Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Met trots bieden wij dit majestueuze herenhuis in Den Haag aan. Deze exclusieve en duurzame hoekwoning is van alle gemakken voorzien en biedt zeeën van ruimte voor jou en jouw gezin. Met maar liefst 8 slaapkamers, een royale woonkamer, 3 toiletten, een ‘Gouden dakterras’ en een achtertuin biedt deze woning een zeldzame gelegenheid om te genieten van vorstelijk wonen. Als kers op de taart hoef je je hier nooit meer druk te maken over de energierekening door de goede isolatie, zonnepanelen, warmtepomp en zonneboiler.

Ligging:
Laan van Meerdervoort staat bekend om zijn statige panden en prestigieuze uitstraling. Op loopafstand van de woning vind je diverse winkels, restaurants en recreatiemogelijkheden. De dichtstbijzijnde supermarkt bevindt zich zelfs al op 150 meter afstand. De nabijheid van het openbaar vervoer zorgt ervoor dat je gemakkelijk toegang hebt tot het stadscentrum en andere delen dan Den Haag. Daarnaast bevindt het prachtige Westduinpark zich op fietsafstand. Geniet van de natuur met het bos, de duinen en de zee binnen handbereik.

Indeling
Begane grond:
Via de marmeren entree kom je in de statige hal met trapopgang naar de 1e verdieping en toilet met fonteintje en krijg je toegang tot de kelder en de woonkamer. De prachtige woonkamer met voormalige kamer en suite geeft je een warm welkom. De grote raamkozijnen laten veel daglicht binnen en de sfeervolle houtkachel zorgt voor extra warmte in de koude en donkere dagen. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de eetkamer met toegang tot de keuken. De half open keuken doet de sfeer van dit huis eer aan. Je hebt hier voldoende opbergruimte met de vele boven- en onderkasten. De keuken geeft toegang tot de bijkeuken en de achtertuin. In de bijkeuken bevinden zich de warmtepomp binnen unit, CV-opstelling en de zonneboiler (200 liter).
De vloer en de ondergrondse leidingen zijn volledig geïsoleerd. De droge kruipruimte met handige stellingkasten biedt extra opbergruimte.

1e verdieping:
De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer, het toilet en het handige washok. De badkamer is een heerlijke plek waar je je even terug kan trekken en van een warm bad kan genieten. Verder beschikt de badkamer over een inloopdouche en een dubbele wastafel. Een van de slaapkamers op deze verdieping is ingericht als ruime inloopkast.

2e verdieping:
Met maar liefst 5 slaapkamers op de 2e verdieping biedt deze woning alle ruimte voor een grote familie. Ook zijn er voldoende mogelijkheden voor bijvoorbeeld een thuiskantoor, hobbykamer of speelkamer voor de kinderen. Een van de slaapkamers aan de achterzijde is voorzien van een balkon en een aanrechtblad met spoelbak. Via de studiekamer aan de voorzijde van de woning krijg je toegang tot het dakterras. Daarnaast bevindt zich hier het 3e toilet met een aansluiting voor een douche.

Dakterras:
Het ruime dakterras geeft een prachtig uitzicht over de buurt. Geniet hier in de zomer van maar liefst 14 uur zon, van zonsopkomst tot zonsondergang. Rondom het dakterras liggen 15 zonnepanelen en 2 zonnecollectoren voor de zonneboiler die deze grote woning duurzaam en energiezuinig maken. Dit unieke dakterras ontving een oorkonde met de naam ‘de Gouden Dakpan’ uit handen van de stichting Duurzaam Den Haag. Deze stichting zet zich namens de gemeente Den Haag in voor het verduurzamen van de stad.

Tuin:
De achtertuin is gelegen op het zuidoosten en is bereikbaar via de keuken en een achterom. De tuin is voorzien van sierbestrating, diverse beplanting en een overdekte fietsenstalling. Daarnaast bevindt zich hier nog een aangebouwde stenen berging die is voorzien van elektra en verwarming.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1921;
- Perceeloppervlakte: 151m²;
- Inhoud: 870m³;
- Woonoppervlakte: 253m² conform NEN2580 voorwaarden gemeten;
- Voorzien van 8 ruime slaapkamers en 3 toiletten;
- Massief eikenhouten vloer (2015) op de begane grond en 1e verdieping;
- Vrijwel geheel voorzien van dubbel glas;
- Voorzien van zonnepanelen en zonnecollectoren;
- Verwarming middels CV-combiketel, houtkachel, warmtepomp en waterverwarming;
- Warm water middels CV-combiketel (Remeha 2017) en zonnecollectoren;
- Houtkachel inclusief roetfilter ter overname;
- Beschermd stadszicht;
- Aanvaarding/oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1921
Aantal kamers 10

Woningdetails

Bouwjaar 1921
Woon oppervlakte 253
Aantal verdiepingen 4

Overige

Leeg Ja
Herenhuis Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Hoekwoning Ja
Perceel oppervlakte 151
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 8

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1921
Aantal kamers 10

Woningdetails

Bouwjaar 1921
Woon oppervlakte 253
Aantal verdiepingen 4

Overige

Leeg Ja
Herenhuis Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Hoekwoning Ja
Perceel oppervlakte 151
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 8

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Huizonline.nl