Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Royale en degelijke hoekvilla te koop met vrijstaand L-vormig bijgebouw bestaande uit garage voor 2 auto’s met kelder en vliering en een kantoor/praktijkruimte met toilet en eigen c.v.. De villa is in 2009 in opdracht van de huidige eigenaren volledig gestript en opnieuw opgebouwd en heeft een oprit voor ten minste 3 auto’s. Gelegen aan de ventweg heb je geen erg in de doorgaande weg; er is een besloten voortuin en een sfeervolle vrije achtertuin op het Zuiden.

Indeling: Entree, prachtige originele vestibule, ruime hal met toilet en toegang tot provisie kelder, uitgebouwde kamer en suite in L vorm met eiken vloer, schouw met gas blok en in de eetkamer openslaande deuren naar de tuin en toegang tot de moderne ruime keuken met inbouw apparatuur. Via de keukendeur een overdekte toegang naar de garage en het kantoor. De geheel onderkelderde garage waar 2 auto’s achter elkaar kunnen staan heeft een vliering boven het voorste deel; via de garage of eigen entree bereikbare kantoorruimte met toilet en eigen c.v. installatie (aansluitingen voor kitchenette aanwezig). 1e verdieping: Via royaal trappenhuis bereikbare grote hal met waskamer (aansluiting was- en droog machine), 3 slaapkamers waarvan de zeer ruime master bedroom een vaste kastenwand en openslaande deuren naar het eigen balkon heeft, de voorslaapkamer een vaste wastafel en de 3e slaapkamer ook een eigen balkon heeft. Moderne badkamer met inloopdouche, toilet en wastafelmeubel. 2e verdieping: Vaste trap naar grote zolder verdieping met momenteel 1 grote slaapkamer met vaste wastafel en een royale bergkamer, dit kunnen eenvoudig 2 of 3 slaapkamers en een badkamer worden.

Bijzonderheden: -de 17 m2 kantoor zijn niet opgeteld bij het woonoppervlak op Funda, eigenlijk koopt u dus 189 m2 woonoppervlak volgens het aanwezige NEN 2580 meetrapport -tijdens de verbouwing in 2009 onder andere: nieuwe c.v. installatie (bijgebouw heeft een eigen ketel) nieuwe elektrische installatie alle plafonds vernieuwd alle wanden nieuw stucwerk alle wanden naar de buren voorzien van isolatie en voorzet wanden nieuwe keuken, badkamer en toilet dubbel glas en kap isolatie.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1931
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1931
Woon oppervlakte 172
Inhoud woonhuis 984

Overige

Perceel oppervlakte 375
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1931
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1931
Woon oppervlakte 172
Inhoud woonhuis 984

Overige

Perceel oppervlakte 375
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij 't Gooi