Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM THUIS IN JOUW TOEKOMST

Stel je voor: een plek waar het moderne leven en comfort samensmelten, waar elke dag voelt als een nieuwe belofte. Dit ruime appartement, gebouwd in 2019, biedt jonge gezinnen en starters op de woningmarkt een unieke kans om te genieten van een zorgeloze start. Met een perfecte balans tussen luxe en functionaliteit, is dit de ideale setting voor jouw volgende hoofdstuk. Voel je thuis, voel je vrij, voel je helemaal op je plek in dit prachtige appartement.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN

RUIMTE EN COMFORT: Een royaal appartement verdeeld over twee verdiepingen, waar ruimte en comfort de boventoon voeren.
MODERNE LUXE: De woonkamer met open keuken is een toonbeeld van moderne luxe, uitgerust met high-end apparatuur en afgewerkt met een stijlvolle visgraat vloer met vloerverwarming.
SLAAPKAMER SANCTUARY: Drie serene slaapkamers op de eerste verdieping, elk een oase van rust met dezelfde elegante visgraat vloer en strakke wanden.
BADKAMER BLISS: Een badkamer die aanvoelt als een privé-spa, compleet met ligbad, sunshower en een verfijnd wastafelmeubel.
BUITENGENOT: Een tuin op het noordwesten, perfect voor die lange zomeravonden, met een praktische berging voor al je spullen.

EEN THUIS WAAR ELK DETAIL TELT

Vanaf het moment dat je binnenstapt in dit appartement, voel je de harmonie tussen design en comfort. De ruime woonkamer baadt in het natuurlijke licht en nodigt uit tot ontspannen en entertainen. De open keuken, een meesterwerk van functionaliteit, is uitgerust met alles wat je nodig hebt om culinaire hoogstandjes te creëren. De vaatwasser, inductiekookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem, koelkast, vriezer, combi oven en een stoomoven staan garant voor gemak en plezier in de keuken.

De eerste verdieping is een toevluchtsoord van rust. Drie slaapkamers, elk met een eigen karakter, bieden ruimte voor iedereen. Of je nu een kinderkamer inricht, een thuiskantoor nodig hebt of een gastenkamer wilt creëren, hier kan het allemaal. En dan de badkamer – een plek waar je de dag van je afspoelt onder de sunshower of wegdroomt in het ligbad. Het tweede toilet zorgt voor extra gemak en privacy.

Buiten is de tuin een verlengstuk van je woonplezier. Gelegen op het noordwesten, geniet je hier van de middag- en avondzon. De berging biedt ruimte voor fietsen, gereedschap en tuinmeubilair.

DUURZAAM EN ZORGELOOS WONEN

Met een energielabel A is dit appartement niet alleen comfortabel, maar ook energiezuinig en duurzaam. De woonoppervlakte van 115 m2 biedt alle ruimte die je nodig hebt om te leven, te lachen en te groeien. En met de jaarlijkse erfpachtcanon van €1.243,-, die voor 10 jaar vastgezet is, weet je precies waar je aan toe bent. De aanbieding onder gunstige voorwaarden, aangevraagd in 2019, maakt het plaatje compleet.

Laat je zintuigen prikkelen in dit appartement waar elke hoek een verhaal vertelt. Voel de warmte van de vloerverwarming, zie het licht spelen op de gestucte wanden, hoor de stilte in de slaapkamers, proef de sfeer van de luxe keuken en ruik de frisheid van de tuin. Dit is niet zomaar een woning, dit is een ervaring. Een plek waar je je leven kunt vormgeven, waar je kunt groeien en waar je elke dag kunt genieten.

Ben je klaar om deze kans te grijpen? Bezoek onze website en plan direct jouw bezichtiging. Dit is het moment om actie te ondernemen en de sleutel tot jouw toekomst in handen te krijgen. Welkom thuis.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning beneden + bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 381

Overige

Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning beneden + bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 381

Overige

Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Amsterdam Centrum