Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ontdek uw droomappartement in het hart van Tilburg, waar stadse dynamiek en serene rust samenkomen. Dit ruime maisonnette-appartement, biedt een unieke woonervaring met twee verdiepingen van comfort en luxe. Gelegen nabij Tilburg University, het treinstation en de Westermarkt, combineert het de nabijheid van stedelijke voorzieningen met de rustgevende nabijheid van het bosrijke gebied de Oude Warande. Voor degenen die de balans zoeken tussen levendigheid en ontspanning, is dit het perfecte huis.

Hoogtepunten van de woning

Maisonnette-appartement met twee verdiepingen, gelegen op de 9e en 10e etage, biedt een scheiding tussen het levendige woongedeelte en de rustige slaapvertrekken.
Centrale ligging aan een plein met supermarkt en diverse eetgelegenheden, voor optimaal wooncomfort. Het treinstation om de hoek is super ideaal!
Twee parkeerplaatsen in de beveiligde parkeerkelder, inclusief een gezamenlijke fietsenberging met oplaadmogelijkheden voor elektrische fietsen.
Energielabel A met een warmteterugwinningssysteem en vloerverwarming die per ruimte regelbaar is, voor een duurzaam en comfortabel binnenklimaat. Op de vloer bevindt zich een mooie laminaatvloer die is doorgetrokken door het gehele appartement.
Royale woonkamer met grote raampartijen en een balkon op het zuidoosten, waar u kunt genieten van een adembenemend uitzicht.
Moderne open keuken met hoogwaardige inbouwapparatuur en een ruime badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel, beide voorzien van vloerverwarming.
2 Grote slaapkamers, met beide toegang tot een balkon.

Uitgebreide beschrijving

EEN UNIEKE WOONERVARING IN TILBURG

Stap binnen in een wereld van comfort en stijl met dit prachtige maisonnette-appartement in Tilburg. Met een woonoppervlakte van 102 m², verdeeld over twee etages, biedt dit hoekappartement een ongeëvenaarde woonbeleving. 

Zodra u de drempel van dit appartement overstapt, wordt u verwelkomd door de royale woonkamer, waar het daglicht vrij spel heeft. De grote raampartijen en speelse zijramen creëren een levendig schouwspel van licht en schaduw, wat de ruimte een open en uitnodigend karakter geeft. De openslaande balkondeuren zijn niet alleen een bron van licht, maar ook uw toegangspoort tot een eigen stukje buitenruimte. Het inpandige balkon, gelegen op het zuidoosten, is de perfecte plek om te ontspannen met een kopje koffie in de ochtendzon of om te genieten van een glas wijn terwijl de zon langzaam ondergaat. Het uitzicht vanaf het balkon is ronduit prachtig; een panoramisch tableau dat de dynamiek van de stad en de serene schoonheid van de natuurlijke omgeving samenbrengt.

De moderne open keuken is het hart van het huis, waar koken en gezelligheid hand in hand gaan. De inductiekookplaat, combimagnetron, en de overige inbouwapparatuur maken het bereiden van maaltijden tot een waar genot. De keuken biedt tevens veel werk- en opbergruimte, waardoor u altijd een opgeruimd huis behoudt.

Een verdieping lager, op de 9e etage, vindt u de privévertrekken. Twee ruime slaapkamers bieden een vredige omgeving voor een goede nachtrust. Beide slaapkamers hebben tevens toegang tot een ruim balkon.

De moderne badkamer, met zijn inloopdouche en dubbele wastafel, is een oase van ontspanning. De aanwezigheid van vloerverwarming zorgt voor een aangename warmte op de koudere dagen.

De technische ruimte en de ruime berging, met aansluitingen voor wasmachine en droger, zorgen ervoor dat ook aan de praktische kant van het wonen is gedacht. Daarnaast is op de 9e verdieping ook nog een toilet met fonteintje aanwezig.

DE PERFECTE LOCATIE

Gelegen aan een levendig plein, biedt dit appartement alle gemakken van de stad binnen handbereik. De supermarkt voor uw dagelijkse boodschappen, diverse eetgelegenheden voor een snelle hap of gezellig diner, en de nabijheid van Tilburg University en het treinstation maken dit de ideale locatie voor zowel studenten als professionals.

EEN DUURZAAM THUIS

Met een warmteterugwinningssysteem en regelbare vloerverwarming in elke ruimte, is dit appartement een toonbeeld van duurzaamheid. De maandelijkse kosten voor de Vereniging van Eigenaren (VvE) zijn een investering in de toekomst van uw woning en zorgen voor een zorgeloos woonplezier. Het appartement is voorzien van een energielabel A, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

EEN UITNODIGING TOT ONTSPANNING

Het balkon, gelegen op het zuidoosten, nodigt uit tot ontspanning. Geniet van uw ochtendkoffie terwijl de zon opkomt, of ontspan na een lange werkdag met een glas wijn in de avondzon. Het uitzicht is uw dagelijkse traktatie.

EEN VEILIGE HAVEN

De twee parkeerplaatsen in de beveiligde parkeerkelder en de gezamenlijke fietsenberging met oplaadmogelijkheden voor elektrische fietsen bieden niet alleen gemak, maar ook veiligheid voor uw voertuigen.

EEN UITNODIGING

Dit appartement is meer dan een huis; het is een levensstijl. Voor degenen die de perfecte balans zoeken tussen de energie van de stad en de rust van de natuur, biedt dit appartement het beste van beide werelden. Bent u klaar om uw nieuwe leven in Tilburg te beginnen?

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette, Appartement
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 102
Inhoud woonhuis 338

Overige

Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette, Appartement
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 102
Inhoud woonhuis 338

Overige

Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg