Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een prachtige locatie in Utrecht Oost bieden wij dit modern drie kamer appartement aan van circa 128m² met een zonnig balkon met prachtig uitzicht en een privé parkeerplaats in de parkeerkelder.

Het appartement bevindt zich op de 14e verdieping van de 19 verdiepingen hoge "Apollo Residence" een ontwerp uit 2006 van Cees Dam welk behoort tot de meest luxueuze complexen van de stad Utrecht. Vanuit het appartement heeft u een adembenemend uitzicht over de skyline van Utrecht, Amelisweerd, de sportvelden en de bosrijke omgeving.

Het gebouw is voorzien van een zeer representatieve centrale chique entree, een vriendelijke huismeester, een sauna en fitnessruimte welke 24/7 toegankelijk is. In de kelder bevindt zich de parkeergarage en er is een inpandige gemeenschappelijke fietsenstalling. Op de tweede verdieping bevindt zich de privé berging. Het appartement kent een systeem van topkoeling, de beglazing is zowel warmte- als geluidsisolerend en er is een intercominstallatie.

De snelwegen A12, A27 en A28 zijn met de auto in minder dan 5 minuten te bereiken. Het openbaar vervoer en winkels voor de dagelijkse boodschappen zijn op loopafstand te bereiken. Het centrum van Utrecht bevindt zich op 10 minuten fietsen. Op zeer korte afstand is de tramhalte waarmee u met de sneltram in 5 minuten op Utrecht CS bent. Ook is het Science Park, het UMC, het Wilhelminapark en de winkels van de Adriaen van Ostadelaan en de Burgmeester Reigerstraat op fietsafstand. Bovendien ligt één van de mooiste zwembaden van Nederland, de Krommerijn, echt om de hoek. Ondanks de nabijheid van het stadion Galgenwaard, is er in de woning geen geluid van wedstrijden waar te nemen.

Kortom, een fantastische locatie waar de dynamiek van wonen, werken, sporten en recreëren in de stad volledig tot zijn recht komt!

INDELING
BEGANE GROND
Apollo Résidence heeft een prachtige hoge centrale entree met de brievenbussen, een trappenhuis en de liften. In de ontvangsthal bevindt zich het kantoor van de vriendelijke huismeester die u de postpakketten en de krant tot aan de deur brengt. Verder is er op de begane grond een inpandige centrale fietsenstalling en een container ruimte voor uw vuilniszakken, oud papier en gebruikte batterijen.

In de onderbouw is er naast de eigen parkeerplaats een gemeenschappelijke fietsenstalling waar u als bewoner recht heeft op twee eigen plekken.

Eerste verdieping
Professionele fitnessruimte, 24/7 toegankelijk, met infrarood sauna exclusief voor bewoners.

Tweede verdieping
Afgesloten berging (ca. 5 m²).

Overige verdiepingen
14e verdieping

Bij het betreden van "Apollo Residence" via de lift vanuit de afgesloten entree, bereik je via de lift de 14e verdieping.
Eenmaal binnen in het appartement, word je verwelkomd door een stijlvolle ambiance. De entree leidt naar een goed ontworpen ruimte.
Vanuit de hal heb je toegang tot de meterkast en een handige bergruimte met wasmachineaansluiting. Verderop vind je een keurig betegelde toiletruimte, compleet met zwevend toilet en fonteintje.

De hal geeft toegang tot de ruime en lichte woonkamer, waar grote ramen een prachtig uitzicht bieden. Het plafond is voorzien van instelbare spotjes, bedienbaar met een afstandsbediening, die verschillende kleuren en standen mogelijk maken. De moderne open keuken, met een fraai kookeiland, is naadloos geïntegreerd in de woonkamer. Een nette voorraadkast bevindt zich tussen de keuken en de woonkamer.

Een fraaie harmonicadeur leidt naar de eerste ruime slaapkamer, die ook dienst kan doen als werkkamer. Deze kamer is voorzien van een ingebouwde kast met een inklapbaar bed. Via de hal vanuit de woonkamer kom je bij de tweede slaapkamer, compleet met luxe inloopkast. Grenzend aan deze slaapkamer bevindt zich de prachtig afgewerkte badkamer, met een ligbad, inloopdouche, zwevend toilet, stijlvol badkamermeubel en designradiator.

Het ruime balkon van 9 m2, gelegen op het oosten, is toegankelijk vanuit elke kamer en biedt een heerlijke plek om te genieten van de zon en het prachtige uitzicht.

PARKEREN
De auto parkeer je in de ondergelegen parkeerkelder waarbij je via de lift direct toegang hebt tot de verdiepingen.

BIJZONDERHEDEN:
* Bouwjaar : 2006;
* Woonoppervlakte ca.128 m², inhoud 415m³;
* Heerlijk ruim balkon gelegen op het Oosten;
* Het appartement is een aantal geleden met behulp van een architect volledig gerenoveerd;
* Definitief energielabel A ;
* Huismeester aanwezig van maandag t/m zaterdag;
* Actieve en gezonde Vereniging van Eigenaren, beheerder Fintec VvE Vastgoed Beheer;
* Servicekosten bedragen € 394,14 per maand;
* Privé parkeerplaats in de afgesloten parkeerkelder;
* Bijbehorende inpandige berging in de onderbouw;
* Fitness ruimte met sauna, 24/7 toegankelijk;
* Gemeenschappelijke inpandige fietsenstalling;
* Verwarming en warmwater door middel van stadsverwarming;
* Gemeenschappelijke inpandige fietsenstalling;
* Erfpacht eeuwigdurend afgekocht volgens voorwaarden AV 1989;
* Voorzien van warmte- en geluidsisolerende beglazing;
* Geheel voorzien van mooie houten parket vloer;
* In de koopovereenkomst zal de niet-zelfbewoning clausule opgenomen worden;
* Oplevering in overleg, kan snel!

Hebben wij u interesse gewekt? Neem dan gerust contact met ons op om een bezichtiging te plannen.

*Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Geen aansprakelijkheid wordt aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, of de consequenties daarvan. Alle maten en afmetingen zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 127.9
Inhoud woonhuis 415.25
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
Garage Ja
In overleg Ja
Kwaliteit object Luxe
Stadsverwarming Ja
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 127.9
Inhoud woonhuis 415.25
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
Garage Ja
In overleg Ja
Kwaliteit object Luxe
Stadsverwarming Ja
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Your House