Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wonen in het centrum aan de Breestraat.

Gelegen op de derde verdieping, aan de kant van de Breestraat, treft u dit vierkamerappartement aan. Het appartement heeft een lichte woonkamer met een eenvoudige open keuken en geeft toegang tot het heerlijk zonnige balkon op het noordwesten. Daarnaast zijn er drie slaapkamers, twee balkons, een separaat toilet en een badkamer v.v. douche en wastafel aanwezig. Op de eerste verdieping is er een eigen berging (box) v.v. elektra. Het appartementencomplex is goed onderhouden en voorzien van een liftinstallatie. De ligging is fantastisch! In het centrum met winkels, restaurants, ziekenhuis en gemeentehuis op loopafstand. Ook het trein- en busstation zijn op loopafstand gelegen. Binnen 5 minuten zit u op de uitvalswegen A9 of A22 richting Amsterdam, Haarlem en Alkmaar.

Indeling Begane grond: hoofdentree, bellentableau, brievenbussen, trapopgang en lift.

Eerste verdieping: eigen aparte berging v.v. elektra.

Derde verdieping: entree, hal, kast met opstelling cv-ketel, meterkast, twee slaapkamers, toilet met fontein, badkamer v.v. douche en wastafel, slaapkamer met berging/wasruimte en balkon, toegang naar woonkamer met open keuken en balkon op het noordwesten.

Bijzonderheden - bouwjaar 1985; - energielabel D; - midden in het centrum van Beverwijk; - NS-station op loopafstand; - appartementencomplex met liftinstallatie; - balkon op het noordwesten; - servicekosten bedragen thans € 210,01 per maand; - eerste parkeervergunning bewoners: € 27,21 per jaar; - tweede parkeervergunning bewoners : € 87,07 per jaar; - parkeervergunning bezoekers € 87,07 per jaar; - goede bereikbaarheid van Alkmaar, Amsterdam en Haarlem.

Interesse in deze woning?! Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1985
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1985
Woon oppervlakte 76
Inhoud woonhuis 250

Overige

Perceel oppervlakte 0
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1985
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1985
Woon oppervlakte 76
Inhoud woonhuis 250

Overige

Perceel oppervlakte 0
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Kennemerland