Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Stap binnen in deze UNIEKE GESCHAKELDE 2-ONDER-1-KAP WONING van maar liefst 145m², gelegen aan een rustige straat in het mooie Zandweg-Oostwaard. De woning is voorzien van een lichte woonkamer met open keuken, 4 slaapkamers, 2 balkons, een zonnige achtertuin op het zuidwesten en een ruime voortuin met plaats voor 2 auto’s. De woning is tevens voorzien van 7 zonnepanelen en heeft energielabel B! Dompel uzelf onder in de charme en het comfort van deze unieke woning en neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging in te plannen!

Ligging: Deze prachtige woning is gelegen te midden van Zandweg-Oostwaard in Maarssendorp! Op korte afstand treft u Park Vechtenstein, waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Op 10 korte fietsminuten afstand bent u bij de Maarsseveense Plassen, waar u in de zomer een frisse duik kunt nemen in de plassen. En met 5 fietsminuten bent u in het hart van Maarssendorp, waar u voorzien kunt worden van uw dagelijkse boodschappen, genoegen kunt hebben van een hapje en drankje bij één van de restaurantjes of genieten van een wandeling langs de rivier De Vecht.

Bereikbaarheid: De centrale ligging van de woning staat garant voor een goede bereikbaarheid van diverse voorzieningen. Maarssen ligt op circa 25 autominuten van Amsterdam en 10 minuten van Utrecht. Het NS-station in Maarssen heeft verbindingen met Amsterdam en Utrecht. Bushaltes zijn op enkele minuten loopafstand.

Indeling:

Begane grond: Entree: Door de ruime voortuin, met plaats voor maar liefst 2 auto’s, komt u in de hal van de woning. De hal is voorzien van de meterkast en een toilet met fonteintje. De hal biedt tevens toegang tot de woonkamer, de bijkeuken en biedt een trapopgang naar de 1e verdieping.

Woonkamer: Welkom in de uitnodigende doorzonwoonkamer waar u zich gelijk thuis voelt zodra u binnenstapt. De toevoeging van een serre met lichtstraat voegt een vleugje warmte toe aan de woonkamer, terwijl het overvloedige natuurlijke licht een gevoel van ruimte en openheid creëert. Het is de ideale plek om te ontspannen, te lezen of gewoon te genieten van het uitzicht op de prachtige achtertuin. Via de openslaande deuren of de losse loopdeur heeft u directe toegang tot de achtertuin, waardoor binnen en buiten moeiteloos met elkaar worden verbonden. Onder de trap bevindt zich een handige provisieruimte, ideaal voor het opbergen van extra voorraden of huishoudelijke benodigdheden.

Keuken: De open keuken nodigt uit tot gezelligheid en samen zijn, met een ruime opstelling die perfect is voor zowel intieme diners als levendige bijeenkomsten. Ervaar het plezier van koken en dineren in de open keuken - een ruimte die uitnodigt tot gezelligheid, samenzijn en culinaire avonturen die je nooit zult vergeten. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur, te weten; een koelkast, een magnetron, een elektrische oven, een vaatwasser (2018), een gaskookplaat met afzuigkap en een enkele spoelbak met kraan.

Bijkeuken: De bijkeuken is te bereiken via de hal of de voortuin. De bijkeuken is voorzien van de wasmachine- en drogeraansluiting en biedt extra bergruimte.

Tuin: De achtertuin, gesitueerd op het zonnige zuiden, biedt een oase van rust waar u kunt ontspannen en tot rust kunt komen te midden van groen. Deze privé buitenruimte is ideaal voor barbecues, tuinfeesten of gewoon om te genieten van de zon. De achtertuin is tevens voorzien van een achterom!.

Berging: De vrijstaande houten berging is gelegen achterin de achtertuin en is voorzien van elektra. De berging is ideaal om uw tuinkussens op te bergen of om fietsen te plaatsen.

1e verdieping:

Overloop: De overloop biedt toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer en is voorzien van een vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

Slaapkamers: Slaapkamer 1: De (master)slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een Velux dakraam. Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een dubbele raampartij met jaloezieën en gordijnen. De slaapkamer is in gebruik als werkkamer. Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is eveneens gelegen aan de voorzijde van de woning en biedt toegang tot het balkon. In deze slaapkamer is een dakraam geplaatst waardoor de kamer prachtig licht naar binnen laat vallen aan beide kanten van de slaapkamer.

Balkon: Op het balkon kunt u heerlijk ontspannen in de buitenlucht met een koud drankje of een warme kop koffie.

Badkamer: De volledig betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, een inloopdouche, een toilet en een wastafel met handdoekenrek.

2e verdieping: Via vaste trap bereikbaar.

Slaapkamers: Slaapkamer 4: Deze riante slaapkamer biedt toegang tot een 2e balkon en biedt plaats aan de cv-ketel en de omvormer.

Balkon: Het balkon biedt een weids en vrij uitzicht, een perfecte plek om te genieten van de rustige ochtenden of adembenemende zonsondergangen. Of je nu behoefte hebt aan een moment van bezinning of wilt ontspannen met een goed boek, dit balkon biedt de ideale setting.

Oplevering: In overleg.

Bijzonderheden: - Riante tussenwoning in Zandweg-Oostwaard. - De woning is voorzien van een elektrisch zonnescherm en een 2e elektrische (automatisch) zonnescherm bij de lichtstraat. - De woning is voorzien van 4 slaapkamers met 2 balkons! - Zonnige achtertuin op het zuidwesten. - 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. - Schilderwerk buiten is gedaan in 2022. - Verwarming en warm water: cv-ketel (Nefit Smartline). - Energielabel: B. - 7 zonnepanelen. (DMEGC Solar 325 Wp All Black) - Elektra: groepen en aardlek is aanwezig. (aparte groep voor de zonnepanelen) Verkoper vertelt: Na hier 30 jaar heerlijk gewoond te hebben, willen wij graag dichterbij onze kinderen gaan wonen. We hopen dat de volgende bewoners net zoveel plezier, gezelligheid en liefde ervaren in deze woning zoals wij alle jaren gedaan hebben.

Interesse in dit huis? Schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Gegevens van collega NVM-makelaars in de regio vindt u op Funda.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1993
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1993
Woon oppervlakte 145
Inhoud woonhuis 514

Overige

Perceel oppervlakte 219

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1993
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1993
Woon oppervlakte 145
Inhoud woonhuis 514

Overige

Perceel oppervlakte 219

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Ritter Makelaardij - Maarssen