers, elk met hun eigen unieke karakter en voldoende ruimte voor rust en ontspanning na een lange dag.

De badkamer op deze verdieping is een oase van rust, met zijn geheel betegelde muren, ligbad, douche en vaste wastafel in een badmeubel. En met een separaat toilet op deze verdieping wordt het comfort en gemak van het dagelijkse leven hier nog verder verbeterd.

TWEEDE VERDIEPING:

Ten slotte biedt de verrassend ruime tweede verdieping nog meer mogelijkheden. Hier vind je twee volwaardige slaapkamers, perfect voor oudere kinderen, gasten of zelfs als kantoor aan huis. Daarnaast zijn er bergruimtes en een extra vliering, waardoor er genoeg ruimte is om al je spullen netjes op te bergen en je huis georganiseerd te houden.

Deze indeling van de woning is niet alleen praktisch en functioneel, maar ook warm en uitnodigend, waardoor het de ideale plek is om te genieten van het gezinsleven en al het comfort dat het te bieden heeft.

ONTDEK HET ZELF!

Ben je klaar om je droomwoning te ontdekken? Plan dan nu direct een bezichtiging in en ervaar zelf de charme en ruimte van deze prachtige woning in Genoenhuis, Geldrop. Neem contact met ons op voor meer informatie of ga naar onze website voor een virtuele tour!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 214
Inhoud woonhuis 869

Overige

Perceel oppervlakte 292

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 214
Inhoud woonhuis 869

Overige

Perceel oppervlakte 292

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij