Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

LUXE APPARTEMENT IN STRIJP-S: MODERN, COMFORTABEL EN CENTRAAL GELEGEN

EEN MODERN JUWEEL IN HET HART VAN STRIJP-S

Dit appartement is een perfecte combinatie van moderne elegantie en praktisch comfort. Het is ideaal voor degenen die op zoek zijn naar een stedelijke levensstijl zonder in te boeten aan rust en gemak.

HOOGTEPUNTEN VAN HET APPARTEMENT
Hoogwaardige afwerking: Elk aspect van dit appartement straalt kwaliteit uit, van de vloeren tot aan het plafond.
Nieuwbouw (bouwjaar 2021): Een recent gebouwd pand dat voldoet aan de nieuwste bouw- en milieunormen.
Gasloos en energielabel A: Milieuvriendelijk wonen zonder in te leveren op comfort en luxe.
Praktische indeling: Het appartement biedt een slim ontworpen indeling met twee ruime slaapkamers, een moderne badkamer en een open keuken.
Centrale ligging in Strijp-S: Gelegen in het bruisende hart van deze levendige wijk, met winkels, restaurants en recreatiemogelijkheden op loopafstand.
INDELING VAN HET APPARTEMENT

Begane grond: Toegang tot het gebouw via een bellentableau met brievenbussen. Eenmaal binnen leidt een centrale hal met trappen en liften naar het appartement op de 16de verdieping.

Woonruimte: De ruime woonkamer is voorzien van grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk lichtinval. Het biedt voldoende ruimte voor een gezellige zithoek en eethoek.

Keuken: De moderne open keuken is uitgerust met hoogwaardige apparatuur van Siemens, waaronder een inductiekookplaat, quooker, combi-oven en vaatwasser en niet te vergeten de stoomoven en wijnklimaatkast. De zwarte afwerking voegt een eigentijds tintje toe aan de ruimte.

Slaapkamers: Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers, elk met voldoende ruimte voor een comfortabel bed en opbergmeubilair. De grote raampartijen zorgen voor een lichte en luchtige sfeer.

Badkamer: De moderne badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche en een elegant wastafelmeubel met dubbele spoelbak.

Berging: Het appartement heeft twee inpandige bergingen, één met technische installaties en één met veel opbergruimte en aansluiting voor wasapparatuur.

Loggia: Een aangrenzende loggia strekt zich uit over de gehele breedte van het appartement, ideaal om te genieten van de buitenlucht in alle seizoenen.

EEN PRAKTISCH EN LUXUEUS THUIS

Dit appartement biedt niet alleen een comfortabele leefruimte, maar ook een geweldige locatie in het hart van Strijp-S. Met alle voorzieningen binnen handbereik en gemakkelijke toegang tot het stadscentrum en de snelwegen, is dit de ideale plek voor diegenen die op zoek zijn naar het beste van stedelijk wonen.

Dit zijn slechts enkele hoogtepunten van dit prachtige appartement in Strijp-S. Met zijn moderne design, hoogwaardige afwerkingen en centrale ligging, biedt het de ideale combinatie van comfort, stijl en gemak. Mis deze kans niet om in het hart van Strijp-S te wonen en neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 409

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 409

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij