Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aan een van de oudste en langste lanen van Diemen en in het centrum van Diemen mogen wij u dit lichte, ruime en met liefde bewoonde 3-kamer appartement te koop aanbieden. Het appartement is gelegen op de 2e, tevens bovenste, verdieping van een kleinschalig wooncomplex en beschikt over een woonoppervlakte van 92m2, een royale, lichte woonkamer met moderne open keuken, een fijne en moderne badkamer, alsmede twee goede slaapkamers. Tot slot beschikt dit appartement over een zonnig balkon, welke is gelegen op het zuiden. Al dit moois is gelegen op eigen grond, op steenworp afstand van onze hoofdstad! Komt u ook een kijkje nemen?

Ligging en omgeving:
De Ouddiemerlaan is een van de oudste, karakteristiekste en langste lanen van Diemen, met een zeer afwisselende architectuur. Op zeer korte loopafstand van de woning is de halte van tramlijn 19, welke u snel naar Amsterdam-Watergraafsmeer brengt of via het centrum van Amsterdam zelfs door naar station Sloterdijk. Verderop aan de Ouddiemerlaan ligt het NS-station met een directe verbinding naar het centraal station van Amsterdam. De oude dorpskern bevindt zich aan de rand van de woonwijk Diemen Noord en verbind stedenbouwkundig de bestaande kern met dit deel van Diemen. Aan het eind van de Ouddiemerlaan ligt het Amsterdam-Rijnkanaal met de loop-/fietsbrug naar IJburg. Doordat de woning in het centrum van Diemen is gelegen, bevinden zich op zeer korte loopafstand van de woning o.a. diverse basisscholen, kinderopvang, sportfaciliteiten (o.a. voetbal, tennis en zelfs hockey) en het grote overdekte winkelcentrum in Diemen Centrum. Hier zijn onder andere een AH XL, Vomar, Douglas, Kruidvat, HEMA, gezellige horeca en het theater De Omval gevestigd. Ook het Arenagebied is gemakkelijk te bereiken, zowel per fiets als per auto. Heeft u meer behoefte aan rust? Dan is het Diemerbos een uitgelezen mogelijkheid voor een relaxte wandeling. Kortom een ideale locatie!

Indeling:
Via de gemeenschappelijk afgesloten entree heeft u toegang tot het trappenhuis en de gemeenschappelijke berging op de begane grond.

2e verdieping:
Via de entree betreedt u het appartement en komt u in de gang terecht. Vanuit hier heeft u toegang tot alle vertrekken van de woning. Laten we beginnen bij de eerste slaapkamer. Deze slaapkamer, oftewel master bedroom, is van goed formaat. Door de vele raampartijen wordt deze kamer voorzien van veel daglicht. Ook is deze slaapkamer voorzien van een nette laminaatvloer en een kast waarin zich de CV-ketel bevindt. Laten we doorgaan naar de 2e slaapkamer. Deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement en eveneens van goed formaat. Mede door geplaatste dakkapel komt hier veel natuurlijk daglicht binnen en is dit een volwaardige slaapkamer. Deze kamer wordt momenteel als kastenkamer gebruikt, maar kan uiteraard ook goed dienen als thuiskantoor, kinderkamer of logeerkamer. Door naar de badkamer. De geheel betegelde badkamer is van goed formaat en van alle gemakken voorzien. Wat dacht u van een ligbad met thermostatische mengkraan, een inloopdouche met thermostatische mengkraan, een vaste wastafel met mengkraan en spiegel en de aansluiting voor de wasmachine. Uiteraard mogen de inbouwspotjes en een raam voor daglicht niet ontbreken. Het toilet is separaat van de badkamer en zwevend uitgevoerd middels een wandcloset. Ook hier mag het tegelwerk en het fonteintje niet ontbreken.

Vanuit hier gaan wij door naar de royale en lichte woonkamer. Ruimte en veel licht zijn enkele kenmerken. De woonkamer is voorzien van een mooie rond authentiek raam met uitzicht op de Ouddiemerlaan. Echt een eye-catcher. Ook beschikt de voorzijde over een Velux dakraam, alsmede een dakkapel aan de achterzijde voor de nodige daglichttoetreding. Tot slot is de woonkamer voorzien van een nette laminaatvloer en een gashaard. Een sfeervolle plek in het huis om lekker te genieten en tot rust te komen. Last but not least heeft u vanuit de woonkamer toegang tot de moderne open keuken. De keuken is in een witte kleurstelling met een stenen aanrechtblad uitgevoerd en van alle gemakken voorzien. Wat dacht u van een 4-pits gasfornuis met RVS afzuigschouw (re-circulatie), een oven, een magnetron, een koel-vriescombinatie, een vaatwasser, een spoelbak met mengkraan en diverse onder- en bovenkastjes voor de nodige opbergruimte. Tenslotte beschikt de keuken ook over een bar waar u gezellig kunt genieten van een hapje en een drankje, alsmede een deur naar het balkon.

De gehele woning is voorzien van een nette laminaatvloer en strak gestuukte wanden en plafonds.

Balkon:
Bij dit appartement mag het balkon natuurlijk niet ontbreken. Het balkon is gesitueerd op het zonnige zuiden en is gelegen aan de achterzijde van het appartement. Een heerlijke plek om te genieten onder het genot van een hapje en een drankje. Heerlijk tot rust komen of natuurlijk genieten van het zonnetje.

Berging:
Onder in het complex is een gemeenschappelijke berging aanwezig. Ideaal voor de stalling van fietsen of andere opslag.

VvE:
De Vereniging van Eigenaren is kleinschalig en bestaat uit 3 leden. De administratie wordt uitgevoerd in eigen beheer. Een MJOP is aanwezig. De servicekosten bedragen momenteel € 114,80 per maand.

Parkeren:
Voor de gemeenschappelijke entree kunnen 's Avonds twee auto's geparkeerd worden. Tijdens kantooruren zijn deze plekken bestemd voor het kinderdagverblijf. 's Avonds mag u hier 1 auto parkeren. Wilt u liever een bewonersontheffing aanschaffen? Dan kan dit bij de Gemeente Diemen voor € 96,- voor 2 jaar.

Bijzonderheden:
- Vraagprijs € 495.000,- kosten koper;
- Bouwjaar 1937;
- De woning is gelegen op eigen grond in het centrum van Diemen;
- Woonoppervlakte 91,6m2 (conform de NEN 2580 ingemeten en meetrapport aanwezig);
- Gelegen op de 2e en tevens bovenste verdieping met gemeenschappelijke berging op de begane grond;
- Verwarming en warm water middels een CV-combiketel (Vaillant, bouwjaar 2007, gasgestookt en eigendom);
- De woning maakt deel uit van een kleinschalige VvE, welke in eigen beheer wordt uitgevoerd (documenten zoals een MJOP zijn aanwezig);
- De maandelijkse servicekosten bedragen momenteel € 114,80 per maand;
- De woning is voorzien van deels houten en deels kunststof kozijnen, welke zijn voorzien van dubbele beglazing;
- Het appartement beschikt over een fijn balkon op het zonnige zuiden;
- Het externe schilderwerk dateert uit 2022/2023;
- De voordeur van het complex is voorzien van nieuwe ramen;
- De intercom is vervangen;
- Het parkeren wordt gereguleerd middels een blauwe zone. Bewoners kunnen een ontheffing aanvragen. De kosten hiervoor bedragen € 96,- voor 2 jaar. Echter kunt u 's Avonds gebruik maken van de parkeerplaatsen op eigen terrein;
- Energielabel E;
- Verkoper zal in de koopovereenkomst een Ouderdoms- en Asbestclausule opnemen (ivm het bouwjaar van de woning);
- De woning wordt verkocht onder voorbehoud gunning eigenaar;
- Oplevering in overleg.

Bent u net zo enthousiast geworden als wij? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging. Wij geven u graag een rondleiding in deze leuke woning.

Rechtsgeldige koopovereenkomst en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek.
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ten verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning zijn wij adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning
Bouwjaar 1937
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1937
Woon oppervlakte 92
Inhoud woonhuis 299
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

GasCV Ja
Balkon Ja
Ligbad Ja
Dak type Samengesteld Dak
Dakraam Ja
Woontype Appartement
Dorpskern Ja
Energielabel E
In overleg Ja
BouwjaarCV 2007
Hellend dak Pannen, bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Rookkanaal Ja
Bovenwoning Ja
TypeCV ketel Vaillant Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen, bitumineuze Dakbedekking
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 32
Stadscentrum Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
LeeftijdCV ketel 17
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Verwarming opmerking Cv Ketel
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning
Bouwjaar 1937
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1937
Woon oppervlakte 92
Inhoud woonhuis 299
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

GasCV Ja
Balkon Ja
Ligbad Ja
Dak type Samengesteld Dak
Dakraam Ja
Woontype Appartement
Dorpskern Ja
Energielabel E
In overleg Ja
BouwjaarCV 2007
Hellend dak Pannen, bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Rookkanaal Ja
Bovenwoning Ja
TypeCV ketel Vaillant Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen, bitumineuze Dakbedekking
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 32
Stadscentrum Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
LeeftijdCV ketel 17
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Verwarming opmerking Cv Ketel
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

IB Makelaars