Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

**english version available**
TE KOOP; Een heerlijk, sfeervol appartement aan de Willem de Zwijgerlaan in Amsterdam-West.

Ontdek de charme van wonen in één van de meest unieke appartementen aan de Willem de Zwijgerlaan. Dit mooie appartement van maar liefst 70 m² biedt uitzonderlijk veel leefruimte in een gebouw dat voornamelijk bestaat uit studio's. Een zeldzame kans voor wie op zoek is naar een fijne woning met comfort in een dynamische omgeving.

Gelegen in gebouw Tetterode, dat in 2013 compleet gerenoveerd is, van een bedrijvencomplex naar een appartementencomplex. Het pand beschikt over twee liften en een gezamenlijke afgesloten fietsenstalling. Naast het pand zit de bijbehorende parkeergarage, met zowel buiten als binnen meer dan genoeg parkeerplaatsen (o.b.v. parkeervergunning). Zelfs voor gasten is het daar goedkoper parkeren dan op de openbare weg tot een bepaalde tijd.

Bij binnenkomst valt direct het hoge plafond op, waarna u via de woonkeuken met eetbar, doorloopt naar de gezellige woonkamer die genoeg plaats biedt voor een comfortabele zithoek én een eetgedeelte waar u met vrienden en familie kunt genieten. De open moderne keuken met alle benodigde apparatuur van Siemens, is het hart van het appartement. Voorzien van een gezellige eetbar, is deze keuken niet alleen een plek voor culinaire creativiteit, maar ook een centrale ontmoetingsplek in het huis.

Hoewel de badkamer enigszins gedateerd is, biedt het een mogelijkheid voor degenen die hun eigen stijl willen doorvoeren. De potentie voor een persoonlijke “touch” maakt dit appartement nog aantrekkelijker.

Indeling:
Entree op de begane grond, met de lift (of trap) naar de eerste verdieping. Dit appartement is gunstig gelegen op een hoek, waardoor er maar aan 1 kant buren zijn.
Hal/entree; moderne woonkeuken met alle inbouwapparatuur waarvan een recent geplaatste Siemens vaatwasser en professionele oven uit 2023, eetbargedeelte; eenvoudige badkamer met inloopdouche & wastafel met kastje; een fijne studeer/werkplek in linkerhoek waar nog een mogelijkheid bestaat om eventuele bergruimte in vide-vorm te creëren (hoogte plafond 4.50m) een sfeervolle tv-wand met inbouwkasten; en de eethoek waar wel 12 mensen plaats kunnen nemen. De huidige eigenaar heeft bij het aanvaarden van deze woning direct een verdieping in de woning geplaats waardoor er een boven twee ruime slaapkamers met inbouwkasten zijn gecreëerd, waarvan nu 1 ervan in gebruik is als logeerkamer.

Erfpacht:
De particuliere erfpacht is voortdurend en wordt één keer in de 30 jaar aangepast. Huidige tijdvak loopt nu tot 01-01-2045 en bedraagt nu jaarlijks € 515,50.(wordt jaarlijks geïndexeerd met een opslag van max. 2%). Uitgifte van akte van Erfpacht was in 2014.Dit betekend dat een groene opinie niet meer nodig is. Een onafhankelijke financieel adviseur staat paraat elke serieuze koper gedetailleerd uitleg te geven.

Omgeving
Het appartement ligt in de hippe wijk Bos & Lommer op enkele minuten fietsafstand van de stadsparken Wester-, Erasmus- en Rembrandtpark. . Liever hardlopen of wandelen, dan kan dat in deze parken! In de straat hangt een gemoedelijke en sportieve sfeer. Het bruist hier namelijk van de sportfaciliteiten, met een grote sportschool, padelbanen en boulderhal Daarnaast zijn er leuke restaurants en cafés dichtbij én ligt dit fijne appartement op tien fietsminuten van het centrum van Amsterdam. Voor de dagelijkse boodschappen de keuze tussen verschillende supermarkten.

Kortom, dit appartement biedt een unieke combinatie van ruimte, comfort en gemak, ideaal voor iedereen die zoekt naar een bijzonder thuis in het westelijke hart van de stad. Zelf een afgesloten parkeerplaats naast het Tettenrode gebouw met een laag uurtarief voor de bezoekers.

Bijzonderheden
• Woonoppervlakte 70 m2 (NEN-2580 meetrapport aanwezig)
• Hoog plafond 4,5 meter
• Gasvrij - verwarmen gebeurd d.m.v. elektrische kachels en boiler
• Parkeren van auto in en naast gebouw tegen betaling € 170,- per maand. Ook 8 laadpalen aanwezig
• Maandelijkse bijdrage € 148,33 per maand aan een gezonde Vve die jaarlijks vergadert en MJOP opgesteld heeft
• Huidige tijdvak erfpacht loopt nu tot 01-01-2045 en bedraagt nu jaarlijks € 515,50.
• Algemene was- en droogkamer in gebouw aanwezig
• Oplevering in goed overleg.
• Projectnotaris: Notariaat Eekhoff c.s.

Bent u klaar om dit unieke appartement te bezichtigen? Mis deze kans niet en maak snel een afspraak voor een bezichtiging via Funda of telefonisch. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de agenda van de bezoeker.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een VBO Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de VBO zijn van toepassing




Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 2013
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2013
Woon oppervlakte 70
Inhoud woonhuis 271.55
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 78.1
Dak isolatie Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 31.26
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Normaal
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Cert bouwkundige keuring Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 2013
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2013
Woon oppervlakte 70
Inhoud woonhuis 271.55
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 78.1
Dak isolatie Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 31.26
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Normaal
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Cert bouwkundige keuring Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Lengers Housing