Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

MAASKADE 93C | 100,5 M² SOUTERRAIN APPARTEMENT PATIO OP ZUIDEN | IN KARAKTERISTIEK HERENHUIS | ENERGIELABEL B

Wonen aan de Maaskade is een droom voor velen. En dan ook nog in een machtig, sfeervol en karakteristiek uniek appartement met heerlijke patio. Het is vanaf nu mogelijk! Ieder moment van de dag geniet u van een afwisselend uitzicht en is het alsof u naar een levend schilderij kijkt. Vanaf de Maaskade heeft u fenomenaal uitzicht op de skyline van Rotterdam met diverse eyecatchers. Op het Noordereiland komt u tot rust door de dorpse sfeer terwijl u tegelijkertijd zeer centraal woont nabij het bruisende centrum van Rotterdam. Alledaagse voorzieningen zijn binnen handbereik op het Noordereiland zoals diverse supermarkten, koffiebar Koozie en een groot aantal restaurants. In 2022 is de Maaskade op het Noordereiland getransformeerd tot een groene kade waar de nadruk is gelegd op klimaatadaptatie. In het kader hiervan zijn diverse planten en bomen geplant om op die manier de kade te vergroenen.

Wonen op deze locatie betekent: fantastisch uitzicht op de skyline van onze wereldstad Rotterdam en de Willemsbrug. Vanuit de woonkamer kijk je langs de oevers van de Nieuwe Maas. Het Noordereiland is bereikbaar via de Koninginnenbrug naar de Kop van Zuid en via de Willemsbrug naar het centrum van Rotterdam met alle denkbare stadsvoorzieningen. Bijzonder genoeg ervaar je hier de rust en beleef je een typische sfeer, terwijl het stadscentrum met Blaak en Markthal, en de Kop van Zuid op steenworp afstand liggen. In de directe omgeving vind je naast diverse winkels, een aanlegsteiger van de watertaxi, ook tal van horecagelegenheden en openbaar vervoer mogelijkheden of uitvalswegen. Kortom: een A-locatie!

Het Noordereiland is zeer goed te bereiken. Vanuit Rotterdam-Zuid bereikt u via de Koninginnebrug het eiland en rijdt u verder over de Willemsbrug naar het bruisende stadscentrum. Hier bent u binnen no-time op alle hotspots. Wat denkt u onder andere van de opstapplaatsen voor de watertaxi, de Markthal, de Oude Haven, de markt en het Luxortheater? Tevens zijn Kop van Zuid en Katendrecht, met haar Fenix Food Factory en Foodhallen, in de directe omgeving gelegen.

Uitvalswegen A16, A15 en A20 zijn goed bereikbaar. A16 is bereikbaar in 10 minuten, A15 in 15 minuten en de A20 ook. Metrostation Blaak is op loopafstand, maar bijna voor de deur stopt bus 32. Die brengt je daar in 2 minuten.

Kom je snel langs voor een vrijblijvende bezichtiging? Van harte welkom!

INDELING

Souterrain:
De voordeur geeft toegang tot een plateau met daarachter twee gemakkelijke treden. Zo staat u direct in de extreem grote living met open Italiaanse design keuken van Effeti op een betonlook tegelvloer van tegels van 60x60 met vloerverwarming. De sfeer is ronduit ruimtelijk, strak en modern en hier gaat een enorme rust van uit.

Veel lichtinval aan de voorzijde met uitzicht over de prachtige en groene kade met links een mooi terras van het buurtcafé, het water van de rivier de Maas waarop de middagzon schittert tot zonsondergang, voorbijgaande schepen en de skyline van Rotterdam van links de Erasmusbrug en rechter de rode Willemsbrug. Hier bevindt u zich in een oase van rust met toch ook met wat leven in de brouwerij.

De living is strak afgewerkt met gestuukte wanden en plafonds, heeft massief houten binnendeuren en de metalen constructie geeft het geheel een stoere uitstraling.
Desgewenst kunt u een gedeelte van de ruime living inrichten c.q. gedeeltelijk afscheiden als werkruimte. De ruimte leent zich hier uitstekend voor.

De inbouwkeuken is afgewerkt met een marmeren aanrecht. De keuken beschikt over een kookeiland met inductiekookplaat en een recirculatieafzuigkap. Verder is de keuken voorzien van de volgende inbouwapparatuur : een vaatwasser, een koelkast en een combi oven/microwave/grill.

In de ruime trapkast heeft u bergruimte en is de opstelling en afvoer voor de wasmachine gerealiseerd.

Aan de achterzijde van het pand bevindt zich de riante slaapkamer met de badkamer en-suite, een grote walk-in closet en grote schuifdeuren naar de heerlijk patio. Deze biedt u op een prettige manier rust en privacy. De patio grenst aan de rustige achterzijde van andere afgesloten binnentuinen.

De badkamer is betegeld en voorzien van een inloop(regen)douche, een designradiator en een wastafel.

Via de slaapkamer heeft u toegang tot de ruime walk-in closet welke is voorzien van een interieur.

Separate toiletruimte geheel betegeld en voorzien van wandcloset en fonteintje.


Bijzonderheden:
- bouwjaar 1885;
- beschermd stadsgezicht;
- fundering volledig hersteld in 2002;
- eigen grond 135 m2;
- 100,5 m² woonoppervlakte + 20 m² patio;
- HR+ glas
- energielabel woning B (geldig t/m 2033);
- voorzien van een sfeervolle patio met ligging op het zuiden;
-bijdrage VVE € 50,-- per maand


KOOPOVEREENKOMST
Van een juridische overeenkomst is pas sprake als de koopovereenkomst door zowel verkoper als koper is ondertekend. In de koopovereenkomst worden de volgende aanvullende artikelen opgenomen:
- ouderdomsclausule (vanwege het bouwjaar).

DISCLAIMER
Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.



De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De teksten en impressies bedoeld om een goede indruk te geven van het object. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.


Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 1885
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1885
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 300
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
Energielabel B
In overleg Ja
Tuin patio Ja
Eigen grond Ja
Open keuken Ja
Appartement Ja
Glas isolatie Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 1
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Opmerkingen isolatie Dubbele beglazing

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 1885
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1885
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 300
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
Energielabel B
In overleg Ja
Tuin patio Ja
Eigen grond Ja
Open keuken Ja
Appartement Ja
Glas isolatie Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 1
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Opmerkingen isolatie Dubbele beglazing

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Intrahuis Makelaars BV