Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Centraal graag!

Centraler kun je bijna niet wonen. Dit appartement boven de winkels aan de Nieuwe Laagzijde en ingang aan het Schoolpad biedt veel woonplezier en -comfort. Parkeren een probleem? Nee, hoor. Dit appartement heeft een eigen parkeerplaats op het parkeerdak op de eerste verdieping. Deze wordt bereikt via een autolift.

Via het portiek met deurbel installatie kun je met de trap of lift naar de verdieping. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping. Via de galerij annex parkeerdak bereik het het appartement.

De hal met meterkast biedt toegang tot de volgende vertrekken. Twee slaapkamers grenzend aan de galerij en georiënteerd op het Noorden. Het toilet. De badkamer welke is voorzien van douche en wastafel en ligbad. De woonkamer is straat gericht met grote raampartijen. Een schuifpui geeft toegang tot een ruime balkon. Woonkamer en balkon zijn op het Zuiden georiënteerd. De keuken is open is voorzien van een hoek opgestelde keuken voorzien van inbouwapparatuur. Grenzend aan de keuken bevindt zich de bijkeuken met o.a. de opstelplaats van de CV ketel.

Bij het appartement behoort, zoals eerder vermeld, een eigen parkeerplaats op dezelfde woonetage. In de kelder is een eigen berging aanwezig.

De centrale entree op de begane grond is afgesloten en voorzien van deurbelinstallatie en brievenbussen. De toegangsdeuren kunnen geopend worden door de bediening van drukknoppen naast de deuren. Nog meer informatie over dit appartement is ook te vinden op schoolpad7.nl.

Geïnteresseerd? Vraag uw bezichtiging via de aanvraagbutton. Of bel of mail ons voor het maken van de afspraak.

Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee om u goed en onafhankelijk te laten adviseren over uw aankoop. U vind de NVM aankoopmakelaar o.a. op www.funda.nl.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 70
Inhoud woonhuis 209

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 70
Inhoud woonhuis 209

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij SCHAGEN