Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bent u op zoek naar een RUIME (KLUS)WONING van maar liefst 119 m2? Dan is dit de woning voor u! Deze woning is voorzien van een ruime woonkamer met open keuken, 4 SLAAPKAMERS en een achtertuin op het zuidoosten. Of u nu een ervaren klusser bent of juist uw eerste stappen zet in de wereld van verbouwen, hier liggen talloze mogelijkheden om van deze woning uw droomwoning te maken. Wacht niet langer en bel ons om een afspraak in te plannen!

Ligging: De woning ligt in een rustige woonomgeving in de wijk Boomstede nabij het mooie park en het natuurgebied "De Eendenkooi”. Op korte afstand vindt u het kleine wijkwinkelcentrum met o.a. een supermarkt en een gezondheidscentrum. Het grote winkelcentrum Bisonspoor, en scholen liggen eveneens op fietsafstand.

Bereikbaarheid: De centrale ligging van de woning staat garant voor een goede bereikbaarheid van diverse voorzieningen. Maarssen ligt op circa 25 autominuten van Amsterdam en 10 minuten van Utrecht. Het NS-station in Maarssen heeft verbindingen met Amsterdam en Utrecht. Bushaltes zijn op enkele minuten loopafstand.

Indeling:

Begane grond: Entree: Via de voortuin met eigen parkeerplaats bereikt u de hal. De hal biedt toegang tot de woonkamer, berging en heeft een vaste trap naar de 1e verdieping. De hal is voorzien van de meterkast en een toilet met fonteintje.

Woonkamer: De ruime woonkamer heeft meerdere grote raampartijen en een loopdeur waardoor er veel natuurlijk licht naar binnen valt. Hier kunt een gezellige zit- en eethoek creëren voor familie of vrienden, een heerlijk leeshoekje, een thuiskantoor of zelfs een speelhoek voor de kinderen.

Keuken: De open keuken biedt vele mogelijkheden. Van een gezellige bar tot een hoekkeuken, het kan allemaal! De keuken is voorzien van spots en inbouwapparatuur, te weten; koelkast, 4-pits gaskookplaat met afzuigkap, vaatwasser en een dubbele spoelbak met kraan.

Tuin: De ruime achtertuin van maar liefst 57 m2 ligt op het zuidoosten, waardoor u heerlijk kunt genieten van het zonnetje. Geniet hier in de morgen van een warme kop koffie en een heerlijke jus d’orange in de middag.

Berging: De vaste stenen berging is gelegen aan de voorzijde van de woning en is bereikbaar via een loopdeur vanuit de voortuin en een loopdeur vanuit de hal.

1e verdieping: Via vaste trap bereikbaar.

Overloop: De overloop biedt toegang tot de 3 slaapkamers, de badkamer en is voorzien van een vaste trap naar de 2e verdieping.

Slaapkamers: Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en voorzien van een hoekkast. Van de slaapkamer kunt u eventueel een prachtige inloopkast of een werkkamer maken. Slaapkamer 2: De (master)slaapkamer is eveneens gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van kasten met spiegeldeuren. Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning.

Badkamer: De badkamer is voorzien van een douche, een wastafel met wastafelmeubel, een 2e toilet en een handdoekradiator.

2e verdieping: Via vaste trap bereikbaar.

Overloop: De overloop biedt toegang tot de 4e slaapkamer en is voorzien van de wasmachine- en drogeraansluiting en de cv-installatie.

Slaapkamers: Slaapkamer 4: Deze slaapkamer is voorzien van meerdere raampartijen en op dit moment in gebruik als logeerkamer. De slaapkamer is tevens voorzien van een wastafel en biedt extra bergruimte achter de knieschotten. Oplevering: In overleg.

Bijzonderheden: - Ruime tussenwoning van maar liefst 119m2! - Parkeerplaats op eigen terrein. - 4 slaapkamers. - Achtertuin op het zuidoosten. - Verwarming en warm water: cv-ketel (Nefit). - Energielabel: C. - Elektra: 4 groepen en aardlek is aanwezig. Interesse in dit huis? Schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Gegevens van collega NVM-makelaars in de regio vindt u op Funda.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 119
Inhoud woonhuis 429

Overige

Perceel oppervlakte 143

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 119
Inhoud woonhuis 429

Overige

Perceel oppervlakte 143

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Ritter Makelaardij - Maarssen