Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Midden in het centrum en vrijstaand wonen!

Enigszins teruggevallen ten opzichte van de buren ligt deze fraai gebouwde vrijstaande woning in het centrum van Beverwijk. De woning staat op een perceel van 160 m² en heeft circa 85 m² gebruiksoppervlakte. Oorspronkelijk is de woning rond 1900 gebouwd en is in 1948 deels gesloopt, een stuk naar achteren gezet en weer opgebouwd. Zodra je binnen bent tref je op de begane grond de doorzonwoonkamer aan met een houtkachel en een grote schuifpui die toegang geeft naar de achtertuin welke gelegen is op het zuidwesten. De woning is aan de achterzijde circa 16 m² uitgebouwd waar de (woon)keuken en een kleine kelder zich bevinden. De keuken is vernieuwd in 2018 en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Hier is ook de opstelling/aansluiting voor de wasmachine en droger. Op de eerste verdieping tref je de overloop met inbouwkasten, twee slaapkamers en een badkamer v.v. een toilet, wastafel en douche. De nodige spullen kan je kwijt in de vaste kasten en op de bergzolder. De woning ligt zeer centraal nabij diverse winkels, voorzieningen en uitvalswegen.

Indeling Begane grond: entree, hal, meterkast, gang, toilet met fontein, trapopgang, toegang naar doorzonwoonkamer met schuifpui, toegang naar (woon)keuken v.v. inbouwapparatuur, kelder, opstelling/aansluiting wasmachine/droger en cv-installatie. Vanuit de woonkamer en keuken toegang naar de achtertuin.

Eerste verdieping: overloop met inbouwkasten, twee slaapkamers beide v.v. inbouwkasten en een badkamer v.v. wastafel, douche en toilet.

Middels een luik toegang naar bergzolder.

In de achtertuin staat een vrijstaande houten berging.

Bijzonderheden - midden in het centrum van Beverwijk; - winkels letterlijk om de hoek; - NS-station op loopafstand; - vrijstaande woning; - achtertuin op het zuidwesten; - aan de achterzijde gelegen aan een groen plein; - eerste parkeervergunning bewoners: € 26,16 per jaar; - tweede parkeervergunning bewoners : € 83,72 per jaar; - parkeervergunning bezoekers € 26,16 per jaar; - duinen, strand en zee op fietsafstand; - goede bereikbaarheid van Alkmaar, Amsterdam en Haarlem.

Interesse in deze woning?! Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1948
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1948
Woon oppervlakte 85
Inhoud woonhuis 329

Overige

Perceel oppervlakte 160

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1948
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1948
Woon oppervlakte 85
Inhoud woonhuis 329

Overige

Perceel oppervlakte 160

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Kennemerland