Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In deze recreatiewoning kun je heerlijk vakantie vieren! Deze bungalow heeft een recreatiebestemming belast met erfpacht en permanente bewoning is niet toegestaan. De woning is gelijkvloers en heeft een open woonkamer met keuken, drie slaapkamers en een badkamer. In de tuin, die rondom de woning ligt, staat een overdekt terras en aan de woning zit een stenen berging. De woning ligt op een rustige bosrijke locatie op het park en parkeren is mogelijk op eigen terrein.

HET PARK:
Vakantiepark de Berckt is gelegen in het kastelendorp Baarlo waar je in alle rust kunt genieten van je vakantie. Op het park zijn allerlei faciliteiten aanwezig zoals een zwembad, meerdere speelgelegenheden, sportplein, fiets- en skelterverhuur, horeca en een supermarkt. Het park ligt een bosrijke omgeving op kleine afstand van de Maas met allerlei mooie fiets en wandelroutes. Daarnaast ligt attractiepark Toverland en het klimbos Fun Forest op ongeveer 20 autominuten.
De recreatiewoning mag alleen gebruikt worden voor vrije tijd, weekenden en vakantiedoeleinden. De jaarplaats kosten bedragen €3450,- per jaar. De overschrijvingskosten zijn €1.750,-.

DE RECREATIEWONING:
Via het betegelde pad in de voortuin kom je bij de voordeur van de bungalow. Bij binnenkomst ervaar je direct het vakantiegevoel door de houten balken die in het zicht zijn gelaten in combinatie met de houten wandbekleding. Een deel van de wanden is uitgevoerd in grijs getext metselwerk, wat weer een goede combinatie is met de grijze laminaat vloer.

WOONKAMER/KEUKEN
Doordat de woonkamer en keuken in een ruimte zitten kun je gezellig met zijn alle de vakantie doorbrengen. Er komt veel licht binnen door de grote raampartij aan de voorkant en er zijn nog twee lichtkoepels aanwezig. Op koude dagen kun je lekker met het gezin voor de open haard opwarmen. De keuken heeft een landelijke uitstraling door de crème kleurige houten kastjes met het donkere aanrechtblad van kunststof. Er is een 4pits gasfornuis aanwezig en de achterwand is voorzien van witte tegels.

SLAAPKAMERS
Er zijn drie slaapkamers aanwezig waarvan één tweepersoonskamer en twee eenpersoonskamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer, kleurrijk glas in lood en voor alle ramen zitten luiken om op warme dagen de zon buiten te houden. De wanden van de slaapkamers zijn gedeeltelijk voorzien van behang en gedeeltelijk van houtwerk.

BADKAMER
De badkamer heeft een douchecabine, een staand closet en een groot meubel met wastafel. De badkamer is volledig betegeld. Er is een draaikiepraam aanwezig met daar achter nog een glas in lood raam.

BERGING:
Naast de bungalow zit nog een extra bergruimte waar de HR combiketel uit 2009 zich bevindt.  

Voor de bungalow ligt een grote voortuin waar je heerlijk van je vakantie kunt genieten! Door de bosrijke omgeving en de vele bomen kom je hier helemaal tot rust. De tuin bestaat grotendeels uit gras met een betegeld terras. Aan de zijkant staat een overkapping waar je lekker uit de wind kunt gaan zitten. Aan de zijkant staat nog een handige opslag voor stookhout. Parkeren is mogelijk op eigen terrein.

OVERIGE INFORMATIE:
AANVAARDING & VOORWAARDEN BIJ VERKOOP:
De aanvaarding geschiedt in onderling overleg.
Financieringsvoorbehoud : 5 weken
Bankgarantie of waarborgsom : vereist

STAAT VAN ONDERHOUD:
De staat van onderhoud van de woning is redelijk tot goed.

VERWARMING & ISOLATIE:
Verwarming geschiedt door middel van een Bosch HR-combiketel uit 2009. De muren zijn geïsoleerd vanuit de bouw met glaswol, het dak is later geïsoleerd met glas/steenwol en de woning heeft gedeeltelijk dubbelglas.

LIGGING:
De woning ligt op een rustige bosrijke plek op het park.

LIJST ROERENDE ZAKEN & VRAGENLIJST WETTELIJKE INFORMATIEPLICHT:
De lijst van roerende zaken en de vragenlijst wettelijke informatieplicht verkoper(s) is digitaal bij ons aanwezig en is op aanvraag verkrijgbaar.

BOUWKUNDIG ADVIES:
Maison Makelaars adviseert om bij twijfel of bij oudere woningen een onafhankelijk bouwkundig onderzoek in te stellen.

MAATGEVING:
Alle maten en oppervlaktes in de brochure en van alle plattegronden zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten ontleend worden.

Hoewel alle informatie in deze brochure met de grootste zorg wordt samengesteld kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen dat je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit geldt met name voor de brochuretekst, de plattegronden en de maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 56
Inhoud woonhuis 248
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 450
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Normaal
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2009
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen redelijk Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 56
Inhoud woonhuis 248
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 450
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Normaal
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2009
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen redelijk Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

De nieuwste woningen in Baarlo