Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

AANSTAANDE WOENSDAG 24 APRIL 2024 VAN 13.00 UUR TOT EN MET 15.00 UUR IS ER EEN OPENHUIS, MAILT U ONS VOOR DE GEGEVENS VAN DE WONING EN HET MOVEDOSSIER ZODAT U KUNT BIEDEN __________________________________________________________________________________

Wat een heerlijk appartement, deze 4-kamer maisonnette! Gelegen direct boven Shoppingcenter Overvecht met gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving. Het appartement (ca. 103 m²) is goed onderhouden. Met een lichte en ruime woonkamer, moderne (dichte) keuken, 3 slaapkamers, badkamer en 2 zonnige terrassen heeft u hier meer dan voldoende leefruimte. De ruime woonkamer van ca. 30 m² loopt via de schuifpui bijna naadloos over in het zonnige dakterras (ca. 19 m²). Aan de entree-zijde bevindt zich de brede galerij die gebruikt wordt als schaduwrijk terras.

Op de verdieping bevinden zich de drie ruime slaapkamers (waarvan 2 met balkon) en de badkamer. In de onderbouw van het complex is een afsluitbare berging.

De ligging van het appartement is zeer centraal: Alle winkels in het Shoppingcenter Overvecht zijn op de begane grond van het complex. En (gratis) parkeren kan pal voor de deur op het grote parkeerterrein. In een kwartiertje sta je in de binnenstad van Utrecht of op het centraal station of station Overvecht, diverse bushaltes zijn loopafstand.

Indeling: Centrale entree met bellenplateau, brievenbussen en trappenhuis naar de 1e verdieping.

Het appartement Begane grond: Aan de buitenzijde van het appartement bevindt zich de meterkast. Daarnaast de entree met garderobekast. Achter de entree ligt de tussenhal met intercom vanwaar u toegang heeft tot het toilet met fontein, de keuken en de woonkamer. De keuken (hoogglans wit met kunststof blad) ligt aan de voorzijde van de woning en is voorzien van inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, combimagnetron, koel/vriescombinatie, 5 pits gaskookplaat met wokbrander en rvs-vlakscherm (recirculatie) afzuigkap. Naast de keuken bevindt zich een ruime voorraadkast met de aansluiting voor wasmachine. De lichte, terrasgerichte woon/eetkamer (ruim 30 m²) biedt genoeg ruimte en kijkt uit op het dakterras. In de hoek van de kamer bevindt zich de open spiltrap naar de verdieping, waarmee de kamer nog ruimtelijker aanvoelt. De hele begane grond van het appartement is voorzien van een moderne pvc-vloer met brede delen.

1e Verdieping: Vanaf de overloop (met 4 vaste bergkasten) hebben we toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Twee slaapkamers (beide ca. 10,5 m²) liggen aan de achterzijde van de woning en hebben beide toegang tot een aangrenzend, zonnige balkon (zuiden). De hoofdslaapkamer (ca. 12,8 m²) is gelegen aan de galerijzijde, op het koele noorden. Deze slaapkamer beschikt over een vaste schuifdeurkast. De inpandige badkamer (ca 3,9 m²) is voorzien van een inloopdouche, wastafel en bergkast met de opstelplek van de mini-CV voor de warmwater voorziening.

De buitenruimte: Het appartement beschikt op de woonverdieping over een ruim dakterras (circa 19 m² en gelegen op het zuiden), direct grenzend aan de woonkamer. Het omheinde terras biedt veel privacy en is voorzien van zonwering. Op de verdieping bevindt zich nog een balkon, direct grenzend aan 2 slaapkamers. Aan de voorzijde van de woning is de brede galerij waar de bewoners zelf zorgdragen voor het gedeelte voor hun woning. Dit is een heerlijke extra plek om op warme dagen de schaduw op te zoeken.

De berging: In de onderbouw van het complex bevindt zich de ruime berging (ca. 11,4 m²).

De locatie: Dit appartement is gelegen boven Shoppincenter Overvecht. In de directe omgeving zijn talloze winkels, supermarkten, restaurants en het openbaar vervoer (trein en bus). U bent in 10 minuten in hartje Utrecht, zowel met de auto als het openbaar vervoer. Er is in de directe omgeving voldoende parkeergelegenheid.

Renovatie Shoppingcenter: De gemeente Utrecht is voornemens het gebied en winkelcentrum geheel te moderniseren. De gemeente wil dat Overvecht Centrum het kloppend hart van de wijk wordt. Niet alleen een plek om te winkelen, maar ook een prettige plek om te wonen, werken en af te spreken. Dit doen de gemeente samen met bewoners, ondernemers en de eigenaren van de grond en gebouwen. Op de site van de gemeente Utrecht vindt u hierover meer informatie. Kijk op de website “Denk mee Utrecht”, Toekomstplan Utrecht Overvecht Centrum.

Aflopende erfpacht: Voor hypotheek- en financieel advies zijn onze financieel planners beschikbaar. Deze kunnen meer uitleggen over de aflopende erfpacht over 20 jaar. Daarbij is zelfs een standaard (NHG) hypotheek mogelijk voor de reguliere duur van 30 jaar. 

Bijzonderheden: • Fraai 4-kamerappartement, bouwjaar 1969; • Woonoppervlak ca. 103 m²; • Gelegen boven Shoppingcenter Overvecht; • Brede galerij op het noorden en ruim dakterras op het zonnige zuiden; • Ruime woonkamer met kamerbrede, kunststof schuifpui; • Inpandige berging; • Alle voorzieningen binnen handbereik; • Uitstekende bereikbaarheid met zowel de auto als het openbaar vervoer; • Appartement is voorzien van energielabel C; • Servicekosten € 130,- per maand; • Betreft erfpacht, canon thans € 118,96 per jaar, herzieningsdatum 1 oktober 2033; • Erfpacht loopt af op einddatum 20 maart 2043 (daarna volgt uitkoop of heruitgifte); • Woning wordt verwarmd door middel van stadsverwarming, warm water via een mini-CV (eigendom); • Openbaar en gratis parkeren; • Oplevering in overleg.

Nieuwsgierig naar deze unieke woning? Onze specialisten voor deze woning zijn Rob Polderman en Bas de Vreeze. Zij maken graag tijd vrij om u een uitgebreide rondleiding te geven. Nog beter is om tijdens deze afspraak uw (NVM) aankoopmakelaar mee te nemen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 103
Inhoud woonhuis 342

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 103
Inhoud woonhuis 342

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Aarendonk ERA Makelaardij