Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Starters opgelet! Wil je in de binnenstad van IJsselstein wonen, in een superleuke, complete woning én op een unieke, historische locatie? Dan is de Kerkstraat 5 een absolute aanrader!

De woning beschikt over een gezellige keuken, een tuingerichte woonkamer met open haard en schuifpui. Op de verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers en een moderne badkamer. Vanuit de woning en de tuin heb je een prachtig zicht op de “Oude Sint Nicolaaskerk”. Aan de voorzijde ligt de woning aan een rustige zijstraat van de centrale winkelstraat van IJsselstein, de Utrechtsestraat. Alle voorzieningen zijn dus letterlijk om de hoek!

Indeling Begane grond: Entree met toegang tot het toilet met fonteintje en toegang tot de keuken. De in lichte tinten uitgevoerde keuken is voorzien van een kunststof werkblad, 5 pits gaskookplaat, geïntegreerde afzuigkap, vaatwasser, oven en vrijstaande koel-vriescombinatie. In de keuken is ook de trapopgang naar de eerste verdieping. We lopen door naar de woonkamer. Een heerlijke ruimte met open haard en (nieuwe) kamerbrede kunststof schuifpui. Hierdoor heb je prachtig zicht op de knusse achtertuin en de achter de woning gelegen Sint Nicolaaskerk.

1e verdieping: Vanaf de overloop is er toegang tot de twee slaapkamers en de badkamer. De hoofdslaapkamer (ca. 8 m²) heeft een schuifdeurkast (blijft achter) en openslaande deuren (met rolhor). De tweede slaapkamer (ca. 7,7 m²) ligt aan de voorzijde van de woning en heeft een diepe, vaste bergkast met daarin (naast bergruimte) de wasmachine-aansluiting en de CV. Tussen de twee slaapkamers ligt de moderne, inpandige badkamer met ruime inloopdouche met regendouchekop, dubbele wastafel, wastafelmeubel, handdoekradiator en mechanische ventilatie.

De tuin: De besloten en betegelde achtertuin is een heerlijke plek met gestuukte wanden, een overkapping en een bergkast voor tuinspullen en 2 fietsen. Een fraai gesmeed hek biedt mooi zicht op het kerkplein.

Bijzonderheden: Aantrekkelijke (starters)woning op unieke locatie; Prachtig zicht op de “Oude Sint Nicolaaskerk”; Schuifpui in woonkamer (kunststof) in 2016 geplaatst; Badkamer en toilet in 2016 geheel vernieuwd; Woning is voorzien van energielabel E; Woning heeft veel klassieke details en gedeeltelijk dubbel glas; Er is geen (bruikbare) achterom naar het kerkplein; Recent bouwtechnisch gekeurd, rapport is aanwezig; Woning ligt binnen Beschermd Stadsgezicht; Parkeervergunning / betaald parkeren in de binnenstad van IJsselstein (parkeergarage Eiteren waar middels vergunning geparkeerd kan worden ligt om de hoek); Oplevering in overleg.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Aantal kamers 3

Woningdetails

Woon oppervlakte 65
Inhoud woonhuis 230

Overige

Perceel oppervlakte 55
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Aantal kamers 3

Woningdetails

Woon oppervlakte 65
Inhoud woonhuis 230

Overige

Perceel oppervlakte 55
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Aarendonk ERA Makelaardij