Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ruimte, instapklaar en een fijne ligging in de wijk "Mensfort" op 10 minuten fietsen van het stadscentrum. Deze uitgebouwde gezinswoning heeft vier slaapkamers, een open keuken in de aanbouw en een tuin met veel privacy op het zuidwesten. Benieuwd? We leiden je graag rond tijdens een bezichtiging.

Indeling

Begane grond

Entree. Hal met meterkast, toiletruimte en trapopgang. Binnenkomst in ruime woonkamer met open keuken aan de achterzijde ter plaatse van uitbouw. Inrichting in L-opstelling met een 5-pits gaskookplaat, vaatwasser, combi-magnetron en grote koelkast en vriezer.

Eerste verdieping

Aan de overloop grenzen drie slaapkamers, badkamer en een separate toiletruimte. De slaapkamers zijn voorzien van (elektrisch bedienbare) rolluiken. Badkamer (2016) met ruime inloopdouche, stortdouche, wastafelmeubel inclusief spiegelkast en verlichting, designradiator. Toiletruimte met hangcloset.

Tweede verdieping

Middels vaste trap bereikbaar. Voorzolder met daglicht, aansluitingen wasapparatuur, opstelling cv-combiketel (2012). Grote slaapkamer 4, mede vanwege het dakkapel over de volle breedte. Ook deze slaapkamer is voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik. Achter de schuifwanden bevindt zich volop bergruimte.

Tuin

Onderhoudsvriendelijke achtertuin op het zuidwesten met opvallend veel privacy vanwege het ontbreken van bebouwing aan de achterzijde. Tegen de achtergevel bevindt zich een aluminium veranda. Achterin de tuin bevindt zich een berging met daarnaast een poort.

Bijzonderheden:

- Plat dak geïsoleerd en voorzien van nieuwe dakbedekking in 2016. - Vrijwel alle kozijnen zijn van kunststof en voorzien van HR++ beglazing. - Vloerverwarming begane grond. - Voorzien van 8 zonnepanelen (installatiejaar 2023). Airconditioning woonkamer en 2 slaapkamers voor koelen en verwarmen (2022) - Scholen, kinderopvang en sportfaciliteiten op korte afstand. Het centrum van Eindhoven, het winkelcentrum Woensel en Strijp-S zijn binnen slechts 10 minuten per fiets te bereiken.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 119
Inhoud woonhuis 409

Overige

Perceel oppervlakte 165
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 119
Inhoud woonhuis 409

Overige

Perceel oppervlakte 165
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Wijman Jansen makelaars