Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze royale gezinswoning met garage ligt in de gewilde Pedagogenbuurt in Zeist-Noord. Deze riante woning is niet alleen gelegen op een fantastische locatie, maar biedt ook een zee aan mogelijkheden voor het creëren van uw droomhuis. Bent u klaar om uw droomhuis te realiseren in deze ruime gezinswoning? Bel Snel voor een bezichtiging. Wij laten deze woning graag aan u zien.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een ruime hal met garderobe, meterkast en trap naar de verdieping. Deur naar de living. De grote woonkamer heeft een grote serre met ruimte voor een grote eettafel. De perfecte plek om lekker te tafelen met je gezin, familie en vrienden. De grote ramen zorgen voor veel lichtinval en een gevoel van ruimte. Er is een open keuken met inbouwapparatuur en een bijkeuken met bergruimte. Op de begane grond bevindt zich ook een slaapkamer en badkamer, ideaal voor gasten of voor mensen die graag gelijkvloers willen wonen.

1e verd.: Overloop, ruimte voor 3 slaapkamers en 2 badkamers. De verdieping heeft momenteel een slaapkamer en een badkamer aan de voorzijde en aan de achterzijde zijn 2 kamers, waarvan 1 met een kitchenette en hier is nog een kleine 2e badkamer aanwezig. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt deze verdieping uiteraard geheel naar eigen idee inrichten.

2e verd.: Overloop met deur naar een 5e en 6e kamer en ook hier is een badkamer met doucheruimte aanwezig. Vanuit de kamer en de overloop is een deur naar het dakterras, waar je heerlijk kunt genieten van de ochtendzon met een kopje koffie of lekker tot rust kunt komen met een goed glas wijn.

Kelder: Onder de woning bevindt zich een kelder met stahoogte (ca. 7m²). In de kelder zijn aansluitpunten voor wasapparatuur, ideaal als waskamer. Deze ruimte is ook perfect als extra opslag- of proviandruimte.

Tuin: Achter de woning ligt een fijne tuin. Vanuit de tuin heeft u toegang tot de achtergelegen garage. De tuin biedt veel privacy en is de perfecte plek voor kinderen om te spelen of om in de zomer te genieten van een barbecue met vrienden en familie.

Duurzaamheid: De woning is voorzien van 10 zonnepanelen, is goed geïsoleerd en heeft een energielabel B. Dit betekent dat u niet alleen bijdraagt aan een beter milieu, maar ook kunt genieten van een lagere energierekening.

Ligging: De woning ligt op een leuke plek in de Pedagogenbuurt in Zeist-Noord, aan een autoluwe straat met alleen bestemmingsverkeer. Aan het eind van de straat ligt een speelplein voor de kinderen. De centrale ligging in het land is echt een pré. In korte tijd ben je in een stad als Utrecht, Amersfoort of Amsterdam. Ben je op zoek naar meer rust om te relaxen en te recreëren? Dan ben je in een mum van tijd in de omliggende bossen van de Utrechtse Heuvelrug.

Kortom, deze woning biedt alles wat u zoekt in uw nieuwe thuis.

Enkele kenmerken op een rij: Ruime gezinswoning met garage - Gelegen in de gewilde Pedagogenbuurt Zeist-Noord - Grote woonkamer met serre - Slaapkamer en badkamer op de begane grond - Kelder op stahoogte van ca. 7m² - 1e verdieping 3 (slaap)kamers en 2 badkamers - 2e verdieping 5e en 6e (slaap)kamers, 3e badkamer en deuren naar het balkon/dakterras - Diepe tuin met deur naar de achtergelegen garage - 10 zonnepanelen - Goed geïsoleerd - Energielabel B - Perceelgrootte 165m² - Centrale ligging in het land - Oplevering "As is where is"

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 158
Inhoud woonhuis 524

Overige

Perceel oppervlakte 165
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 158
Inhoud woonhuis 524

Overige

Perceel oppervlakte 165
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars