Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In het centrum van Maarssen-dorp staat dit TOTAAL GERENOVEERDE LOFT-APPARTEMENT MET 3 SLAAPKAMERS. Het appartement is voorzien van een ruime hal, woonkamer van maar liefst 123 m² met open keuken en een zonneterras op het zuidwesten! De woning word gestoffeerd en indien gewenst deels gemeubileerd (ter overname) opgeleverd! De woning is in 2019 geheel gerenoveerd en er is een nieuw mansarde dak geplaatst! Maak vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging en kom kijken naar wat dit appartement u te bieden heeft!

Ligging: Het appartement ligt aan de Pieter de Hooghstraat in het hart van Maarssen-dorp. Alle voorzieningen zijn op loopafstand te vinden zoals de supermarkt, de bakker, de slager en diverse gezellige restaurantjes. Op korte afstand treft u de prachtige Rivier de Vecht en met slechts 10 fietsminuten bent u bij de Maarsseveense Plassen.

Bereikbaarheid: De centrale ligging van de woning staat garant voor een goede bereikbaarheid van diverse voorzieningen. Maarssen ligt op circa 25 autominuten van Amsterdam en 10 minuten van Utrecht. Het NS-station in Maarssen heeft verbindingen met Amsterdam en Utrecht. Bushaltes zijn op enkele minuten loopafstand.

Indeling:

Entree: Welkom binnen in de ruime hal. De hal biedt toegang tot de woonkamer via een vaste houten trap en is voorzien van een bergkast en een meterkast.

Woonkamer: Riante woonkamer met prachtige open keuken. Dit is een plek waar u kunt ontspannen of een groots diner kunt geven voor familie en vrienden. De woonkamer is voorzien van 2 grote raampartijen en een frans balkon, allen kijken uit op de Pieter de Hooghstraat. De woonkamer biedt toegang tot de 3 slaapkamers, badkamer, vrijhangend toilet met fonteintje en de wasruimte.

Keuken: De open keuken is in het midden gelegen van de woonkamer. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur, te weten; koel- vries combinatie (ter overname), oven, 4-pits inductie kookplaat met afzuigkap, enkele spoelbak met kraan en een servieskast (ter overname). De keuken is tevens voorzien van een natuurstenen blad.

Slaapkamers: Slaapkamer 1: de (master) slaapkamer voorzien van een bed, een garderobekast en overgordijnen en biedt toegang tot het terras via de dubbel openslaande deuren. Slaapkamer 2: Slaapkamer is voorzien van een raam met plisségordijn en overgordijnen en biedt uitzicht over de Albert Cuypstraat. Ook is de slaapkamer voorzien van een bedbankje, deze bank kan uitgevouwen worden tot 1-persoonsbed. Slaapkamer 3: Slaapkamer is eveneens voorzien van een raam met plisségordijn en overgordijnen en biedt uitzicht over de Albert Cuypstraat. Deze kamer is nu in gebruik als kantoor.

Zonneterras: Het terras is gelegen op het zuidwesten en is bereikbaar via dubbel openslaande deuren in de (master) slaapkamer. Hier kunt u heerlijk genieten van uw koffie in de ochtendzon of van een wijntje in de avondzon.

Badkamer: De inpandige moderne badkamer is voorzien een inloopdouche met regendouche, wastafelmeubel, zweeftoilet, handdoekradiator en mechanische ventilatie.

Wasruimte: Via een deur in de woonkamer treft u de wasmachine-en drogeraansluiting. Deze ruimte biedt ook plaats voor de elektrische boiler en de 2e groepenkast.

Oplevering: In overleg.

Bijzonderheden: - Het appartement bestaat uit de gehele bovenverdieping van maar liefst 123 m²! - Het gehele appartement is voorzien van een laminaat parketvloer. - Mansarde dak geplaatst in 2019! - Keuken, badkamer ed. zijn vernieuwd in 2019! - De badkamer en separaat toilet zijn voorzien van mechanische ventilatie. - Zonneterras op het zuidwesten. - In de woonkamer is de toegang tot de bergzolder met een losse trap te bereiken. - Schilderwerk buiten is gedaan in 2019. - Stucwerk binnen is gedaan in 2019. - Verwarming en warm water: elektrische verwarming (Elterm) en boiler. - Energielabel: C. - Elektra: groepen en aardlek zijn aanwezig. (1 meterkast beneden in de hal, 1 boven in de c.v- en wasruimte) - Woning-interieur: meubelen, verlichting e.d. is eventueel ter overname. Interesse in dit huis? Schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Gegevens van collega NVM-makelaars in de regio vindt u op Funda.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1920
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1920
Woon oppervlakte 123
Inhoud woonhuis 518

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1920
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1920
Woon oppervlakte 123
Inhoud woonhuis 518

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Ritter Makelaardij - Maarssen