Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Licht en modern appartement met fantastisch uitzicht in Utrecht
Huurprijs: €900,00 exclusief G/W/E, internet/tv, gemeentelijke lasten
Meubileringskosten: €200,00
Kosten GWL: €155,00
Staat: Gemeubileerd
Beschikbaar per: 08-05-2024
Huurperiode: 12 maanden
Bijzonderheden:
– Ideale locatie met een groen en vrij uitzicht
– Volledig gemeubileerd
– Veel lichtinval door grote raampartijen
Woning:
Betreed dit appartement via de hal, waarvandaan alle kamers toegankelijk zijn. De woonkamer met open keuken beschikt over veel natuurlijk licht dankzij de grote raampartijen, waardoor een ruime en open sfeer ontstaat. De woonkamer is voorzien van een grote bank en een televisie met een prachtig vrij uitzicht. Grenzend aan de woonkamer bevindt zich een moderne keuken die van alle gemakken is voorzien, inclusief een ijskast, combi-ovenmagnetron, 4-pits gasfornuis en vaatwasser. Tussen de woonkamer en keuken is een werkplek gecreëerd met een groot bureau. Terug in de hal bevindt zich de badkamer met een ruime en luxe regendouche, een wastafel met badkamermeubel en spiegel. Er is ook een apart toilet en een balkon. De slaapkamer biedt voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en heeft veel ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten.
Locatie:
Het appartement is gelegen in de woonwijk Overvecht, aan de rand van de stad. Aan de overzijde ligt het natuurgebied het Noorderpark waar je heerlijk kunt recreëren: wandelen, fietsen, skaten en zwemmen – er is voor ieder wat wils. Op loop- en fietsafstand tref je winkelcentrum Overkapel en groot winkelcentrum Overvecht voor de dagelijkse boodschappen. Het oude stadscentrum van Utrecht is in slechts 15 minuten per fiets bereikbaar. De Maarsseveense plassen zijn eveneens op kortere fietsafstand gelegen.
De woning is goed bereikbaar en zo ook de omringende uitvalswegen, zoals de A27 en de A2 richting Den Bosch en Amsterdam (25 minuten). Mocht je met het ov willen reizen dan is station Overvecht op slechts 5 minuten loopafstand te vinden en om de hoek stopt de bus.
Voor deze woning kunt u contact opnemen met ******** Randstad!
Hoewel deze tekst met zorg is opgesteld, kunnen aan deze tekst geen rechten worden ontleend. Maten zijn indicatief en niet NEN gemeten. Gunning voorbehoud goedkeuring door verhuurder/ eigenaar. Hoogte van waarborgsom kan variëren, afhankelijk van profiel. Geen huisdieren. Roken niet toegestaan. Huurovereenkomst voor bepaalde tijd. Algemene voorwaarden van ROZ van toepassing.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Aantal kamers 2

Woningdetails

Woon oppervlakte 54

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Aantal kamers 2

Woningdetails

Woon oppervlakte 54

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Huurstunt.nl

Huurstunt.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande huurwoning ga je naar Huurstunt.nl

Aangeboden door:

Huurstunt.nl

Huurstunt.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande huurwoning ga je naar Huurstunt.nl