Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In de geliefde Schilders Buurt in Utrecht-Oost komt deze ruime tussenwoning ( 152m²) met maar liefst 6 slaapkamers, kelder en tuin, dichtbij het centrum van Utrecht in de verkoop.

De woning is gedateerd en heeft wat liefde nodig, maar er is hier een prachtig, fijn gezinshuis van te maken. De woning beschikt over originele details zoals glas in lood ramen, originele schoorsteenmantels, tegelvloer en tegelwanden. Een karakteristieke woning met veel ruimte en mogelijkheden.

De locatie is levendig en centraal. De Adriaen van Ostadelaan is een brede laan in een geliefde buurt om te wonen. Diverse winkels en horeca liggen op steenworp afstand en om de hoek is het heerlijk genieten in het populaire Wilhelminapark. Op een 10 tal minuten fietsen zijn zowel het centrum van Utrecht en De Uithof bereikbaar. Uitvalswegen en overige voorzieningen zijn zeer nabij.

Na wat inspanning om te toveren in een ideaal gezinshuis met veel ruimte op een locatie met alle voorzieningen, scholen, openbaar vervoer, uitvalswegen binnen handbereik.

U bent uitgenodigd voor een bezichtiging, we nemen de tijd voor u!

Indeling: Begane grond: Entree, vestibule, via de deur kom je in hal met toegang tot de kelder en toilet. De keuken zit aan de achterzijde van de woning en geeft u toegang naar de tuin. De kamer-en-suite is ruim en licht, in de voorkamer is een erker en via de openslaande deuren in de achterkamer heeft u toegang naar de tuin die is voorzien van een houten schuur en achterom.

1ste verdieping: Overloop, 3 slaapkamers. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning heeft toegang tot het balkon. De badkamer zit aan de achterzijde van de woning en is voorzien van ligbad, toilet en dubbele wastafel.

2de verdieping: Ruime overloop, 3 slaapkamers waarvan 2 slaapkamers voorzien van een wastafel. De 2de verdieping beschikt ook over een bergvliering.

Bijzonderheden: . Woonoppervlak 152 m²; . Aanwezigheid van grote kelder op stahoogte; . Originele details aanwezig; . Achtertuin gelegen op het Oosten; . Bouwjaar 1913; . Gelegen in de populaire Schildersbuurt; . Nabij het Wilhelminapark; . Uitvalswegen binnen 2 minuten bereikbaar; . Muurisolatie; . Veel kastruimte; . Voorzien van dubbel glas; . Oplevering in overleg.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Aantal kamers 7

Woningdetails

Woon oppervlakte 152
Inhoud woonhuis 513

Overige

Perceel oppervlakte 104

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Aantal kamers 7

Woningdetails

Woon oppervlakte 152
Inhoud woonhuis 513

Overige

Perceel oppervlakte 104

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij EXTRA, De Bilt