Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Coornhertstraat 87, Vlaardingen

Een schitterend driekamerappartement gelegen op de vijfde verdieping, aan de Coornhertstraat 87 in Vlaardingen, volledig gerenoveerd in 2022. Met twee slaapkamers, lichte en knusse woonkamer, open keuken, moderne badkamer met inloopdouche en een balkon, is dit een ideale woning voor starters. Hier kun je direct intrekken en genieten van comfortabel wonen.

Dit appartement bevindt zich op een ideale locatie met alle benodigde voorzieningen binnen handbereik. Op loopafstand vind je niet alleen het metrostation Vlaardingen West, waarmee je eenvoudig toegang hebt tot het uitgebreide openbaar vervoersnetwerk, maar ook diverse winkels en supermarkten voor het gemak van het dagelijkse leven. Ook ligt recreatiegebied ‘’De Krabbeplas’’ nabij gelegen waar je kunt genieten van de prachtige natuurlijke omgevingen en wandelpaden. Ook ben je binnen enkele minuten op snelwegen als de A4 en de A20.

Appartement

Via de centrale entree kom je binnen in het appartementencomplex. Hier vind je de bellentableau en brievenbussen, in de afgesloten ruimte heb je toegang tot de lift en de bergingen.

Je komt binnen via de hal waar je toegang hebt naar de slaapkamer aan de voorzijde, de badkamer en de woonkamer. Door de gehele woning ligt een mooie laminaat vloer.

De woonkamer biedt veel natuurlijk licht met dank aan de raampartijen, die je overigens in hele woning tegenkomt waardoor de woning veel natuurlijk daglicht biedt. Hier vind je ook de eethoek en de open keuken. De moderne keuken is uitgerust met AEG-apparatuur zoals; een oven, koelkast, afzuiger, inductieplaat en vaatwasser. Het plafond in de woonkamer en keuken is voorzien van LED-verlichting.
Vanuit de woonkamer heb je ook toegang tot het balkon.

De fraaie badkamer is uitgerust met een inloopdouche voorzien van regendouche, dubbele wastafels met spiegel en een wasmachineaansluiting. Grote tegels en het massief eikenhouten meubel dragen bij aan een luxe uitstraling.

Beide slaapkamers, aan de voor-en achterzijde van het appartement, zijn prima slaapkamers en bieden mogelijkheden voor diverse inrichtingen, zoals werkkamer of inloopkast. De slaapkamers hebben beiden een vaste kast. De slaapkamer aan de achterzijde heeft ook toegang tot het balkon.

Het zuidoostelijke gelegen balkon biedt een heerlijke plek om van de zon en het vrije uitzicht te genieten. Veel opbergruimte is aanwezig in de woning door verschillende opbergkasten, en daarnaast beschikt de woning over een eigen berging in de onderbouw.

- Bouwjaar 1963
- Centrale ligging
- Actieve VvE, bijdrage € 250,- per maand inclusief € 50,- stookkosten
- Twee ruime slaapkamers
- Energielabel E
- Balkon op het zuidoosten
- Geheel gerenoveerd in 2022
- Op loopafstand gelegen van winkels en openbaar vervoer
- Erfpacht tot 1-7-2062 met een vaste canon van 54,45 per jaar
- Gasvrije woning
- Warm water middels een huurboiler

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1963
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1963
Woon oppervlakte 77.12
Inhoud woonhuis 250.94
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Aantal slaapkamers 2
Show with reservation -1
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1963
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1963
Woon oppervlakte 77.12
Inhoud woonhuis 250.94
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Aantal slaapkamers 2
Show with reservation -1
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Butler Makelaardij