Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!
Welkom bij deze ruime maisonnette aan de Laan van Dick Laan 81 in Heemstede. Je kunt hier rekenen op een lichte woonkamer, keuken met inbouwapparatuur en twee slaapkamers. Niet te vergeten, het ruime dakterras waar je heerlijk kunt genieten van de buitenlucht! De ligging van deze woning is ook ideaal. Op loopafstand van het centrum, de uitvalswegen zijn nabij en er is vrij parkeren. 
Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op en plan een bezichtiging in. Wie weet, tot snel!
Indeling
Tweede verdieping
Je komt de maisonnette binnen in de hal waar zich de meterkast, het toilet met fonteintje en de trapopgang naar de derde verdieping bevinden. Vanuit de hal krijg je toegang tot de woonkamer. 
De woonkamer met open keuken baadt in het natuurlijk licht dat binnenstroomt, wat zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer. Er is meer dan genoeg ruimte voor een comfortabele zit- en eethoek. Hoe zou jij deze ruimte indelen? De laminaatvloer en de geschilderde wanden geven een frisse uitstraling. Vanuit de woonkamer stap je zo het ruime dakterras op, waar je na een lange dag kunt genieten.
De moderne keuken biedt alles wat de culinaire enthousiasteling nodig heeft. Met een koelkast/vriezer, inductiekookplaat, vaatwasser en afzuigkap, allemaal netjes ingebouwd. Wat staat er vanavond op het menu?
Derde verdieping
Met de vaste trap kom je op de derde verdieping. Vanuit de overloop krijg je toegang tot de slaapkamers, de badkamer en twee bergingen. Een berging is uitgerust met een Vaillant cv-ketel uit 2006, en de tweede berging is voorzien van een wasmachineaansluiting. 
De twee slaapkamers zijn ruim en lekker licht en keurig afgewerkt. Je hebt alle ruimte voor bijvoorbeeld een tweepersoonsbed of een grote kledingkast!
De badkamer is voorzien van een wastafel en ligbad met douche. De badkamer is wat eenvoudig maar kun je helemaal naar eigen smaak vernieuwen, hoe ziet jouw droombadkamer eruit?
Dakterras
Het ruime dakterras, gelegen op het oosten, is volledig betegeld. Zet er een leuke tuinset neer en geniet hier van de warme zomeravonden met familie en vrienden. 
De woning beschikt over een aparte berging op de begane grond, ideaal om extra spullen op te bergen.
Wonen in Heemstede
Deze buurt is een ideaal toevluchtsoord voor iedereen die de voorkeur geeft aan een rustige, maar toch levendige levensstijl. Aan de ene kant heb je een rustgevend wandelbos vlak over de deur waar je kunt genieten van een ontspannen wandeling. Aan de andere kant ligt het centrum van Heemstede letterlijk op loopafstand, met winkelstraten zoals de Binnenweg en Raadhuisstraat. Voor dagelijkse boodschappen hoef jij je geen zorgen te maken. Er is een Albert Heijn slechts op een steenworp afstand. Ook de bereikbaarheid is uitstekend met een bushalte op loopafstand en vrij parkeren voor de deur. 
Het appartement ligt ook gunstig in de nabijheid van NS-station Heemstede-Aerdenhout waardoor uitvalswegen naar Amsterdam, Schiphol en Den Haag binnen enkele minuten te bereiken zijn. Bovendien ligt het strand en de duinen nabij, en bevindt de bruisende binnenstad van Haarlem zich op slechts 15 fietsminuten afstand.
Bijzonderheden
- Woonoppervlakte ca. 81 m2;
- Servicekosten ca. € 269,- per maand;
- Actieve vereniging van eigenaren
- Vrij parkeren;
- Energielabel C
- Oplevering: binnen 8 weken na tekenen koopovereenkomst
- Voormalige huurwoning
BIJZONDERHEDEN TEN AANZIEN VAN DE TRANSACTIE
- In de koopovereenkomst worden extra artikelen opgenomen, hieronder een opsomming van de belangrijkste bepalingen. Een gedetailleerd clausuleblad is bij ons op te vragen;
- Het object wordt geleverd in de staat waarin het zich op dit moment bevindt ('As is, Where is'), wat onder andere inhoudt dat het object wordt opgeleverd in de huidige gebruikte, bouwkundige, technische en milieukundige staat.
- Verkoper heeft zelf nooit gebruik gemaakt van de woning, om deze reden is er geen vragenlijst en lijst van zaken aan de documentatie toegevoegd.
- De notariële eigendomsoverdracht van dit object dient plaats te vinden bij de daartoe aangewezen projectnotarissen: NL Notariaat te Etten-Leur in samenwerking met Hoffspoor notarissen. De volmacht voor de levering alsmede de hypotheekakte kan getekend worden bij een lokale notaris.
- Indien er voordeel overdrachtsbelasting van toepassing is komt deze ten gunste van verkoper.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette, Appartement
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 81
Inhoud woonhuis 270

Overige

Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette, Appartement
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 81
Inhoud woonhuis 270

Overige

Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Haarlem