Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ontdek het perfecte startpunt voor jouw nieuwe avontuur in dit 2-KAMER APPARTEMENT in het bruisende Maarssendorp! Het appartement is voorzien van een woonkamer met half open keuken, een slaapkamer, een badkamer en een kleine voortuin op het zuidoosten. Dit gezellige appartement, centraal gelegen in het hart van het dorp, biedt alle comfort en gemakken die je nodig hebt als starter.

Ligging: Het appartement is gelegen in het hart van Maarssendorp. Op loopafstand treft u het winkelcentrum “Plesmanpromenade”, waar u van al uw dagelijkse boodschappen voorzien kunt worden. Met 10 fietsminuten bent u bij de Maarsseveense Plassen, waar u heerlijk kunt wandelen en in de zomer ook een frisse duik kunt nemen.

Bereikbaarheid: De centrale ligging van de woning staat garant voor een goede bereikbaarheid van diverse voorzieningen. Maarssen ligt op circa 25 autominuten van Amsterdam en 10 minuten van Utrecht. Het NS-station in Maarssen heeft verbindingen met Amsterdam en Utrecht. Bushaltes zijn op enkele minuten loopafstand.

Indeling:

Begane grond: Entree: Via uw eigen voortuin komt u bij het appartement. U kunt s’ ochtends van de opkomende zon genieten in de voortuin met een kopje koffie of thee.

Woonkamer: U stapt gelijk binnen in deze uitnodigende woonkamer, waar comfort en gezelligheid samenkomen. Geniet hier na een lange dag werken, van een avondje dineren met vrienden of ga lekker relaxen op de bank met een goed boek. In de zomer wordt het hier heerlijk gekoeld door de airconditioning en in de winter stookt de airconditioning het ook heerlijk warm.

Keuken: De half open keuken is gesitueerd aan de achterzijde van de woning. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur, te weten; een koel-vriescombinatie, een oven, een inductie kookplaat met afzuigkap, een vaatwasser en een spoelbak met kraan. De keuken is tevens voorzien van een voorraadkast.

Slaapkamer: Laat jezelf wegzakken in een comfortabel bed en laat de zorgen van de dag achter je terwijl je geniet van de rustgevende sfeer van deze prachtige slaapkamer. Of je nu een dutje doet in de middag of 's avonds in slaap valt terwijl je en goed boek leest, deze kamer biedt de ideale setting voor een goede nachtrust.

Badkamer: De badkamer is bereikbaar via de keuken. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, de wastafel met wastafelmeubel, het toilet en biedt tevens plaats aan de wasmachine- en drogeraansluiting en de cv-ketel. Oplevering: In overleg.

Bijzonderheden: - Ideaal starters appartement. - Voortuin is gelegen op het zuidoosten. - De keuken en badkamer zijn van alle gemakken voorzien. - Warm water: elektrische boiler (Wesen, eigendom) - Verwarming/koeling: airconditioning. - Energielabel: C. - Elektra: groepen en aardlek zijn aanwezig. - Op loopafstand van alle dagelijkse voorzieningen. - Het appartement is niet zelf bewoond. - VvE kosten incl. voorschot nutsvoorzieningen en internet/tv ca. € 280,= per maand (bestaat uit € 25,00 internet en tv, € 50,00 reserveringskosten onderhoud, € 13,00 exploitatiekosten en € 190,00 voorschot elektra & water) Interesse in dit huis? Schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Gegevens van collega NVM-makelaars in de regio vindt u op Funda.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 48
Inhoud woonhuis 150

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 48
Inhoud woonhuis 150

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Ritter Makelaardij - Maarssen