Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

CHARMANT EN ROYAAL WONEN (bouwjaar 1935 en 239 m2 woonoppervlakte) AAN OPEN VAARWATER MET MOGELIJKHEID VOOR EEN EIGEN AANLEGSTEIGER TEGENOVER HET GROENENDAALSEBOS OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM

Ben je op zoek naar een prachtige plek om thuis te komen in Heemstede? Zoek niet verder! Deze schitterende woning aan de Glipper Dreef 206 biedt het perfecte evenwicht tussen comfortabel wonen en een uitstekende locatie. Met zijn karakteristieke uitstraling, ruime indeling en heel veel privacy is dit echt een unieke kans.

Belangrijkste kenmerken: perceel 604 m2 l achtertuin 22 x 15 meter aan open vaarwater met mogelijkheid voor steiger en terras aan het water l 5 slaapkamers l garage met pannendak l oprit voor 3 auto's l 15 autominuten naar de A4 en A5 l 20 fietsminuten naar Grote Markt Haarlem l 30 fietsminuten naar het strand l veel inbouwkasten

Indeling:

Parterre: diepe voortuin, oprit, overdekt entree. De originele entree biedt toegang tot gang met toilet met fontein, de kelder (grote, droge ruimte met aparte koude kelder), de keuken en de woonkamer. De woonkamer is ruim (74 m2) en licht, met rondom grote ramen en diverse ruimtes waardoor iedereen een eigen plek kan vinden. Aan de achterzijde is een overdekte loggia, waar je al vroeg in het jaar van de ochtendzon kunt genieten en vrij uitzicht hebt over de diepe tuin (22 meter) en het water aan de achterzijde. De keuken is licht en ruim bemeten. In de tuin staan een stenen garage met pannendak en een schuur. Aan het water is een terras en mogelijkheid voor een aanlegsteiger. Het open vaarwater, de jachthaven van Heemstede, met directe verbinding -via de Ringvaart- naar of het Spaarne, Haarlem en verder of (andere kant op) de Kagerplassen, Brasem en Westeinderplassen.

1e verdieping: 2 grote slaapkamers waar de en-suite verbinding nog aanwezig is. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een erker met leuk vrij uitzicht, de slaapkamer aan de achterzijde heeft een overdekt balkon. De derde slaapkamer ligt aan de voorzijde en aan de achterzijde ligt de badkamer met ligbad, douchecabine en wastafel. Op de overloop is een separaat toilet.

2e verdieping: grote werk/slaapkamer aan de voorzijde (twee kamers mogelijk), slaapkamer achterzijde met toegang tot de 2e badkamer met douche, toilet en wastafel. Veel bergruimte.

Vliering met eveneens veel bergruimte.

Ligging: Binnen enkele minuten ben je in het centrum van Heemstede. Hier vind je een scala aan winkels en restaurants. Bovendien ben je dichtbij de natuur met het prachtige Groenendaalse Bos op loopafstand. Sportvelden en zwembad liggen letterlijk om de hoek, evenals basisscholen, kinderdagverblijf, fysiotherapeut, fitness, etc.

Dit is jouw kans om te wonen in een prachtig stukje Heemstede. Neem contact met ons op voor een bezichtiging en ervaar zelf de charme van deze woning aan de Glipper Dreef 206. Een heerlijk gezinshuis!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 1934
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1934
Woon oppervlakte 239
Inhoud woonhuis 890

Overige

Perceel oppervlakte 604

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 1934
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1934
Woon oppervlakte 239
Inhoud woonhuis 890

Overige

Perceel oppervlakte 604

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Van den Putten ERA Makelaars/Taxateurs o.g. - Heemstede