Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Starters opgelet!

Midden in het centrum van Beverwijk ligt deze sfeervolle en goed onderhouden tussenwoning. Alle winkels, restaurants, bioscoop en het NS-station liggen op loopafstand. Liever een dagje strand, met 15 minuten fietsen zit u op het brede strand van Wijk aan Zee.

Via de hal komt u in de woonkamer met een open keuken. Hier is gekozen voor een indeling met het eetgedeelte aan de voorzijde, het zitgedeelte in het midden en de open keuken aan de achterzijde. De combinatie van een balkenplafond, de groen gesausde wand en een prachtig fotobehang bij de eettafel, zorgen voor een warme sfeer. De open keuken is voorzien van een 5 pits gaskookplaat, oven, magnetron, vaatwasser en een losse koel-vriescombinatie (SMEG). Het toilet en de was- en stookruimte bevinden zich aan de achterzijde van de woning en is v.v. vloerverwarming.

Op de eerste verdieping treft u 2 slaapkamers en een badkamer. Door het plaatsen van een dakkapel aan de voorzijde, is er extra ruimte gecreëerd. De moderne badkamer is gelegen aan de achterzijde en v.v. een inloopdouche, wandcloset, wastafel met meubel en een handdoekradiator.

De achtertuin is gelegen op het westen, waar u in de zomermaanden van 12:00 t/m 20:00 uur kunt genieten van de zon. De tuin is volledig bestraat en er is een goot aangelegd voor de afwatering ter hoogte van de schuur. Via de ruime vrijstaande stenen berging heeft u toegang naar de parkeerplaats aan de achterzijde.

Bijzonderheden: 2020: kunststof kozijn in het dakkapel aan de voorzijde geplaatst en de buitenzijde met keralit rabatdelen afgewerkt; 2018: nieuwe frontjes voor de keukenkasten geplaatst, tevens de wasbak, kraan en vaatwasser vernieuwd, dubbel glas laten plaatsen in de voordeur; 2015: badkamer en toilet begane grond vernieuwd; 2015: nieuwe vloerbalken begane grond - het centrum, scholen en sportfaciliteiten op loopafstand; - op fietsafstand van het NS-station, de duinen en het strand; - Amsterdam ligt op 30 minuten rijden, Haarlem en Alkmaar ligt op ca. 20 minuten rijden.

Interesse in deze woning?! Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1900
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1900
Woon oppervlakte 75
Inhoud woonhuis 252

Overige

Perceel oppervlakte 80

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1900
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1900
Woon oppervlakte 75
Inhoud woonhuis 252

Overige

Perceel oppervlakte 80

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Kennemerland