Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Sfeervolle vrijstaande woning met kleine garage en royale schuur.

De woning aan de Grote Houtweg 213 is gebouwd in 1917 maar is door de huidige eigenaar de afgelopen jaren flink onderhanden genomen. Zo is er op de begane grond een betonvloer gestort en is keurig afgewerkt, zijn de muren en plafonds voor het grootste gedeelte gestuukt, is het dak geïsoleerd en is de badkamer (2016) en keuken (2023) vernieuwd.

Bij binnenkomst van de woning voel je gelijk de sfeer in de royale woonkamer die verbinding maakt met de woonkeuken. In beide ruimtes zit je fantastisch. Daarnaast tref je op de begane grond een klein kantoor en twee slaapkamers aan. Middels de openslaande deuren kom je in de omsloten achtertuin. Op de eerste verdieping zijn er nog twee goede slaapkamers aanwezig, een walk-through closet op de overloop en een luxe royale badkamer v.v. toilet, wastafel met meubel, wasmachine aansluiting en een douche. Naast en achter de woning is er voldoende bergruimte aanwezig in de aangebouwde garage en schuur.

Laat je verrassen door deze prachtige woning en plan snel een bezichtiging!

Indeling Begane grond: entree, hal, meterkast, toilet met fontein, toegang naar woonkamer met open trap naar de eerste verdieping, open keuken v.v. inbouwapparatuur, klein kantoor/berging, twee slaapkamers en openslaande deuren die toegang geven naar de achtertuin.

Eerste verdieping: middels een vaste open trap naar overloop, twee slaapkamers, doorloopkast en een badkamer v.v. toilet, wasmachine aansluiting, douche en wastafel met meubel.

In de achtertuin staat een aangebouwde schuur (opgedeeld in twee) v.v. elektra en naast de woning staat een aangebouwde garage v.v. elektra, water en elektrische deur.

Bijzonderheden - energielabel C; - 6 zonnepanelen (2022); - begane grondvloer schuimbeton met vloerverwarming; - luxe keuken v.v. inbouwapparatuur (2022); - luxe badkamer (2016); - voegwerk voorgevel 2023; - garage circa 10 m² naast de woning; - grote berging achter de woning; - op loopafstand van de winkels van het Hilbersplein en Wijkerbaan; - op loopafstand van basisscholen.

Interesse in deze woning?! Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1917
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1917
Woon oppervlakte 118
Inhoud woonhuis 576

Overige

Perceel oppervlakte 153

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1917
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1917
Woon oppervlakte 118
Inhoud woonhuis 576

Overige

Perceel oppervlakte 153

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Kennemerland