Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

OP ZOEK NAAR EEN ENERGIE NEUTRALE DUURZAME HOEKWONING MET ENERGIELABEL A? Dan is dit uw woning! Deze woning heeft een ruime woonkamer met open keuken, een aangebouwde serre en een separaat bijgebouw als eigen werk-/praktijk-/logeerruimte achter het huis Deze charmante woning heeft aan de buitenkant het mooie authentieke “jasje” maar is VOLLEDIG GEÏSOLEERD en voorzien van een HYBRIDE WARMTEPOMP (2022) en 11 ZONNEPANELEN (2022)! De woning wordt op de gehele begane grond verwarmd door de vloerverwarming, gevoed door de hybride warmtepomp en op de eerste verdieping door, per kamer regelbare, infrarood warmtepanelen. De meterkast is reeds voorbereid voor de aanleg van een 3 fase laadpaal. Comfortabeler kan het echt niet! Zoekt u een ruime woning geheel verduurzaamd met een aparte werk-/praktijk-/logeerruimte met eigen badkamer? zoek niet verder en bel ons!

Ligging: Deze woning vindt u midden in de zeer gewilde Friezenbuurt, vlakbij een speeltuintje, De Friezenbuurt kenmerkt zich door de sfeervolle jaren “30 bebouwing en is een geliefde omgeving. Op korte loop- en/of fietsafstand is de gezellige dorpskern van Maarssen te bereiken en tevens de bushaltes, NS station, diverse scholen, huisartsen en alle basisvoorzieningen. Maarssen-dorp wordt verder gesierd door de rivier De Vecht, de sfeervolle grachtenpanden en de nabijheid van verschillende natuur- en recreatiegebieden.

Bereikbaarheid: De centrale ligging van de woning en Maarssen staan garant voor een uitstekende bereikbaarheid van de grote steden. Maarssen ligt op circa 25 autominuten van Amsterdam en 10 minuten van Utrecht. Het NS-station in Maarssen heeft verbindingen met Amsterdam en Utrecht. Bushaltes zijn op enkele minuten loopafstand.

Indeling:

Begane grond: Entree: Hal voorzien van meterkast, toilet met fonteintje en trapopgang naar de 1e verdieping.

Woonkamer: Ruime woonkamer met moderne open keuken en aangebouwde serre. Door de vele raampartijen door de hoekligging is deze woning voorzien van extra veel licht. De woonkamer is voorzien van vloerverwarming.

Keuken: Moderne open keuken voorzien van verschillende inbouwapparatuur, te weten; oven, kookplaat, vaatwasmachine, koel-vriescombinatie, spoelbak met Quooker.

Serre: De aangebouwde, geïsoleerde serre bevindt zich aan de woonkamer en is te bereiken via de open keuken en heeft glazen schuifpuien (inklapbaar en voorzien van HR ++ glas) naar de tuin, waardoor de tuin en serre één geheel vormen.

Bijgebouw: De Voormalige garage is in 2022 dusdanig verbouwd dat het een fantastische plek is voor bijvoorbeeld kantoor aan huis en is voorzien van een eigen elektrische boiler voor het warme water. De ruimte wordt verwarmd door infrarood plafondpanelen op een eigen thermostaat. Het bijgebouw is voorzien van een eigen badkamer (kraan ontbreekt). Het warme water en de verwarming wordt opgewekt door de zonnepanelen.

Containerruimte/buitenopslag: Achter het bijgebouw bevindt zich een ruimte van ± 5,5 m² om te gebruiken voor bijvoorbeeld een fietskluis of zoals nu het uit het zicht stallen van de afvalcontainers.

Tuin: De tuin is knus en doet denken aan een stadstuin en is gelegen op het zuidoosten.

1e verdieping: Via een vaste trap.

Overloop: De overloop biedt toegang tot de 4 slaapkamers, badkamer en de 2e verdieping.

Slaapkamers: Slaapkamer 1: Slaapkamer (master) voorzien van raam aan voor- en zijkant. Slaapkamer 2: Slaapkamer nu in gebruik als kleedruimte en voorzien van wasmachine- en warmtepomp droger aansluiting. Slaapkamer 3: Slaapkamer aan achterzijde van de woning. Slaapkamer 4: Slaapkamer nu in gebruik als kantoor. Alle slaapkamers zijn voorzien van infra-rood panelen met eigen thermostaat!

Badkamer: Badkamer voorzien van een ligbad en douchecabine, toilet wastafel en spiegelkast.

2e verdieping: Via vaste trap met luik bereikbaar.

Overloop: Overloop met opstelplaats van warmtepomp, omvormer zonnepanelen. De cv (2022) voorziet de badkamer van warm tapwater en dient alleen als back-up voor de hybride warmtepomp.

Slaapkamer: Slaapkamer 5: Slaapkamer voorzien van een lage temperatuur convector radiator (2022) en heeft fantastisch vergezicht over het Amsterdam Rijnkanaal. Oplevering: In overleg.

Bijzonderheden: - Energie neutrale woning door verduurzaming; € 0,00 maandelijkse energiekosten. - Woning is geheel geïsoleerd! (vloer, dak, muur en gevelisolatie (spouw). - Woning heeft hybride warmtepomp (2022). - Verwarming d.m.v. hybride warmtepomp en infrarood verwarmingspanelen! - Voorzien van HR ++ glas - Energielabel A! - Gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming. - Woning heeft een hybride warmtepomp (2022) en 11 zonnepanelen (2022). - Elektra: nieuwe groepenkast met uitgebreide verdeling (zuiniger) en aardlek aanwezig. - Moderne meterkast, 3 fase stroom geïnstalleerd voor evt. laadpaal. - Uitvoer rookkanaal afzuigkap via dak. - Zolderslaapkamer heeft lage temperatuur convector radiator (2022). - Bijgebouw geheel geïsoleerd en verbouwd (2022) met eigen badkamer en eigen elektrische boiler voor warm tapwater en verwarming d.m.v. infrarood panelen met eigen thermostaat. - Ook incl. containerruimte/buitenopslag achter het bijgebouw.

Verkoper vertelt: Doordat ik de liefde van mijn leven heb ontmoet heb ik besloten mijn huis te verkopen en elders te gaan wonen. Na het hele huis te hebben verduurzaamd, realiseer ik me heel goed dat de vruchten van mijn enorme investering, ook wel terugverdientijd genoemd, grotendeels ten goede komt aan de koper(s) van mijn woning, maar dat is dan de prijs van de liefde. Ik wens de koper(s) met evt. gezin veel gelukkige jaren in deze mooie en fijne buurt.

Interesse in dit huis? Schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Gegevens van collega NVM-makelaars in de regio vindt u op Funda.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1932
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1932
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 394

Overige

Perceel oppervlakte 146

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1932
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1932
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 394

Overige

Perceel oppervlakte 146

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Ritter Makelaardij - Maarssen