Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN GULDEN TOEKOMST IN HARTJE GELDROP
Stelt u zich eens voor: een zorgeloze oude dag in het bruisende centrum van Geldrop, waar comfort, veiligheid en gemak harmonieus samensmelten. Dit royale appartement biedt senioren en levensloopbestendige zoekers een gouden kans om te genieten van een onbezorgde toekomst. Met alle voorzieningen binnen handbereik en een veilige, warme woonomgeving, is dit de plek waar uw nieuwe hoofdstuk begint.

HIGHLIGHTS VAN UW TOEKOMSTIGE THUIS

CENTRAAL GELEGEN PARADIJS: Ontdek de luxe van alle dagelijkse benodigdheden op loopafstand. Van het gezellige winkelhart tot culturele parels zoals de Weeffabriek, alles ligt aan uw voeten.
RUIMTELIJK WONEN: Een royaal appartement met een berging en een eigen parkeerplaats in de veilige parkeergarage. De ruime woonkamer met balkon biedt u een koninklijk gevoel van vrijheid.
CULINAIRE VRIJHEID: De keuken in L-opstelling nodigt uit tot culinaire avonturen en gezellige etentjes met vrienden en familie.
's NACHTS RUST, OVERDAG LUST: Twee uitnodigende slaapkamers waar de stilte van de nacht u omarmt en u elke ochtend verkwikt ontwaakt.
BADEN IN LUXE: Een nette badkamer met zowel een ligbad als een inloopdouche, waar u de dag fris begint of juist ontspannen afsluit.
VEILIG EN WEL: Het complex is niet alleen snel beschikbaar, maar ook uitgerust met het politiekeurmerk “Veilig Wonen” en moderne isolatievoorzieningen.

EEN THUIS WAAR ELKE DAG EEN BELEVENIS IS
Betreed een wereld waar elke dag een nieuw avontuur is. Met een woonoppervlakte van 103 vierkante meter biedt dit appartement u alle ruimte om te leven, te lachen en te genieten. De royale woonkamer, badend in natuurlijk licht, vormt het hart van uw nieuwe thuis. Hier kunt u zich terugtrekken met een goed boek, genieten van de ochtendzon op uw balkon of gasten verwelkomen in een sfeer van warmte en gezelligheid.

De keuken, praktisch en uitnodigend, is de plek waar u uw culinaire kunsten kunt etaleren. Of u nu een eenvoudige lunch bereidt of een uitgebreid diner, de L-vormige opstelling biedt u alle bewegingsvrijheid. De twee slaapkamers zijn uw persoonlijke oases van rust, waar de stilte van de nacht u omarmt en u elke ochtend verkwikt ontwaakt.

De badkamer is een toonbeeld van comfort en luxe. Met een ligbad, inloopdouche en vaste wastafel heeft u alles binnen handbereik om de dag fris te beginnen of juist ontspannen af te sluiten. Het separate toilet verhoogt het gebruiksgemak voor u en uw gasten.

Veiligheid en comfort staan voorop in dit complex, dat niet alleen snel beschikbaar is, maar ook voldoet aan het politiekeurmerk “Veilig Wonen”. De entree, beveiligd met een video-/intercominstallatie, zorgt ervoor dat u altijd weet wie er voor uw deur staat. De goede isolatievoorzieningen zorgen voor een aangenaam binnenklimaat en houden de energiekosten laag.

HET HART VAN GELDROP, UW NIEUWE THUIS

Unieke ligging in het centrum van Geldrop
Royaal appartement met berging en eigen parkeerplaats
Royale woonkamer met toegang tot balkon
Keuken in L-opstelling, perfect voor culinaire uitspattingen
Twee prima slaapkamers voor rust en herstel
Nette badkamer met ligbad en inloopdouche voor dagelijkse verwennerij
Snel beschikbaar voor een zorgeloze toekomst
Ideaal complex voor senioren die comfort en veiligheid waarderen

EEN UITNODIGING OM TE BELEVEN
Voelt u de roep van een zorgeloze toekomst in een veilige en comfortabele omgeving? Dit appartement in het hart van Geldrop is meer dan een thuis; het is een belofte van een gouden oude dag. Neem nu de stap en plan direct een bezichtiging in via onze website. Uw nieuwe leven wacht op u!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 103
Inhoud woonhuis 365

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 103
Inhoud woonhuis 365

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij